Videopuhelut

Videopuhelu-palvelun avulla voit äänipuhelun sijaan valita videopuhelun helposti puhelimesi valikosta.
Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille.

Videopuhelun soittaminen on helppoa. Puhelun vastaanottajan jälkeen valitaan äänipuhelun sijaan videopuhelu. Palvelu ei vaadi erillisiä asetuksia puhelimeen.

Videopuhelut ovat mahdollisia Telian liittymiin, muiden operaattoreiden liittymiin, ulkomaille sekä ulkomailla vähintään 3G roamingia tukevien operaattorien verkossa.

Videopuhelut sisältyvät Telia Sopiva -liittymien puhepakettiin.

Videopuhelun soittaminen

Valitse puhelimestasi puhelun vastaanottaja ja sitten videopuhelu. Videopuhelu toimii kuten äänipuhelukin. Varmista vain, että olet kännykkäsi kameran edessä, kun puhut.

Huom! Sekä soittajalla että vastaanottajalla tarvitsee olla videopuhelua tukeva puhelin ja kummankin tulee olla 3G- tai 4G-verkon alueella. Verkon peittoalueet tarkistat helposti kuuluvuuskartasta. Videopuheluita voi soittaa sekä meidän että muiden operaattorien liittymiin, ulkomaille sekä ulkomailla, jos tarjolla on vähintään 3G-verkko. Palvelu on automaattisesti käytössä kaikissa liittymissä lukuun ottamatta Data-, Control- ja Prepaid-liittymiä. Videopuhelut kotisoittonumeroihin toimivat, mutta hinta on normaali videopuheluhinta. Vastaajaan ei voi soittaa videopuheluna.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä

Telia Helppi

Helppi tarjoaa kattavat ratkaisut tietotekniikkapulmiin – liittymien, laitteiden ja palvelujen asennuksen sekä käyttötuen.

 0600 10 100

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm)

Helppi auttaa esimerkiksi laitteiden käyttöönotossa, asentamisessa ja päivittämisessä puhelimitse tai paikan päällä. Jos tekniikka temppuilee, asia ratkeaa usein nopeasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuen avulla ratkomme ongelmat ja opastamme sinua kuin olisimme vieressäsi.

Lue lisää Helpistä

Varaa soittoaika

Ma–pe 8–20, la 9–16.30.
 

Chat

Chat-asiakaspalvelumme on apunasi 24/7, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen. Kirjautuneena voit myös hallinnoida tuotteitasi ja palveluitasi.

Kirjaudu

Chatbot

Bottimme ohjaa sinut kirjautumatta oikean tiedon lähteelle ja tarvittaessa aina asiakaspalveluun asti.

Avaa chatbot >

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Telia somessa

Asiakaspalvelutiimimme tavoitat Facebookissa ja Twitterissä.
 
 Telia Facebookissa
 Telia Twitterissä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja Twitterissä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.