V sport

Katso urheilua monipuolisesti! Näe jännittävimmät ottelut ja kisat aina formuloista jalkapalloon ja huippugolfiin V sport -urheilukanavilla.

Urheilua jokaiseen makuun

V sport -urheilukanavilla näet huikean monipuolisen urheilutarjonnan! Kanavien lajivalikoima tarjoaa katsottavaa ja jännitettävää kaikille. V sport -kanavat näyttävät mm.  jalkapallon ja jääkiekon huippumatseja, talviurheilua, golfia, koripalloa sekä monipuolisesti moottoriurheilua, kuten MotoGP™ -kisoja ja kaikki Formula 1 -kilpailut suorina lähetyksinä. V sport -kanavilta näet myös ennakkostudioita ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Asetu mukavasti television, tabletin tai muun mobiililaitteen ääreen ja nauti urheiluhuuman tunnelmasta.

V sport+ Suomi -urheilukanava on vapaasti katsottavissa Telia Playssa
Lue lisää

V sport -urheilukanavat löydät näistä kanavapaketeista

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL, Valioliiga ja talviurheilu, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
V sport urheilukalenteri kevät 2023

Kevään täydeltä huippu-urheilua

Talvi ja kevät on täynnä urheilua V sport -kanavilla. Ota parhaimmat tapahtumat talteen oheisesta kalenterista ja seuraa mukana kanavilla!

Lataa kuva

Katso viikon V sport -ohjelmat

Palvelu ei valitettavasti ole tällä hetkellä toiminnassa.

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia Play -boksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja >

V sport -kanavat tarjoavat urheilua suorina lähetyksinä

V sport -kanavilta löydät huikean laajan urheilutarjonnan mm. moottoriurheilusta, jääkiekosta, jalkapallosta ja golfista kiinnostuneille. Voit nähdä myös kaikki Formula 1 -sarjan harjoitukset, aika-ajot sekä kilpailut suorina lähetyksinä V sport -kanavilla.

V sport -urheilukanavia ovat V sport Suomi 1, V sport Suomi 2, V sport golf, V sport+ Suomi sekä V sport live 1–5. Kanavilla näet esimerkiksi Valioliigan, Bundesliigan ja NHL:n pelejä sekä ennakkostudioita ennen mielenkiintoisimipia otteluita. V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka näyttää mm. yksinoikeudella kilpailuja hiihtolajien maailmancupeista. V premium -kanavapaketti sisältää kaikki V sport -urheilukanavat sekä lisäksi paljon katsottavaa elokuvien ja sarjojen ystäville.

Tutustu myös muihin V sport, series & film -kanavapaketteihimme: V film ja V sport golf. Eri V sport, series & film -kanavien ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmat -sivulta.

V sport+ Suomi

V sport+ Suomi -kanava on vapaasti katsottavissa toistaiseksi kaikille Telia Play -boksi- ja kaapelikorttiasiakkaille sekä Telia Play -sovelluksessa niille, joilla on tilattuna jokin kanavapaketti tai Tallennuspalvelu.

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua. Kanavan ohjelmistossa nähdään myös Formula 1 -sarjan aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.