Artikkelit aiheesta

Mitä Azure Stack tarjoaa kehittäjälle?

Minä en ole kehittäjä, vaan infra-arkkitehti. Olen aina työskennellyt infraratkaisujen kehittämisen parissa sen sijaan, että olisin käyttänyt jotain infrapalvelua vaikkapa sovelluksen kehittämisessä.

Pk-yrittäjä huomio! Näillä viidellä vinkillä taklaat GDPR:n

Tietosuoja-asetuksesta syntyy yrityksille lisää velvoitteita, mutta samalla se tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailuedun saavuttamiseen.
Salonen

Telia säästi vuodessa viisi miljoonaa euroa ohjelmistorobotiikalla – miten kävi ihmisille?

Telia aloitti ensimmäiset ujot kokeilut ohjelmistorobotiikalla kaksi vuotta sitten. Nyt käytössä on jo yli 50 robottia, joilla tänä vuonna tavoitellaan 10 miljoonan euron säästöä työajassa.

6 yrittäjien suosituinta kysymystä kirjanpitäjälle

Yrittäjä toivoo ja odottaa kirjanpitäjältään lähes kaikkea maan ja taivaan väliltä. Entä kun tehdään digiloikka ja kirjanpito muuttuu sähköiseksi? Silloinkaan kone ei korvaa asiakkaan ja kirjanpitäjän yhteistyötä.

Parempaa kaupunkisuunnittelua mobiilidatalla

Kaupunki- ja liikennesuunnittelun päätökset vaikuttavat miljoonien ihmisten elämään. Niistä seuraa suuria investointeja ja kauaskantoisia ratkaisuja. Miten siis varmistamme, että lopputulos onnistuu?

Liikkuva Yritysverkko keventää lakimiesten arkea

Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy valitsi työnteon tueksi Liikkuvan Yritysverkon.

Digitaaliseen asiakaspalveluun on tarjolla monenlaisia ratkaisuja – miten löytää se oikea?

Tälläkin viikolla monessa yrityksessä pohditaan, mikä on paras ratkaisu asiakaspalvelun digitalisoimiseksi. Löytyykö esimerkiksi pilvestä sopivia työkaluja?

SSL-skandaali: Tunnetun tietoturvayhtiön varmenteet eivät enää pian toimi Chromessa

Googlen mukaan Symantec on myöntänyt yli 30 000 varmennetta selainvalmistajien sääntöjen vastaisesti. Virheiden hinta on kova: pian kaikki Symantecin varmenteet aiheuttavat Chrome-selaimessa tietoturvavaroituksen.

Pekan lista eli 9 kysymystä sähköisestä allekirjoittamisesta

Tuhannet suomalaiset yritykset miettivät siirtymistä sähköiseen allekirjoittamiseen, sillä vasta pieni osa on sähköistänyt allekirjoitusprosessinsa. Telian Business Manager Pekka Turpeinen tuntee heidän tilanteensa.
Näytä lisää