Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit aiheesta

Turvallinen on tuottoisaa

Helokivi tekee kuljetuksistaan kustannustehokkaampia ja turvallisempia Neste SmartTruckin avulla.

Aivokuori internetiin – futuristin visiossa teknologia sulautuu ihmiseen

Jos teknologia aiemmin oli osa ulkoista todellisuuttamme, on se nyt siirtymässä sisällemme. Näin visioi futuristi Gerd Leonhard.

Perheyhtiöstä globaaliksi konserniksi – satavuotias monialayhtiö menestyy niin kotimaassa kuin kansainvälisesti

Teknologiajättien, alustatalouden ja yksisarvisten aikakaudella saattaa unohtua, että Suomi on täynnä menestystarinoita, joista voi puhua ylpeydellä myös kansainvälisissä yhteyksissä.

Oulu on Suomen ensimmäisiä 5G-älykaupunkeja

5G-verkon mahdollisuuksista haluavat hyötyä nyt kaikki, mutta harvassa kaupungissa sen tuloon on valmistauduttu niin mittavasti kuin Oulussa.

Länsimetro muutti espoolaisten liikkumista - Telian uusi datapalvelu seuloi miljoonia matkoja

Helsingin Seudun Liikenne otti avuksi Telian uuden datapalvelun selvittäessään, miten länsimetro on muokannut espoolaismatkustajien reittejä. Viikon aikana Espoossa tehdään lähes neljä miljoonaa erilaista matkaa.

Karttanäkymät turvassa pilvessä

Suomen suosituimman maastokarttasovelluksen asiakaskartat ja -tiedot pysyvät tallessa Telian INcloud 9 -pilvipalvelun avulla.

5G rakentaa meille uuden maailman – mutta täydellinen resepti vaatii useamman kuin yhden ainesosan

Komponentit etenevät kokoonpanolinjalla katkottomasti kohti määränpäätään työntekijöiden asiantuntevissa käsissä. Tuotannon virheet vaikuttavat valmiin tuotteen laatuun, mutta ne voidaan kuitenkin havaita välittömästi videoanalytiikan ja huippunopean 5G-yhteyden avulla.

Liiga-ravintolassa eletään kiekosta

Aito tunnelma ja palvelut vetävät Liiga-faneja kotisohvilta ravintolaan. Kävimme Vaasan keskustassa sijaitsevassa OFFICE Barissa tapaamassa ravintoloitsija Jani Mattlaria ja omiaan kannustamaan tulleita lätkäfaneja.

Yksi ICT-kumppani riittää

Tulevaisuus on tällä hetkellä ehkä kiehtovampi kuin koskaan aiemmin ihmiskunnan historiassa. On uskomatonta, että muutokset todennäköisesti vain kiihtyvät tulevina vuosina.
Näytä lisää