Konesali- ja kapasiteettipalvelut

Joustavat ja skaalautuvat palvelinympäristöt ja konesalitilat.

Kapasiteettia yrityksesi tarpeiden mukaan

Konesali- ja kapasiteettipalvelut -kokonaisuuden avulla saat turvalliset, automatisoidut, vakaat sekä ketterät palvelualustat yrityksesi liiketoiminnan palveluille. Sinun ei tarvitse investoida omiin palvelinkoneisiin eikä niiden ylläpitoon, vaan voit vuokrata tarvitsemasi kapasiteetin konesaleistamme. 

Ulkoistamalla IT-palveluidesi tuottamisen meille voit keskittyä yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen. Palvelutuotantomme ja asiantuntijamme huolehtivat datasi turvallisuudesta, säilyttämisestä ja konesalin ylläpidosta. Tarjoamme myös valvonnan ja reagoinnin vikatilanteisiin 24/7. Toteutamme yrityksellesi oikeat ratkaisut oikeaan tarpeeseen, oli tarve sitten perinteisille Suomesta tuotettaville kapasiteettipalveluille tai huippuketterille ja skaalautuville julkisille pilvipalveluille.

Hyötysi

Itse ei tarvitse osata

Tarjoamme kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Säästä kustannuksissa

Ei investointeja omiin palvelinkoneisiin eikä niiden ylläpitoon.

Datasi pysyy Suomessa

Meidän hallinnassamme datasi pysyy Suomessa ja aina yrityksesi omistamana.

Koti yrityksesi IT-palveluille

Konesali- ja kapasiteettipalveluilla turvaat liiketoiminnallesi kriittisen datan. Inspiroidu esimerkeistä ja jutellaan lisää.

Tehokkaampaa palveluiden hallintaa

POP Vakuutus siirtyi kahteen aktiiviseen ja teknologialtaan yhtenäiseen konesaliin. Uuden ratkaisun myötä palveluiden tarvitseman kapasiteetin käyttö ja palveluiden hallinta on nyt tehokkaampaa ja päivitykset voidaan tehdä ilman tuotantokatkoja.

Lue lisää – konesalipalveluiden uudistaminen tehosti POP Vakuutuksen toimintaa

Ketterä konesali-infrastruktuuri

Piensatelliitteihin ja niiden avulla kerättävän datan käsittelyyn keskittynyt ICEYE välittää dataa muun muassa muassa valtioiden, merenkulkualan ja vakuutusyhtiöiden tarpeisiin. Yritykselle turvalliset datakeskuspalvelut ovat välttämättömät. Suomessa ICEYE säilyttää merkittävää osaa laitekaapeistaan Telia Helsinki Data Centerissä.

Lue lisää ICEYE – turvaa datan avaruudesta maahan ja maasta pilveen

Granlund luottaa Telian konesaliin

Laatu, kotimaisuus ja vahva tietoturva ovat syitä, joiden takia kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni Granlund säilyttää omia ja asiakkaidensa kriittisiä tietoja Telian konesalissa. ”Meillä on asiakkaita, joiden ehdottomana vaatimuksena on datan sijainti Suomessa”, sanoo Granlundin IT-päällikkö Juhani Lindström.

Lue lisää – kotimainen Telia konesalipalvelu on vahvaa tietoturvaa tarvitsevan asiakkaan valinta

Pilviympäristö haltuun

Suomesta tuotettavan pilviympäristön hallintapalvelut.

Infrastruktuuri palveluna (IaaS)

Tarjoamme palvelininfrastruktuuria yrityksesi tarpeisiin räätälöitynä palveluna. Olemme sitoutuneet palvelun kehitykseen ja pidämme pilvi-infrastruktuurisi aina ajan tasalla. Voit skaalata palvelua käytännössä rajattomasti ylös- tai alaspäin, tarpeesi mukaan. Maksat vain siitä mitä käytät.

Sovellusalusta palveluna (PaaS)

Tarjoamme alustapalvelua ohjelmistojen kehittämiseen, testaamiseen ja julkaisuun. Oracle PCA -palvelun avulla pystyt tuottamaan monipuolisia Oracle-palveluita joustavasti virtualisoidulla palvelualustalla. Ratkaisu helpottaa palvelujen skaalaamista ja ohjelmistokehitystä. Osana Oracle PCA -palvelua on tietokannan hallintapalvelu. Palvelu takaa tietokantojen ja sen hallintasovellusten tarkoituksenmukaisen kunnon ja palautettavuuden vikatilanteiden varalta. Meiltä löydät palvelut myös muille tietokannoille, kuten MS SQL Server.