Telia Secure Net – joukkovoimaa yrityksesi tietoturvaan

Edistyksellistä tietoturvaa verkkoyhteyksiin ja päätelaitteisiin SOC-as-a-Service palvelulla.

Tietoturvan uusi turvaverkko

Haittaohjelmien ja kyberhyökkäysten määrä on jatkuvassa kasvussa ja perinteiset laitekohtaiset tietoturvatuotteet eivät enää pysty suojaamaan edistyneitä hyökkäyksiä vastaan. Telia Secure Net mahdollistaa perinteistä laitekohtaista tietoturvaa laajemman suojauksen yrityksellesi. Palvelu tarjoaa yrityksellesi proaktiivista tietoturvaa, jossa on automatisoitu uusien uhkien suojauspalvelu mukana. Tämä tarkoittaa, että uudet kyberuhat ja haittatapahtumat havaitaan ja niihin reagoidaan automaattisesti.

Telia Secure Net -tietoturvaratkaisu hyödyntää “joukkovoimaa” parantaakseen tietoturvaa – kun Telia Secure Net -asiakkaan verkossa havaitaan uusi uhka, se ei ainoastaan suojaa verkkoa jonka kohdalla uhka havaittiin, vaan myös kaikki muut palvelun piirissä olevien asiakkaiden verkot.

Telia Secure Net -palvelu on joustava ja mukautuu yrityksesi tarpeiden mukaan. Sinun ei tarvitse olla tietoturvan asiantuntija, vaan saat kaiken palveluna kuukausilaskutuksella.

Hyötysi

Auttaa vastaamaan tiukentuvaan lainsäädäntöön

Tiukentuva tietoturvan lainsäädäntö edellyttää yritysjohdolta toimenpiteitä. Telia Secure Net -palvelun avulla yrityksesi tietoturva on ajan tasalla.

Apunasi tietoturvan hallinnassa

Palvelu parantaa yrityksesi kyberturvallisuusriskien hallintaa ja vähentää riskiä joutua tietomurron kohteeksi.

Joustaa tarpeisiisi

Secure Net skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan. Valitse tarpeisiisi sopivan kokoinen ja muotoinen tietoturvasuojaus.

Telia Secure Net -ratkaisut

Telia Secure Net on tietoturvauhkien automaattiseen havainnointiin ja suojaukseen perustuva tietoturvapalvelu. Näistä osa-alueista palvelu muodostuu.

Automated Security Management (ASM)

Automaattinen turvallisuuden hallintapalvelu, Automated Security Management (ASM) on Telia Secure Net -palvelun ytimessä. Palvelun hallinta on toteutettu hyödyntäen automatisoitua tietoturvan operointikeskusta (SOC).

ASM-palvelu automatisoi yrityksesi tietoturvan uusien uhkien osalta. Palvelu tunnistaa uuden, ennestään tuntemattoman hyökkäyksen ja tekee sille suojauksen.

Kaikki ASM-palvelun piirissä olevat asiakkaat saavat saman automaattisen suojauksen tunnetuilta verkon hyökkäyksiltä ja haitallisten palveluiden osalta.

Firewall as a Service

Telia Secure Net tarjoaa kattavan tietoturvan yrityksesi toimipisteen verkkoliikenteen suojaamiseksi. Yrityksesi toimipisteeseen toimitetaan uuden sukupolvelun palomuuri, joka tuottaa keskeisen osan toimipisteesi internet-liikenteen suojaamisessa. 

Palomuuripalvelu sisältää nykyaikaiset verkkoliikenteen suodatukset maailmanlaajuisesti tunnettuihin haittaohjelmien ja hyökkäysten lähteisiin.

Endpoint Detection & Response (EDR)

Työasemien suojauksessa hyödynnetään Endpoint Detection and Response (EDR) -palvelua, jossa työaseman tietoturvasovellus liitetään osaksi Automated Security Management (ASM) -palvelua.

Endpoint Detection and Response (EDR) tuo lisäturvaa laitteille, joissa on Microsoft Defender for Endpoint. EDR laajentaa automaattisen turvallisuuden hallintaa näihin laitteisiin. Huomioi, että Microsoft Defender for Endpoint tulee tilata erikseen.

Laajenna yrityksesi tietoturvaa

Yrityksesi tietoturvan heikoin lenkki saattaa olla kuka tahansa vakituinen tai väliaikainen työntekijäsi tai joku alihankkijoistasi. Markkinointisuunnittelija, joka vahingossa klikkaa viestissä tullutta linkkiä rantakahvilassa tai myyntipäällikkö, joka kiireessä matkalla palaverista toisen avaa sähköpostin liitteen. Yrityksesi liiketoiminta vaarantuu kahdessa klikkauksessa.

Huijausviestit ovat usein niin taidokkaasi tehtyjä, että niitä on vaikea tunnistaa väärennöksiksi, ennen kuin on liian myöhäistä. Kun vahinko tapahtuu, on nopeus valttia. Nopea reagointi ja oikein kohdistetut ja mitoitetut vastatoimet estävät isompien vahinkojen syntymisen. Vahinkoja sattuu kaikille, ja silloin ratkaisevaa ovat oikeat työkalut ja luotettava yhteistyökumppani.

Yrityksesi kattava tietoturva muodostuu luotettavista yhteyksistämme ja niiden päälle rakennetuista tietoturvapalveluista, jotka muodostavat yhdessä saumattoman kokonaisuuden. Tarjoamme kaikille palvelun piirissä oleville asiakkaillemme saman automaattisen suojauksen, kun järjestelmä saa tiedon uudesta uhasta. Yrityksesi ei tarvitse enää selvitä yksin, sillä Telia Secure Net tuo joukkovoimaa tietoturvaan.

Tietoturvallinen yritysmaailma on meidän kaikkien etu

Haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa tietoturvallisempaa yritysmaailmaa?

Jätä yhteydenottopyyntö

Katso videoita

Yritysnetti

Yrityksesi kattava tietoturva muodostuu luotettavasta yritysinternetistä ja sen päälle rakennetuista tietoturvapalveluista.

Yrityksen tietoturva

Telia Secure Net -palvelua on mahdollista laajentaa muilla tietoturvaratkaisuillamme.