Videopuhelut

Videopuhelu-palvelun avulla voit äänipuhelun sijaan valita videopuhelun helposti puhelimesi valikosta.
Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille.

Videopuhelun soittaminen on helppoa. Puhelun vastaanottajan jälkeen valitaan äänipuhelun sijaan videopuhelu. Palvelu ei vaadi erillisiä asetuksia puhelimeen.

Videopuhelut ovat mahdollisia Telian liittymiin, muiden operaattoreiden liittymiin, ulkomaille sekä ulkomailla vähintään 3G roamingia tukevien operaattorien verkossa.

Videopuhelut sisältyvät Telia Sopiva -liittymien puhepakettiin.

Videopuhelun soittaminen

Valitse puhelimestasi puhelun vastaanottaja ja sitten videopuhelu. Videopuhelu toimii kuten äänipuhelukin. Varmista vain, että olet kännykkäsi kameran edessä, kun puhut.

Huom! Sekä soittajalla että vastaanottajalla tarvitsee olla videopuhelua tukeva puhelin ja kummankin tulee olla 3G- tai 4G-verkon alueella. Verkon peittoalueet tarkistat helposti kuuluvuuskartasta. Videopuheluita voi soittaa sekä meidän että muiden operaattorien liittymiin, ulkomaille sekä ulkomailla, jos tarjolla on vähintään 3G-verkko. Palvelu on automaattisesti käytössä kaikissa liittymissä lukuun ottamatta Data-, Control- ja Prepaid-liittymiä. Videopuhelut kotisoittonumeroihin toimivat, mutta hinta on normaali videopuheluhinta. Vastaajaan ei voi soittaa videopuheluna.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Telia Helppi

Helppi on asennuspalvelumme, joka asentaa laitteet, liittymät ja palvelut puolestasi. Helppi tarjoaa myös teknistä tukea esimerkiksi laitteiden käyttöön. Soita meille tai tilaa Helppi luoksesi.

 0600 10 100

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm)
 

Varaa soittoaika
Lue lisää Helpistä

Ma–pe 8–20, la 9–16.30.
 

Chat

Chatbottimme Tellu osaa auttaa monissa asioissa. Tellu ohjaa sinut tarvittaessa asiakaspalvelijalle ympäri vuorokauden, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen.
 

Avaa chat >
Kirjaudu

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Telia somessa

Tavoitat meidät Facebookissa ja X:ssä (entinen Twitter).
 
 Telia Facebookissa
 Telia X:ssä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja X:ssä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.