Hoida laskut entistä vaivattomammin

Valitse nyt helpompi laskutustapa

Haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattomampia tapoja laskujen hoitoon. Tutustu eri vaihtoehtoihin, joilla maksat laskusi entistä helpommin ja pysyt aina ajan tasalla laskuistasi.

Ota käyttöösi e-lasku verkkopankissasi

Sähköinen e-lasku on helppo, turvallinen ja veloitukseton laskutustapa. E-lasku tulee verkkopankkiisi, jossa laskut pysyvät tallessa ja arkistoituvat automaattisesti ilman ylimääräistä vaivaa. Voit tarkistaa ja hyväksyä laskun missä ja milloin vain älypuhelimella, tabletilla sekä tietokoneella.

Tutustu e-laskuun ja katso video käyttöönotosta 

Maksa laskut Minun Teliassa

Maksaminen Minun Teliassa on uudistunut, ja muutoksena entiseen voit nyt valita viralliseksi laskutustavaksi Lasku Minun Teliaan. Laskujen maksaminen käy näppärästi Minun Telia -sovelluksella tai kirjautumalla osoitteessa telia.fi/kirjaudu.

Tutustu Lasku Minun Teliaan -laskutustapaan 

Siirry laskutustavan vaihtoon tästä

Hoida laskuasiat Kivra-palvelussa

Kivra on digipostipalvelu, jonka avulla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskuja sähköisesti – helposti ja turvallisesti. Maksuton palvelu toimii nettiselaimella ja mobiilisovelluksella. Kivrassa on kätevä ominaisuus, jonka ansiosta voit jakaa laskuja lähimmäisesi kanssa tai maksaa ne hänen puolestaan.

E-lasku

  • Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi, minkä jälkeen saat laskusi suoraan sinne. 
  • Saat halutessasi saapuvista laskuista maksuttoman tekstiviesti-ilmoituksen. Voit aktivoida ilmoituksen Omilla Sivuilla osoitteessa telia.fi tai asiakaspalvelussamme.
  • E-laskun tarkistaminen ja hyväksyminen käy yhdellä klikkauksella. Mikä parasta, sinun ei tarvitse kirjoitella tai kopioida paikasta toiseen laskun tietoja ja pitkiä viitenumeroita – vaan ne ovat valmiiksi omilla paikoillaan.