Eurooppa-liiga

Seuraa eurooppalaista huippujalkapalloa lohkovaiheesta aina Eurooppa-liigan finaaliin asti! Katso Eurooppa-liigaa suorana TV:stä tai netistä V sport -urheilukanavilla.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Eurooppa-liiga

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.

Eurooppa-liiga ja muu liveurheilu

UEFA Europa League, eli Eurooppa-liiga, on vuosittainen jalkapalloseurojen välinen pallokamppailu, jonka UEFA on järjestänyt jo vuodesta 1971 lähtien. Antaudu jalkapallohuuman vietäväksi, ja näe kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorana V sport -urheilukanavilla tilaamalla esimerkiksi V premium -kanavapaketti! Kyseisen kanavapaketin kanavilla näet lisäksi mm. Valioliigan ja Bundesliigan ottelut, muita urheilulajeja kuten F1-lähetyksetjääkiekon MM-kisat sekä valtavasti elokuvia ja dokumentteja. Eri kanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat-sivulta.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihimme. Lisää jalkapalloa löydät esimerkiksi kanavapaketista MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu. Kyseisen kanavapaketin kanavilla näet muun muassa Mestarien Liigan ja La Ligan pelit.

Kun kodin viihdetarjonta on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät valikoimastamme tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.