Turvallinen yhteys ja hallinta laitteillesi

Seuraa ja hallinnoi yrityksesi laitteistoa käyttövalmiilla ja tietoturvallisella teollisuustason IoT-ratkaisulla.

Helppoa laitteiden hallintaa etänä

Telia Managed IoT Gateway on käyttövalmis IoT-ratkaisu yrityksesi laitteiden, koneiden sekä järjestelmien yhteyksiin ja hallintaan. Ratkaisun avulla siirrät tietoa turvallisesti verkossa ja varmistat, että etäällä ja vaikeastikin saavutettavissa olevat laitteesi ovat aina hallinnoitavissa.

Managed IoT Gateway -ratkaisu sopii erityisesti etäällä sijaitsevien laitteiden ja koneiden hallintaan, kriittisen tiedon siirtoon sekä tarpeelle siirtää sarjaväyläistä tietoa samaan verkkoon kytkettyjen laitteiden välillä Modbus-protokollan mukaisesti. Ratkaisu sopii myös 2G/3G-reitittimien päivitykseen.

Hyötysi

Laitteistosi on aina hallinnassasi

Saat kattavan kokonaiskuvan laitteidesi tilasta helppokäyttöisen itsepalveluportaalin avulla.

Skaalautuu ja joustaa tarpeisiisi

Helppo ja nopea käyttöönotto, skaalautuu muutamasta laitteesta tuhansiin.

Kaikki palvelut saman katon alta

Saat käyttöösi modernit IoT-yhteydet, kestävän laitteiston ja työkalut laitteiden hallintaan.

IoT-yhteysratkaisu liiketoimintasi eri tarpeisiin

Laitteiden etähallinta ja valvonta on tärkeää eri toimialoilla, kuten teollisuudessa, maataloudessa, liikenteen, energian ja kaupan alalla. Telia Managed IoT Gateway määrittelee uudelleen tavan hallita ja ohjata laitteitasi ja koneitasi riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat. Inspiroidu esimerkeistä ja jutellaan lisää.

Etähallinta ja valvonta

Voit seurata ja valvoa helposti esimerkiksi tuotantolaitoksissa sijaitsevien koneidesi suorituskykyä, optimoida liikenteenohjausta sekä aurinko- ja tuulivoimapuistojen suorituskykyä, ennakoida huoltotoimenpiteitä ja siten välttyä mahdollisilta käyttökatkoilta laitteistosi toiminnassa.

Teollisuuden automaatiot

Ratkaisun integrointi teollisuuden automaatiojärjestelmiisi varmistaa tehokkaan viestinnän ohjausjärjestelmiesi ja koneidesi välillä, mahdollistaen reaaliaikaisen tiedonkeruun ja analyysin.

Laitteiden verkottaminen

Yhdistä myyntipisteesi saumattomasti verkkoon ja mahdollista turvalliset maksutapahtumat. Optimoi ja seuraa toimipisteesi varastonhallintaa, kerää ja analysoi dataa päätöksenteon tueksi. Laitteiden ja antureiden verkottaminen esimerkiksi maataloudessa mahdollistaa tehokkaan tarkkuusviljelyn.

Kuvituskuva Telia Managed IoT Gateway -palvelun toiminnasta.

Näin homma toimii

1. Laitteistosi: Kytke etäällä olevat koneesi ja laitteesi teollisuustason reitittimen avulla verkkoon. Reitittimissä on laaja protokolla tuki, kuten sarjaväylä vanhojen laitteiden yhteyksiä varten, PoE-kytkin kameraa varten tai Modbus teollisien laitteiden yhteyksiä varten.

2. Teollisuustason reititin: kestävä ja heti käyttövalmis Teltonikan reititin yhdistää laitteesi mobiiliverkkoomme. Reitittimessä on IoT-liittymä valmiiksi aktivoituna ja asennettuna.

3. Telian mobiiliverkko: Tiedonsiirto tapahtuu sujuvasti luotettavassa verkkoyhteydessä. Voit lisätä yhteyden turvallisuutta käyttämällä Telia VPN- ja APN-palveluja, joiden avulla eristät datasi julkisesta verkosta.

4. Telia laitehallintajärjestelmä: Hallitset ja seuraat helppokäyttöisen selainpohjaisen käyttöliittymän avulla laitteitasi joko yksittäin tai kokonaisuutena. Voit esimerkiksi suorittaa uudelleenkäynnistyksiä tai päivityksiä etänä toimistolta.

5. Yrityksesi taustajärjestelmät: Saat käyttöösi API-rajapinnat, jotta voit hyödyntää dataasi myös muissa yrityksesi järjestelmissä.

Kuva Telia Laitehallintajärjestelmän käyttöliittymästä.

Hallinnoi laitteitasi etänä

Telian laitehallintajärjestelmällä seuraat ja hallinnoit laitteitasi joko yksittäin tai kokonaisuutena.

Saat selkeän kuvan laitteidesi tilasta helppokäyttöiselle käyttöliittymälle.
Tarkkaile laitteiden mittareita, sijaintia ja suorituskykyä.
Hallitse laitteita yksittäin tai yhdessä.
Käynnistä uudelleen, konfiguroi ja asenna päivityksiä.
Teltonikan reitittimet

Teollisuustason IoT-reitittimet

Teltonikan teollisuustason IoT-reitittimet ovat tehty kestämään käyttöä. Ne soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin, sillä reitittimet toimivat ääriolosuhteissa ja kestävät suuriakin lämpötilojen vaihteluja, jopa -40° asteesta +75° asteeseen.

Haluaisitko tietää lisää Teltonikan reitittimistä ja yhteensopivista lisävarusteista? Katso laitteistokatsaus

 

IoT-liittymät yrityksille

IoT-liittymämme skaalautuvat jokaiseen tarpeeseen – tarvitsee yrityksesi sitten korkean suorituskyvyn tai vähäisen tiedonsiirron yhteydet.

IoT-liittymät yrityksille

IoT-liittymämme skaalautuvat jokaiseen tarpeeseen – tarvitsee yrityksesi sitten korkean suorituskyvyn tai vähäisen tiedonsiirron yhteydet.

Teltonikan IoT-reitittimet

Tutustu Teltonikan teollisuustason IoT-reitittimiin ja yhdyskäytäviin. Tarjoamme reitittimien kanssa erilaisia lisävarusteita, kuten DIN-kiskotelineitä, virtakaapeleita ja antenneja. Asiantuntijamme katsovat kanssasi tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun.

RUT200/RUT241 – Kompakti teollinen 4G-reititin vaativiin olosuhteisiin. Sopii esimerkiksi teollisuuden, liikenteen ja tuotannon ratkaisuihin. Ihanteellinen ensisijaisen ja varayhteyden nopeaan määrittämiseen.

RUT901/RUT951 – 4G-reititin, joka on suunniteltu teollisuuskäyttöön, korkealla räätälöintimahdollisuudella, suojausominaisuuksilla ja teollisilla protokollilla.

RUT956 – Edullinen teollinen 4G-reititin kauko-ohjaukseen, toiminnan valvontaan ja teollisuusautomaatioon. Voidaan käyttää sekä vanhempien laitteiden, että nykyaikaisten verkkojen kanssa.

OTD140 – Kestävä LTE-ulkoreititin PoE:llä (Power over Ethernet). Suunniteltu haastaviin sääolosuhteisiin. IP55 pölyn- ja vedenkestävyysluokituksen ansiosta se on ihanteellinen ulkokäyttöön.

TRB255 – Teollinen LTE- ja NB-IoT-gateway. Pieni, kestävä ja joustava, kahden SIM-kortin tuella. Voidaan käyttää nykyaikaisten ja vanhojen teollisuuslaitteiden yhdistämiseen yhdeksi ratkaisuksi.

Tutustu laitteiden tarkempiin ominaisuuksiin Teltonika Networksin sivustolla.