Apple-uutuudet

Uusi iPad Pro on mahdottoman ohut, ja siinä on tyrmäävän suorituskykyinen Applen M4-siru. Uudistetun 11 tuuman iPad Airin huipputehot takaa uskomattoman nopea Applen M2-siru. Tilaa omasi nyt!

Kuule Apple-uutuuksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje
23-09-teliafi-crosslink-iphone uutuudet-256x256 (1)
iPad Pro. Mahtavaksi tiivistetty.
Apple iPad Pro

iPad Pro. Mahtavaksi tiivistetty.

iPad Pro on mahdottoman ohut ja siinä on käänteentekevä Ultra Retina XDR -näyttö. Näytössä on äärimmäinen kirkkaus ja kontrasti, poikkeuksellinen väritarkkuus, ProMotion, laaja P3-väriskaala ja muita edistyksellisiä ominaisuuksia. Tehot iPad Prohon takaa suorituskykyinen M4-siru.

iPad Air. Uutta ytyä
Apple iPad Air

iPad Air. Uutta ytyä

iPad Air on nyt saatavilla 13 tuuman mallina, jonka huipputehot takaa uskomattoman nopea Applen M2-siru. iPad Airissa on upea Liquid Retina -näyttö, uusi vaakasuuntainen kamera, joka sopii oivallisesti FaceTime- ja videopuheluihin, sekä huippunopeat yhteydet.

iPhone 15 Pro. Nyt titaanista tehtynä.
iPhone 15 pro

iPhone 15 Pro. Nyt titaanista tehtynä.

iPhone 15 Prossa on kestävä ja kevyt avaruusalalle kehitetystä titaanista valmistettu kuori ja erikoisvalmisteinen mattalasitausta. Siinä on myös Ceramic Shield ‑etulasi, A17 Pro -siru, muokattava toimintopainike ja entistä monipuolisempi ammattitason kamerajärjestelmä.

iPhone 15. Ihanuutta.
iPhone 15

iPhone 15. Ihanuutta.

iPhone 15:n uusia ominaisuuksia ovat muun muassa Dynamic Island, 48 MP:n pääkamera ja USB-C – kaikki pakattuina kestävään värikyllästettyyn lasiin ja alumiinirunkoon.

Apple Watch Series 9
Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9:n avulla pysyt yhteyksissä, aktiivisena, terveenä ja turvassa. Siinä on entistäkin kirkkaampi näyttö, edistykselliset terveysominaisuudet, innovatiiviset turvaominaisuudet ja aikaisempaa tehokkaampi S9-siru.

Apple Watch Ultra 2
Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Järein ja kyvykkäin Apple Watch, joka tarjoaa tositoiminnan uuden tason. Apple Watch Ultra 2 on luotu ulkoilmaseikkailuihin ja huipputehokkaisiin treeneihin. Siinä on kevyt titaanikuori, huikea akun kesto ja kaikkien aikojen kirkkain näyttö. Apple Watch Ultra 2 on kestävä, tehokas ja tehty kestävyysurheiluun, vaelluslajeihin ja vesiurheilun tarpeisiin.

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Omenasato on kypsynyt

12.9.2023 Apple julkaisi täysin uuden iPhone 15 -sarjan. iPhone 15 -sarjaan kuuluu neljä puhelinmallia, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. iPhone 15 -perusmallit hurmaavat ihanuudellaan, Dynamic Island -ominaisuudella ja 48 MP:n pääkameralla. Hulppeat iPhone 15 Pro -mallit ovat nyt valmistettu titaanista ja niissä on mullistava A17 Pro -siru.

Lisäksi vuoden 2023 uutuuksina julkaistiin uusi Apple Watch Series 9 -sarja, jossa on lisää älyä, kykyä ja kirkkautta. Apple Watch Series 9 -älykello auttaa sinua pysymään yhteyksissä, aktiivisena, terveenä ja turvassa. Uusien Apple Watch Series 9 -älykellojen lisäksi päivän valon näki Apple Watch Ultra 2 -kello, jonka kerrotaan olevan järein ja kyvykkäin Apple Watch. Uudessa Apple Watch Ultra 2 -älykellossa on kevyt titanikuori, hulppea akun kesto ja kaikkien aikojen kirkkain näyttö.

Viime vuonna 2022 julkaistujen iPhone 14 -sarjan puhelinten lisäksi valikoimastamme löydät Apple Watch SE -älykellot sekä Apple AirPods Pro -kuulokkeet.

Maaliskuun 2022 Apple Event -striimissä julkaistiin huippusuositun iPhone SE -puhelimen uusi 3. sukupolvi, iPhone SE 2022, jossa on mm. iPhone 13 -malleista tuttu A15 Bionic siru sekä nopeat 5G-yhteydet. Lisäksi tablettirintamalla nähtiin uutta, kun uusi iPad Air M1 -sirulla näki päivänvalon.

Valikoimastamme löydät myös vinon pinon Applen aikaisemmin julkaisemia uutuuspuhelimia, tabletteja sekä älykelloja.

Uusi iPad sekä iPad mini sisältävät iPadOS15 -käyttöjärjestelmän. Uudistunut iPad on entistä parempi ja nyt myös iPad Minissä on USB-C -portti sekä 5G-yhteydet.

Kun toivelistalla on immersiivinen äänielämys, tutustu HomePod -älykaiuttimeen, joka tarjoaa uskomattoman äänen älykkäillä ominaisuuksilla.

Uusi iPhone

Tilaa uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukosta Apple-uutuuksista.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin