Telia TV on jatkossa Telia Play! Lue lisää

Eurooppa-liiga

Seuraa eurooppalaista huippujalkapalloa lohkovaiheesta aina Eurooppa-liigan finaaliin asti! Katso Eurooppa-liigaa suorana TV:stä tai netistä V sport -urheilukanavilla.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Eurooppa-liiga

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL, Valioliiga ja talviurheilu, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta

Eurooppa-liiga ja muu liveurheilu

UEFA Europa League, eli Eurooppa-liiga, on vuosittainen jalkapalloseurojen välinen pallokamppailu, jonka UEFA on järjestänyt jo vuodesta 1971 lähtien. Antaudu jalkapallohuuman vietäväksi, ja näe kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorana V sport -urheilukanavilla tilaamalla esimerkiksi V premium -kanavapaketti! Kyseisen kanavapaketin kanavilla näet lisäksi mm. Valioliigan ja Bundesliigan ottelut, muita urheilulajeja kuten F1-lähetykset sekä valtavasti elokuvia ja dokumentteja. Eri kanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat-sivulta.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihimme. Lisää jalkapalloa löydät esimerkiksi kanavapaketeista C More Sport ja C More Total. Kyseisten kanavapakettien kanavilla näet muun muassa Mestarien Liigan ja La Ligan pelit sekä jääkiekon MM-kisat.

Kun kodin viihdetarjonta on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät valikoimastamme tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.