Luurinmetsästyspäivät ovat nyt täällä! Katso huipputarjoukset ja päivitä TV-ruutusi sekä muut laitteet ajan tasalle.
Lue lisää

CHL – Euroopan parasta jääkiekkoa

Katso suomalaisjoukkueiden CHL-otteluita suomeksi selostettuina V sport -kanavilta. Tilaa V premium -kanavapaketti ja seuraa CHL-liigaa Telia Playssa.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: CHL

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

CHL ja muu liveurheilu V sport -kanavilla

Jääkiekon Mestarien liiga, eli CHL, kokoaa yhteen eurooppalaiset jääkiekkoseurat taistelemaan mestaruudesta. CHL-liigassa on mukana neljä suomalaisjoukkuetta. Voit katsoa CHL-otteluita V premium -kanavapaketin kautta Telia Playsta. CHL-pelien lisäksi V sport -urheilukanavien tarjontaan sisältyy mm.  Formula 1®, NHL, Valioliiga ja MM-jääkiekko. V premium sisältää myös lukuisia elokuva-, dokumentti- ja lastenkanavia, joten kanavapaketista löytyy kaikille katsottavaa. Urheilu- ja viihdekanavien päivittäiset ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmaoppaasta.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihin. Löydät valikoimastamme kanavapaketit ja suoratoistopalvelut kuten MTV Katsomo, SkyShowtime ja Max. Valitse oma suosikkisi kanavapakettien joukosta ja valmistaudu viihtymään!