Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

E-lasku

E-lasku sujahtaa suoraan verkkopankkiisi ja vältyt hukkaamasta laskujasi paperipinoihin.

Paperiton elämä on helpompaa, sillä verkkopankissa laskusi pysyvät tallessa. Voit arkistoida laskut verkkopankkiisi tai tallettaa ne tietokoneellesi. E-laskullamme on Laskun erittely -linkki, jota klikkaamalla pääset katsomaan laskua paperilaskun näköisenä.

Emme veloita sinua e-laskun käytöstä. Verkkopankin kautta voit myös määritellä laskusi automaattisesti maksettavaksi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia eräpäivistäkään.

Näin otat e-laskun käyttöösi

E-laskun kytkentä tapahtuu omassa verkkopankissasi. Kytkennän yhteydessä voit valita, haluatko itse hyväksyä laskun vai suoraveloitetaanko maksu tililtäsi. Lisätietoja e-laskun asetuksista ja kytkennästä saat tarvittaessa pankistasi. Huomioithan, että kytkennässä tarvittavat tiedot vaihtelevat laskusta riippuen.

Matkapuhelin- ja Liikkuva netti -lasku

 1. Tarvitset viimeisimmän laskusi viitenumeron ja matkapuhelinnumerosi.
 2. Kytke e-lasku omassa verkkopankissasi valitsemalla laskuttajalistasta Telia Finland Oyj ja laskutusaihe Telia matkapuhelin/liikkuva netti.
 3. Anna e-laskun kytkentäikkunassa viitenumero ja matkapuhelinnumero. Syötä viitenumero ilman välilyöntejä.

Mikäli liittymäsi laskutetaan yhteislaskulla, tee kytkentä verkkopankissasi Laajakaista-, kotipuhelin-, Telia TV, laitevakuutus-, turvapaketti- ja yhteislaskuohjeen mukaisesti.

Laajakaista-, kotipuhelin-, Telia TV, laitevakuutus-, turvapaketti- ja yhteislasku

Huomioithan, että kaapeli-tv:n e-laskun tilaaminen eroaa muista Telia TV -laskuista. Ohjeen kaapeli-tv:n e-laskun tilaamiseen löydät alempaa Kaapeli-tv-lasku -kohdasta.

 1. Tarvitset viimeisimmän laskusi viitenumeron ja yksilöintitiedon. Huom! Yhteislaskun yksilöintitieto saatetaan ilmoittaa laskulla muodossa 1234567/1/1. Yksilöintitieto kirjataan kuitenkin muodossa 1234567. Yksilöintitiedon sijaan laskustasi voi löytyä asiakastunnus, jota voit käyttää yksilöintitiedon sijaan.
 2. Kytke e-lasku omassa verkkopankissasi valitsemalla laskuttajalistasta Telia Finland Oyj ja laskutusaihe Laajakaista, -lanka- ja yhteislasku. Valitse mainittu laskutusaihe siinäkin tapauksessa, jos laskusi koskee Telia TV:tä, Laitevakuutusta tai Turvapakettia.
 3. Anna e-laskun kytkentäikkunassa viitenumero ja yksilöintitieto. Syötä viitenumero ilman välilyöntejä.

Tietoturvasyistä mahdollinen puheluerittely on luettavissa Laskuarkistosta, jonne pääset kirjautumalla Teliaan.

Siirry laskuarkistoon

Kaapeli-tv-lasku

 • Tarvitset viimeisimmän laskusi viitenumeron.
 • Kytke e-lasku omassa verkkopankissasi valitsemalla laskuttajalistasta Telia Finland Oyj ja laskutusaihe Kaapeli-TV.
 • Anna e-laskun kytkentäikkunassa viitenumero ilman välilyöntejä.

Telia Rahoitus -lasku

Telia Rahoituksen laskuilla laskutetaan laitteet, jotka olet ostanut rahoituksella. Laskun lähettäjänä on Telia Finance.

 1. Kytke e-lasku omassa verkkopankissasi valitsemalla laskuttajalistasta Telia Finance Finland ja laskutusaihe e-lasku.
 2. Anna e-laskun kytkentäikkunassa sen henkilön henkilötunnus ja nimi, jota Telia Rahoituksen laskulla laskutetaan. Henkilötunnus ja nimi täytetään täydellisenä.

verkkopankit

Linkit verkkopankkeihin e-laskun kytkemistä varten:

Osuuspankki (Pohjola Pankki)
Danske Bank
Nordea
Aktia-pankki
Säästöpankki
POP Pankki
Ålandsbanken
Handelsbanken
S-Pankki

Jos olet S-Pankin asiakas, saat e-laskun käyttöösi verkkopankista löytyvän NetPostin kautta.

ongelmatilanteet

Miksi en saanut e-laskua, vaikka tein sopimuksen?

E-laskun kytkentä on ikävästi osunut liian lähelle seuraavan laskun muodostumista ja siksi olet saanut laskun vielä entisellä laskutustavalla (paperilaskuna tai sähköpostilaskuna).

Jos saat vielä toisenkin laskun vanhalla laskutustavalla, on e-laskun kytkentä verkkopankissasi jostain syystä epäonnistunut. Kytke e-lasku verkkopankissasi uudelleen ohjeiden mukaan. Jos haluat poistaa alkuperäisen kytkennän verkkopankistasi, tee uusi kytkentä vasta poistoa seuraavana päivänä.