Eurooppa-liiga

Seuraa eurooppalaista huippujalkapalloa lohkovaiheesta aina Eurooppa-liigan finaaliin asti! Katso Eurooppa-liigaa suorana TV:stä tai netistä V sport -urheilukanavilla.

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta Eurooppa-liiga

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, elokuvia, dokumentteja ja lasten ohjelmia.
Etuhinta
351-telia-liigapassi---v-premium
Telia Liigapassi + V premium
Kaikki Liiga-pelit sekä V sport -kanavien koko urheilutarjooma ja huikea määrä elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta

eurooppaliiga ja muu liveurheilu

UEFA Europa League, eli Eurooppa-liiga, on vuosittainen jalkapalloseurojen välinen pallokamppailu, jonka UEFA on järjestänyt jo vuodesta 1971 lähtien. Antaudu jalkapallohuuman vietäväksi, ja näe kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorana V sport -urheilukanavilla tilaamalla esimerkiksi V premium -kanavapaketti! Kyseisen kanavapaketin kanavilla näet lisäksi mm. Valioliigan ja Bundesliigan ottelut, muita urheilulajeja kuten F1-lähetykset sekä valtavasti elokuvia ja dokumentteja. Eri kanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat-sivulta.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihimme. Lisää jalkapalloa löydät esimerkiksi kanavapaketeista C More Sport ja C More Total. Kyseisten kanavapakettien kanavilla näet muun muassa Mestarien Liigan ja La Ligan pelit sekä jääkiekon MM-kisat.

Kun kodin viihdetarjonta on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät valikoimastamme tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.