Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tietosuoja ja tietoturva

telian tietosuojalausunto

Telian tietosuojalausunnon tarkoituksena on kertoa niistä periaatteista ja käytännöistä, joita me Telia Finland Oyj:ssä noudatamme asiakkaidemme yksityisyyden suojan, viestinnän luottamuksellisuuden ja muiden oikeutettujen intressien varmistamiseksi.

Evästeet

Alla olevasta evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta saat lisätietoja siitä, kuinka käytämme evästeitä.

Telia TV -palvelu

Alla olevasta Telia TV -palvelua koskevasta tietosuojaselosteesta saat lisätietoja siitä, kuinka TV -palvelua käyttävien asiakkaiden tietoturvasta pidetään huolta.

Hej, tack för ditt besök. Vi ska publicera vår uppdaterade Telia TV service sekretespolicy på svenska så snart som möjligt. Vi hoppas att se dig snart igen.

Viides ketju -sivusto

Alla olevasta Viides ketju -sivuston tietosuojaselosteesta saat lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietoja kyseisellä sivustolla.

Liigavahti-palvelu

Alla olevasta Telia Liigavahti -palvelun tietosuojaselosteesta saat lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme sovellusta käyttävien henkilötietoja.

Esports series -sivusto 

Alla olevasta Telia Esports Series -sivuston tietosuojaselosteesta saat lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietoja kyseisellä sivustolla.

Telia Dot

Alla olevasta Telia Dot -tietosuojaselosteesta saat lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietoja kyseisessä palvelussa.

Telia Smart Family

Alla olevasta Telia Smart Family -sovelluksen tietosuojaselosteesta saat lisätietoja muun muassa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietoja sovelluksessa.

Sähköinen suoramarkkinointi ja mainonta

Voimme lähettää asiakkaillemme tuotteitamme koskevia suoramarkkinointiviestejä ja muuta asiakasviestintää myös sähköisesti. Pyrimme siihen, että tieto on hyödyllistä ja että viestien määrä on kohtuullinen. Asiakkaanamme sinulla on aina oikeus kieltää meitä lähettämästä suoramarkkinointia.

Kuluttaja-asiakkaanamme voit muokata tietosuojaan ja suoramarkkinointiin liittyviä asetuksiasi Minun Telia -sovelluksessa tai kirjautumalla telia.fi:hin. Voit myös tehdä muutokset soittamalla asiakaspalveluumme 020 690 400 tai kirjallisesti joko Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella tai osoitteeseen Telia Finland Oyj, Asiakaspalvelu, PL 0400, 65101 Vaasa.

Lue lisää Telia Finland Oyj:n sähköisestä suoramarkkinoinnista ja mainonnasta kuluttaja-asiakkaille.

Read the Telia Finland Oyj's Direct Consumer Marketing and Advertising Notice in English.

Yritysasiakkaanamme voit tehdä muutokset tällä lomakkeella tai soittamalla yritysasiakaspalveluumme 020 693 693.

Lue lisää Telia Finland Oyj:n sähköisestä suoramarkkinoinnista ja mainonnasta yritysasiakkaille.

Read the Telia Finland Oyj's Direct Business Marketing and Advertising Notice in English.
 

Rekisteriotteen tilaus

Voit tilata rekisteriotteen omista henkilötiedoistasi joko sähköisesti tai postitse paperisella lomakkeella. Sähköinen tilaus vaatii verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Toimitamme tilaamasi tiedot kuukauden sisällä pyynnön vastaanottamisesta. Pyynnön voit esittää maksutta kerran puolessa vuodessa. Tilauslomakkeella keräämiämme yhteystietoja käytetään ainoastaan rekisteriotteen tilauksen käsittelyyn ja toimittamiseen.  

Läs mera om Rätt till tillgång

Read more about Right of access

Internetresurssien hallinnointi

Paikallisena internetrekisterinä ja palveluntarjoajana Telia vahvistaa IP-pyyntöjä sekä hallinnoi ja päivittää kaikkia asiaan liittyviä tietoja RIPE-tietokannassa (Whois-tietokanta) mukaan lukien Asiakkaan ja Asiakkaan yhteyshenkilöiden yhteystiedot. Alla tarkempaa tietoa internetresurssien hallinnoinnista ja tietosuojasta.

Yhteystiedot luettelo- ja hakemistopalveluissa

Tietoja asiakkaillemme kuuluvasta oikeudesta päättää yhteystietojensa mahdollisesta julkaisemisesta luettelo- ja hakemistopalveluissa sekä yleisesti saatavilla olevien tai luettelopalveluiden kautta käytettävissä olevien puhelinluetteloiden, muiden tilaajaluetteloiden sekä numerotiedotuspalveluiden tarkoituksesta ja käytöstä.

Yleinen tietoturva

Kyberturvallisuuskeskuksen verkkosivuilta www.kyberturvallisuuskeskus.fi saat ajankohtaista tietoa tietoturvasta ja tietoturvaan liittyvistä varoituksista. Sivuilta löytyy myös tietoturvaoppaita sekä kuukausittain julkaistava kybersääkatsaus.

Tietoturvaloukkauksesta ilmoittaminen

Operaattorit ja tietoturvatoimijat:

  • voit ilmoittaa tietoturvaloukkauksesta Telian palvelussa sähköpostilla osoitteeseen abuse@telia.fi.

Henkilötietoihin kohdistuneista tietoturvaloukkauksista pyydämme ilmoittamaan viipymättä kuluttaja- tai yritysasiakaspalveluumme.

Kameravalvonta

Alla olevasta kameravalvonnan tietosuojaselosteesta saat lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme video- tai muuta kuva-aineistoa.