Luurinmetsästyspäivät ovat nyt täällä! Katso huipputarjoukset ja päivitä TV-ruutusi sekä muut laitteet ajan tasalle.
Lue lisää

MotoGP:n suorat lähetykset

Ratamoottoripyöräilyn MotoGP-sarjan tapahtumarikkaita osakilpailuja näet V premium -kanavapaketilla Telia Playssa.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: MotoGP

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

MotoGP ja muu liveurheilu

Katso huippuluokan moottoriurheilua kotoa käsin! MotoGP™:n maailmanmestaruussarja tarjoaa hengästyttävän kiihkeätempoista moottoripyöräurheilua maailmalta. Voit jännittää MotoGP™-kisoja tilaamalla valitsemasi V premium -paketin Telia Play -palveluun.

V premium -pakettiin sisältyy tämän lisäksi urheilua maailman huipulta, kuten Formula 1®, NHL, CHL, Valioliiga, talviurheilua, jääkiekon MM-kisat sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.

Kiinnostaako sinua myös muu urheilu-sisältö? MTV Katsomon suoratoistopalvelussa voit katsoa esimerkiksi Mestarien liigan ja La Ligan otteluita, kotimaan Liigaa sekä yleisurheilun Timanttiliigaa.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihin. Löydät valikoimastamme esimerkiksi seuraavat kanavapaketit ja suoratoistopalvelut: MTV Katsomo -kanavapaketit, SkyShowtime ja Max.

Kun kodin viihdetarjonta on kunnossa, olisiko aika päivittää myös televisionkatselutarvikkeet ajan tasalle? Löydät valikoimastamme tunnettujen valmistajien televisiot sekä soundbar-kaiuttimet.