Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit aiheesta
Mobiiliverkkodata tuo tehoja ohjelmalliseen ulkomainontaan
”90 prosenttia mainonnasta ostetaan ohjelmallisesti vuoteen 2020 mennessä”, JCDecaux’n digitaalisen liiketoiminnan innovaatioista vastaava Xavier Jolas kertoo. ”Ulkomainonnan on pysyttävä kehityksessä mukana.” Ohjelmallisen ulkomainonnan optimoinnissa voidaan hyödyntää Telian verkoista saatavaa tietoa siitä, missä ihmiset liikkuvat.
Hyvä kaupunki syntyy datasta ja tunteesta
Kaupungeista on saatavilla yhä enemmän dataa. Miten sen avulla voidaan taata, että kaupunkipalvelut vastaavat tulevaisuudessa asukkaiden moninaistuviin tarpeisiin? Kaupunkisuunnittelun ammattilaisten Anssi Savisalon ja Charlotta Avellanin mukaan tarvitaan sekä teknologiaa että inhimillisiä arvoja.
Katse taivaalle – dronet laajentavat näkökenttäämme 360 astetta
Erityisesti logistiikka-ala suuntaa katseensa droneihin miettiessään tulevaisuutta. Vähäpäästöisten ja ketterien ilma-alusten hyödyntämisessä on rajana vain mielikuvitus ja yhteiset pelisäännöt. Miten yhteiskunta ja yritykset voivat hyötyä droneista?
Uuden yrittäjän työkalut
Yrityksen perustaminen on tarpeeksi jännittävää ilman huolta laitteiden ja yhteyksien pettämisestä. Näillä viidellä kuukausimaksullisella palvelulla saat yrityksesi perusinfran pienillä riskeillä kuntoon ja pääset nopeammin työn touhuun.
Microsoft Teams – näin pääset alkuun
Teamsin avulla yhteistyö on tehty helpommaksi kuin koskaan.
Skype for Businessin aikakausi on ohi – tervetuloa Teams
Skype for Business on jatkossa yhdistetty osaksi Teamsia. Mitä muutoksia ja mahdollisuuksia tämä tuo tullessaan?
Telian asiakaspalvelu – miten voin olla avuksi?
Meille on tärkeintä, että voit käyttää vaivattomasti palveluitamme ja saat tarvittaessa apua mahdollisimman helposti.
Verkot ovat liiketoiminnan kriittistä infraa – huomioi nämä 5 asiaa verkottamisessa tänä vuonna
Verkottamisratkaisut kehittyvät jatkuvasti – mihin yritysten ja organisaatioiden tulisi kiinnittää huomiota verkkojen osalta tänä vuonna?
Telia tarjoaa nettiyhteydet Pöllölaakson pienyrityksille
Legendaarinen MTV:n Pöllölaakso kätkee sisälleen yli 40 pientä yritystä, joille Telia tarjoaa ja vuokraa toimivat nettiyhteydet.
Näytä lisää