Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Viasat Jääkiekko

Jääkiekkofanin unelmapaketissa NHL ja KHL – myös kaikki Jokereiden ottelut.

NHL ja khl sekä muuta urheilua 

Seuraa maailman kovimpia jääkiekkoliigoja Viasat Jääkiekko -paketista. Näet paketin kanavilta NHL:n ja KHL:n – myös kaikki Jokereiden KHL-ottelut. Paketissa on kaksi täysin jääkiekkoon keskittynyttä kanavaa, joista Viasat Jääkiekko HD -kanavalla on myös studiolähetyksiä ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi Viasat Live -kanavat ja Viasat Urheilu HD sekä Viasat Sport HD, joilta näet myös muuta urheilua.

Viasat Jääkiekon löydät näistä kanavapaketeista

Jääkiekon unelmapaketti, jossa mm. NHL ja Jokereiden KHL-ottelut.
Viasat Jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liiga-passi + Viasat Jääkiekko
Maailman kovimmat liigat, kuten NHL, KHL, Valioliiga ja paljon muuta.
Viasat Urheilu
Valtavasti urheilua, elokuvia, dokumentteja ja lasten ohjelmia.
Viasat Kulta

Katso viikon Viasat Jääkiekko -ohjelmat

Palvelu ei valitettavasti ole tällä hetkellä toiminnassa.

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia TV digiboksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja >

Viasat jääkiekko – ottelut alkulohkoista kultajuhliin

Kaikki kiinnostavimmat jääkiekkoliigat maailmalta yhdessä kanavapaketissa! Viasat Jääkiekko -kanavapaketti sisältää kaksi jääkiekkoon keskittynyttä kanavaa: Viasat Jääkiekko sekä Viasat Hockey.

Kanavapaketin kanssa yhteisen nimen jakava Viasat Jääkiekko -kanava näyttää maailman kovatasoisimpiin jääkiekkoliigoihin kuuluvien NHL:n ja KHL:n pelejä. Viasat Hockey -kanava näyttää myös NHL-pelejä, minkä lisksi kanavalla nähdään uusintoja ja koosteita edellisyön peleistä.

Jääkiekko-ohjelmaa näyttävien kanavien lisäksi Viasat Jääkiekko -kanavapaketti pitää sisällään myös muuta urheilua näyttäviä urheilukanavia. Esimerkiksi Viasat Urheilu -kanava näyttää laajan kattauksen jalkapalloa, koripalloa ja amerikkalaista jalkapalloa.

Tutustu myös muihin Viasatin kanavapaketteihimme: Viasat KultaViasat Viihde, Viasat JalkapalloViasat Golf sekä Viasat Urheilu. Eri Viasat-kanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat -sivulta.