Tietosuojaseloste – Telian lehdistötiedotteen tilaajat

28.7.2020

 

Tässä Tietosuojaselosteessa kerrotaan Telia Finland Oyj:n (”Telia) lehdistötiedotteiden tilaajien henkilötietojen käsittelystä. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan tämän Tietosuojaselosteen lisäksi Telian tietosuojalausuntoa.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on ylläpitää tietokantaa henkilöistä, jotka ovat tilanneet Telian lehdistöaineistot. Henkilötietojen käsittely on tarpeen lehdistöaineistojen, kuten lehdistötiedotteiden ja tiedotustilaisuuksien kutsujen toimittamiseksi tilaajille. Henkilötietojen käsittely perustuu tilaajan tekemään tilaukseen, ja tilaajalla on mahdollisuus halutessaan peruuttaa tilaus.

Henkilötietoja käsitellään ainoastaan lehdistöaineistojen jakelua varten sekä toiminnan kehittämiseksi tarpeellisiin analytiikka- ja tilastointitarkoituksiin.

Henkilötietoja ei käsitellä suoramarkkinointiin tai mainontaan.

Mitä henkilötietoja käsittelemme ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Keräämme henkilötiedot rekisteröidyltä itseltään lehdistötiedotteiden tilaamisen yhteydessä.

Tallennettavia tietoja ovat:

  • Henkilön nimi
  • Media tai yritys, jota henkilö edustaa
  • Sähköpostiosoite

Tilaajan ilmoittamia henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen tai kunnes henkilö peruuttaa tilauksen ja pyytää poistamaan tiedot.

Anonymisoidun tiedon säilyttämiseen ei kohdistu vastaavia rajoituksia.

Henkilötietojen käsittelijänä toimii Liana Technologies (Koodiviidakko Oy), joka käsittelee henkilötietoja Telian puolesta ja lukuun. 

Kuinka voit käyttää oikeuksiasi ja saat meihin yhteyden?

Henkilötietoja koskevan tarkastuspyynnön, tilauksen peruutuksen tai tietojensa poistopyynnön voi toimittaa Telian viestintään, communications-fi@telia.fi. Tilauksen voi myös peruuttaa tilattujen tiedotteiden lopussa olevan muutos- ja peruutuslinkin kautta.

Henkilötietojen käsittelyyn tai Tietosuojaselosteeseen liittyvät kysymykset voit lähettää alla oleviin osoitteisiin.

Rekisterinpitäjä

Telia Finland Oyj
Teollisuuskatu 15, Helsinki
PL 106, 00051 TELIA
Y-tunnus 1475607-9

Valtakunnallinen vaihdenumero 020401 (ulkomailta soitettaessa +358 20401)
Tietosuojavastaava: tietosuoja-telia@teliacompany.com
Asiakaspalvelu ja puhelin 020 690 400

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät reklamaatiot sekä oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt:

Telia Finland Oyj
Asiakaspalvelu
PL 0400
65101 Vaasa

Jos Telia on mielestäsi toiminut Tietosuojaselosteen tai voimassaolevan lain vastaisesti, sinulla on oikeus reklamoida asiasta. Voit myös tehdä valituksen tietosuojavaltuutetun toimistoon, joka valvoo henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuutta tai liikenne- ja viestintävirastolle, joka valvoo välitystietojen käsittelyn lainmukaisuutta Suomessa.

Telia on sitoutunut harjoittamaan vastuullista ja kestävää liiketoimintaa. Jos epäilet Telian toimineen lain tai Tietosuojalausunnon vastaisesti, voit raportoida asiasta luottamuksellisesti myös Telia Companyn Speak-Up Line -kanavan (ns. whistleblowing-järjestelmä) kautta.

Mikäli Sinulla on kysyttävää tai keskusteltavaa siitä, miten Telia Company huolehtii tietosuojastasi, ota ystävällisesti yhteyttä konsernimme tietosuojavastaavaan osoitteessa DPO-TC@teliacompany.com.

Telia Company -konsernin tietosuoja: https://www.teliacompany.com/en/about-the-company/privacy

Tietosuojaselosteen muutokset

Toimintamme, palveluidemme ja tuotteidemme kehitys voi edellyttää muutoksia tähän Tietosuojaselosteeseen. Löydät ajantasaisen version verkkosivuiltamme.