Internetyhteys vaativaan käyttöön

Yritysinternet Plus – räätälöitävä nettiyhteys vaativaan yrityskäyttöön.

Luotettava internetyhteys vaativiin tarpeisiin

Yritysinternet Plus on helposti räätälöitävä internetyhteys yrityksille, joille verkon toimivuus on liiketoimintakriittistä. Palvelulla saat käyttöösi yhteyden korkealla kapasiteetilla, erinomaisella käytettävyydellä ja voit tarjota yrityksesi lähiverkosta palveluita laajalle käyttäjämäärälle.

Valittava tiedonsiirron nopeus tarpeidesi mukaan takaa yhteytesi riittävän suorituskyvyn sekä mahdollisuuden varautua myös yrityksesi tuleviin tarpeisiin. Palvelu sopii sekä suuriin yritysratkaisuihin että yksittäisiin työasemiin. Kattavat varayhteydet tuovat turvaa mahdollisten vikatilanteiden varalle.

Hyötysi

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity

Palvelu räätälöidään vastaamaan tismalleen yrityksesi tarpeita.

Kattavat lisäpalvelut

Yritysinternet Plus -palveluun on saatavilla lisäpalvelut, kuten palomuuri ja haittaliikenteen suodatus. Verkkosi pysyy suojattuna ja toimintavarmana.

Tietoturvallinen ja vakaa

Turvallinen yhteys yrityksellesi. Varayhteydet sekä erilaiset palvelutasot takaavat laadukkaan tietoliikenneyhteyden.

Laadukkaat yhteydet turvaavat liiketoimintasi jatkuvuuden

Inspiroidu esimerkeistä ja jätä yhteydenottopyyntö.

Yhteydet konesaleihin

Konesalien internetverkkoyhteydet voidaan toteuttaa virtuaalisesti Yritysinternet Plus -palvelulla. Saat kustannustehokkaan internetyhteyden tinkimättä palvelun laadusta.

Yritysinternet Plus langaton

Yritysinternet Plus -palvelu on mahdollista toteuttaa langattomasti 4G- tai 5G-yhteydellä. Ratkaisu sopii kohteisiin, joihin ei ole saatavilla kiinteää yhteyttä.

Turvaa verkon toiminta

Yritysinternet Plus -liittymä mahdollistaa mm. erittäin korkean kapasiteetin ja käytettävyyden, liikenteen raportoinnin sekä varmentavat ratkaisut, joiden ansiosta verkkosi pysyy hallinnassasi.