Tietoverkon suunnittelu

Yrityksesi verkottamisratkaisuiden suunnittelu ja toteutus alusta loppuun asti.

Suunnittelemme yrityksellesi toimivat tietoverkot

Toimivat tietoverkot ovat liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta erittäin kriittisessä roolissa oleva alusta. ICT-asiantuntijamme auttavat sinua rakentamaan sekä teknisesti että kaupallisesti toteutuskelpoisimman ja parhaiten liiketoimintaasi tukevan verkottamisratkaisun. Osaamisalueemme kattavat muun muassa toimipisteiden välisen verkotuksen, lähiverkkojen, sisäverkkojen, julkisten verkkojen ja konesalien verkottamisratkaisuiden suunnittelun ja toteutuksen. Toteutamme verkon käyttöönoton ja toimimme apuna sen kehityksessä, jotta voit keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen.

Ammattilaisemme ovat kokeneita tietoverkkojen erityisosaajia, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä johtavien valmistajien kanssa ja omaavat erittäin kattavan kokemuksen kriittisten ympäristöjen tietoverkkototeutuksista – niin globaalisti kuin paikallisestikin.

Hyötysi

Sertifioidut IT-asiantuntijat apunasi

Saat avuksesi vaativimmilla sertifioinneilla varustetut osaajamme verkottamisratkaisuiden toteutukseen.

Turvallinen ja toimiva verkko

Asiantuntijamme huolehtivat verkkoratkaisun ylläpidosta ja tarvittavista päivityksistä sovitun palvelutason mukaisesti.

Tarpeisiin räätälöity ratkaisu

Huolehdimme, että ratkaisumme kehittyvät liiketoimintasi mukana. Tilannekuva yhteistyöstä sekä palveluiden käytöstä ja laadusta on jatkuvasti ajan tasalla.

Apunasi tietoverkon suunnittelussa

Tarvitset sitten konsultointia tietyn osa-alueen kanssa tai koko tietoverkon suunnittelussa, me autamme. Inspiroidu esimerkeistä ja ota yhteyttä.

Tietoliikenneratkaisuiden uudistaminen

Toimimme apunasi tietoliikenneratkaisuiden yhtenäistämisessä ja uudistamisessa. Yksi kumppani selkeyttää toimintaa ja vähentää rajapintojen määrää.

Lue lisää – Gasum luottaa Telian tietoliikenneratkaisuihin

Verkon tietoturva

Autamme huolehtimaan verkon tietoturvasta, jotta yrityksesi pystyy suojautumaan tietomurtoja, tietovuotoja ja muita kyberturvallisuusuhkia vastaan.

Lue lisää – tekoäly suojaa modernia yritysverkkoa

Hybridiyritysverkon käyttöönotto

Moni yritys on siirtynyt hyödyntämään hybridiyritysverkkoa, joka mahdollistaa tietoturvallisen, skaalautuvan sekä käyttäjien ja sovellusten näkökulmasta saumattoman kokonaisuuden. Asiantuntijamme ovat apunasi hybridiyritysverkon käyttöönotossa.

Lue lisää – hybridiyritysverkko liiketoiminnan tukena

Osaamisalueitamme

Monipuolista asiantuntijuutta eri osa-alueilta.

Lähiverkkopalvelut (LAN)

Rakennamme yrityksellesi kiinteän tai langattoman lähiverkon globaalisti erilaisiin käyttöpaikkoihin. Huolehdimme lähiverkkoratkaisun kyljessä myös yrityksesi sisäisestä tietoturvasta, tietoturvauhkien ennakoinnista ja tunnistuspalvelujen toteutuksesta.

Verkottamispalvelut (WAN) ja runkoverkot

Toteutamme runko- ja WAN-verkon teknistä suunnittelua. Ratkaisuun kuuluu soveltuvin osin tietoturva-arkkitehtuurin suunnittelu sekä koko loogisen rakenteen suunnittelu sisältäen VPN-ratkaisun suunnittelun, reitityksen, vikasietoisuuden ja laiteparametrien suunnittelut.

Konesaliverkot

Konesaliverkkojen suunnittelu vaatii erityisosaamista, joiden toteutuksessa kokemus ja ammattitaito pitää olla huipussaan. Asiantuntijamme ovat apunasi toteutusprojekteissa määrittelystä ja suunnittelusta aina toteutukseen asti.

SD-WAN ja sovellusliikenteen optimointi

Asiantuntijamme toteuttavat yrityksellesi toimipisteet ja palvelut yhdistävät kokonaisuudet globaalisti kattaen niin julkisen pilven palvelut, private cloud -toteutukset sekä erilaisten toimipisteiden liittämisen.

Autentikointiratkaisut

Käyttäjien ohjaaminen ja pääsynhallinta eri tunnistautumis- ja profiilitietojen pohjalta oikeisiin verkkoihin ja resursseihin. Osaamisalueemme kattaa mm. vierailijaverkkojen autentikointitoteutukset, kumppaniyhteydet sekä 802.1x-käyttöönottoprojektit.