CHL – Euroopan parasta jääkiekkoa

Kovatasoista jääkiekkoa tarjoaa ammattilaisliiga CHL. Katso suomalaisjoukkueiden CHL-pelit ja puolivälieristä eteenpäin kaikki ottelut TV:stä C More Sportin kanavilta.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: CHL

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Kaikki urheilu ja viihde, kuten Mestarien liiga ja La Liga, elokuvat ja sarjat sekä lastenohjelmat.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga ja huikea määrä muuta huippu-urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga ja rallin MM-sarja, sekä C Moren kaikki viihdesisällöt.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, rallin MM-sarja sekä C Moren koko viihdetarjonta.

CHL ja muu liveurheilu C Morella

Katso CHL-pelit suorana C Morella! Jääkiekon Mestarien liiga, eli CHL, kokoaa yhteen eurooppalaiset jääkiekkoseurat kisaamaan mestaruudesta. Voit katsoa CHL-otteluita joko C More Sport tai C More Total -kanavapaketin kautta. CHL-pelien lisäksi näet C Moren urheilukanavilla muun muassa La Liga-, Serie A- ja Mestarien liiga -ottelut, MM-jääkiekkoa ja Mestis-pelit. Tilaamalla jonkin C More -kanavapaketin saat käyttöösi myös C More -suoratoistopalvelun. C More -kanavien päivittäiset ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmaoppaasta.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihin. Löydät valikoimastamme kanavapaketit ja suoratoistopalvelut kuten Surf, Paramount+, HBO Max, Discovery, V premium, V film sekä V sport golf. Valitse oma suosikkisi kanavapakettien joukosta, ja valmistaudu viihtymään!