Microsoft 365 yrityksille

Hallitse tuottavuussovelluksia, tiimityöskentelyä ja yritystason tietoturvaa – kaikki Microsoft 365:n avulla.

Tehosta toimistotyön tuottavuutta

Microsoft 365 -ratkaisulla saat käyttöösi yritystason sähköpostin ja kalenterin, viimeisimmät Office-sovellukset, Teamsin, pilvitallennustilan sekä paljon muita modernin työn sovelluksia. Microsoft 365 kattaa myös edistyneet tietoturvaratkaisut, joiden avulla pidät yrityksesi ympäristön suojattuna.

Microsoft 365 – kysymyksiä ja vastauksia

Tarjoamme yrityksellesi sopivat Microsoft 365 -ratkaisut, asiantuntijapalvelut ja konsultaatiot. Tarvittaessa autamme myös pitämään yrityksesi Microsoft 365 -ympäristön ajan tasalla ja hallittuna Managed 365 -palvelulla.

Microsoft 365 logo

Hyötysi

Saumaton yhteydenpito

Saumatonta työskentelyä ja kommunikointia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Tiedostot aina saatavillasi

Pääset paikasta ja ajasta riippumatta käsiksi omaan Microsoft-ympäristöösi.

Sujuvaa työskentelyä

Tiimityövälineet, yhteinen näkymä sähköposteista, kalentereista ja yhteystiedoista.

Microsoft 365 -ratkaisut yrityksille

Microsoftin lippulaivatuote

Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 Business Premium tarjoaa parhaimmat Microsoft 365 -sovellukset täysversiona, tehokkaat pilvipalvelut sekä kattavat tietoturvaominaisuudet, jotka suojavat yritystäsi kehittyneiltä kyberuhilta. Sopii max 300 henkilön yritykselle.

24,72 €/kk

Tilaa

Palvelu tilataan shop.inmicsnebula.fi-verkkokaupasta.

Toimisto- ja etätyöhön

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standardilla saat yrityksesi käyttöön kaikki Microsoft 365 -sovellukset ja -verkkopalvelut täysversioina. Työt hoituvat siis millä laitteella tahansa, missä vain. Sopii max 300 henkilön yritykselle.

14,04 €/kk

Tilaa

Palvelu tilataan shop.inmicsnebula.fi-verkkokaupasta.

Kentälle ja reissun päälle

Microsoft 365 Business Basic

Microsoft 365 Business Basic on kuin luotu kenttätyöhön tai reissun päälle. Paketti sisältää Microsoft-verkkopalvelut sekä sovellusten verkko- ja mobiiliversiot puhelimelle ja tabletille, joten työt hoituvat helposti mobiililaitteilla. Sopii max 300 henkilön yritykselle.

6,72 €/kk

Tilaa

Palvelu tilataan shop.inmicsnebula.fi-verkkokaupasta.

Simppeliin työntekoon

Microsoft 365 Apps for Business

Microsoft 365 Apps for Business sisältää Microsoftin tutut sovellukset ilman tiimityövälineitä. Sopii max 300 henkilön yritykselle.

11,76 €/kk

Tilaa

Palvelu tilataan shop.inmicsnebula.fi-verkkokaupasta.

Suurille yrityksille

Microsoft 365 Enterprise E3

Microsoft 365 Enterprise E3 yhdistää parhaat yrityskäyttöön soveltuvat sovellukset, tietoturvan ja identiteetin hallinnan. Sopii yli 300 henkilön yritykselle.

47,16 €/kk

Tilaa

Palvelu tilataan shop.inmicsnebula.fi-verkkokaupasta.

Microsoft 365 -ratkaisuiden lisäpalvelut

Kattavat tietoturvaratkaisut

Microsoft 365 Enterprise E5 Security

Microsoft 365 Enterprise E5 Security tarjoaa kattavat tietoturvaominaisuudet ja vikailmoitukset yrityksesi pilviympäristön suojaamiseen. Microsoft 365 E5 Security -paketti toimii lisäpalveluna Microsoft 365 Enterprise E3 -paketille. Sopii yli 300 henkilön yritykselle.

13,44 €/kk

Tilaa

Palvelu tilataan shop.inmicsnebula.fi-verkkokaupasta.

Copilot for Microsoft 365

Copilot for Microsoft 365 -tekoälyavustajalla maksimoit tuottavuutesi ja hyödynnät tehokkaammin Microsoft 365 -sovelluksia.

Säästä aikaasi ja maksimoi tuottavuutesi

Copilot for Microsoft 365 on tekoälyyn perustuva työkalu, joka mahdollistaa tehokkaamman Microsoft 365 -sovellusten käytön, helpottaa toimistotyön arkea ja parantaa tuottavuutta. Copilotin avulla saat vastauksia kysymyksiisi, luonnostelet sähköposteja ja esityksiä sekä teet yhteenvetoja esimerkiksi PDF-tiedostoista ja kokousmuistiinpanoista.

Lue lisää – Copilot for Microsoft 365 tehostaa tietotyötä

Copilot for Microsoft 365 toimii turvallisesti yrityksesi Microsoft 365 -ympäristössä. Se integroitu Teamsiin, Wordiin, Outlookiin, PowerPointiin, Exceliin ja muihin Microsoft 365 -sovelluksiin.

Ota yrityksesi käyttöön Copilot for Microsoft 365

Asiantuntijamme auttavat sinua tarvittavien lisenssien sekä palvelun käyttöönoton kanssa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Saatavilla M365 Business Standard ja Business Premium -paketeilla, M365 Enterprise E3 ja E5 -paketeilla sekä Office 365 E3 ja E5 -paketeilla.

Tutustu Microsoft 365 -yritysratkaisuihin

Lue lisää

Word auttaa oikeinkirjoituksessa ja kieliopissa ja hämmästyttää toiminnallisuudellaan, myös mobiilisovelluksessa.

Excelillä luot laskentataulukoita helposti mallien avulla tai itse, suoritat laskutoimitukset modernien kaavojen avulla ja analysoit dataa tehokkaammin.

PowerPoint auttaa luomaan visuaalisesti mieleenpainuvia ja erottuvia esityksiä, joita voit elävöittää monin eri tavoin. Saat herätettyä diasi eloon muutamalla klikkauksella.

OneNotella pidät elämän järjestyksessä digitaalisen muistikirjasi avulla, jonka saat joka laitteellesi. Helppo haku ja navigointi auttavat kaaoksen taltuttamisessa.

Publisher on Microsoftin julkaisuohjelma PC-koneille. Sen simppeleiden työkalujen ansiosta huomiota herättävien kuvien luominen on helppoa.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Koska Outlook 365 synkronoi sähköpostit, kalenterit ja yhteystiedot kaikissa laitteissa (iOS, Android ja Windows) reaaliaikaisesti, tiedot ovat aina ajan tasalla käyttämästäsi laitteesta riippumatta. Aikataulutus on helppoa ja vaivatonta olinpaikasta riippumatta: jaetuista kalentereista näet, kuka on vapaa ja kuka varattu. 

Voit työstää ja jakaa Microsoft-liitteitä tietokoneesta tai pilvipalvelusta. Outlook on saatavilla sekä työpöytä- että selainversiona, ja käyttäjäkohtaisen postilaatikon säilytystilaa on peräti 50 gigatavua. 

Voit hankkia pelkän pilvessä toimivan Microsoftin yrityssähköpostin myös erillisenä, huolettomana ja turvallisena Exchange Online -palveluna.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Teams on tiimityön keskus, jolla tavoitat kollegat kätevästi pienissä juoksevissa asioissa chatin kautta. Voit luoda oman tiimisi, chattailla meilien lähettämisen sijaan ja muokata tiedostoja simultaanisti ja turvallisesti. 

Tavoitettavuustiedot, pikaviestitoiminnot, tietokoneiden väliset ääni- ja videopuhelut sekä online-kokoukset tukevat ryhmätyön tekemistä paikasta ja ajasta riippumatta. Palvelussa on mahdollista esimerkiksi tarkistaa nopeasti, onko työtoveri online-tilassa ja tavoitettavissa. Työpöydän, online-luonnoslehtiöiden tai esitysten jakaminen on myös mahdollista. 

Yammer on yrityksen oma sosiaalinen media, jonne voit perustaa eri ryhmiä tiedonjakamista varten. Yammer tarjoaa Microsoft 365:stä tutut yritystason tietoturva-, yhteensopivuus- ja hallintaominaisuudet.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Kun tiedostot ovat pilvessä, voit käyttää niitä missä tahansa selaimella tai Microsoft-sovelluksella. Tilakaan ei lopu kesken, sillä OneDrive for Businessin varmuuskopiointiohjelma sisältää 1 teran verran tallennustilaa. OneDriven avulla onnistuu muun muassa tiedostojen tarkastelu ja muokkaaminen mobiilisti, reaaliaikainen Microsoft-asiakirjojen yhteismuokkaaminen sekä asiakirjojen automaattinen versiointi ja historiatietojen tallennus.

Tiedostosi pysyvät pilvessä myös suojattuina ja turvassa. Eikä huolta, jos koneesi kaatuu: OneDriven automaattinen varmuuskopiointi suoraan pilvipalveluun varmistaa, ettet menetä lopullisesti yhtäkään diaesitystä tai asiakirjaa.

Sharepoint Onlinella rakennat yrityksesi intranet-sivustot. Pilvipohjainen palvelu auttaa organisaatioita jakamaan tietoa ja sujuvoittaa yhteistyötä työtovereiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Palvelu tukee tiedostojen jakamista ja yhteistyön tekemistä verkkosivustojen avulla helppokäyttöisillä työkaluilla. Keskitetylle sivustolle tallennettuja tiedostoja ja yritystietoja voi käsitellä missä tahansa reaaliaikaisesti. Voit käyttää SharePoint-uutissyötettä vaivattomasti paikasta riippumatta SharePoint-mobiilisovelluksella, joka on saatavilla moneen eri laitteeseen.

Näytä vähemmän
Lue lisää

Bookingsilla teet tapaamisajan varaamisen helpommaksi asiakkaillesi. Sovelluksessa asiakkaat voivat helposti varata tapaamisen kanssasi silloin, kun he itse haluavat. Sinä taas saat aikataulusi hallintaa varten käyttöösi yksityisen kalenterin sekä automaattiset varmistukset ja muistutukset, jotka säästävät aikaa. Voit siis entistä helpommin ajoittaa ja hallita tapaamisia asiakkaidesi kanssa. 

Outlook Customer Manager tarjoaa pienelle yritykselle simppelin mutta fiksun asiakashallintaratkaisun, joka toimii suoraan Outlookissa. Sovellus järjestää meilit, kokouskutsut, puhelut, muistiinpanot, tehtävät, sopimukset, deadlinet ja muut tiedot automaattisesti yhteen paikkaan. Asiakassähköpostit eivät siis taatusti enää katoa saapuneiden viestien kansioon. 

Näytä vähemmän

Microsoft 365 – kysymyksiä ja vastauksia

Mietityttääkö Microsoft 365 -palvelussa jokin? Katso löytyisikö alta vastaus kysymykseesi.

Millainen sopimusaika Microsoft 365 -palvelupaketeilla on?

Microsoft 365 -palvelupakettien sopimusaika voi vaihdella yrityksesi tarpeiden mukaan kuukausittaisesta tilauksesta vuosittaiseen tilaukseen.

Vuosittaisessa tilauksessa sitoudut vuodeksi kerrallaan tilaamaasi pakettiin. Paketteja voi lisätä ja vaihtaa kalliimpaan pakettiin. Pakettien määrää voidaan vähentää ja muuttaa tilauksen uusintapäivänä. Jos tilaat uuden pakettimallin vuositilauksella, sen voimassa olo linkittyy sen paketin päivämäärään, joka on tilattu aiemmin. 

Esimerkki Yritykselläsi on 15 kpl Microsoft 365 Business Premium vuosi paketteja, tilauspäivä on 11.11.2023. Tilaat 2 kpl Microsoft 365 Enterprise E5 -paketteja 12.1.2024. Microsoft 365 Enterprise E5 -pakettien vuosipäivä on 11.11.2023.

Kuukausimallissa voit lisätä, poistaa ja vaihtaa palvelupaketin mallia kuukausittain. Tilauksen voi päättää koska tahansa.

Miten moneen laitteeseen voin asentaa Office-työpöytä sovellukset?

Voit asentaa Microsoft 365 -sovellukset enintään viiteen PC- tai Mac-tietokoneeseen, viiteen tablettiin ja viiteen mobiililaitteeseen. Windows-yhdistelmälaitteet, kuten Microsoft Surface Pro, lasketaan PC-tietokoneeksi tai tabletiksi.

Käyttöoikeus on aina henkilökohtainen, eli yhden palvelupaketin Office-sovelluksia ei voi asentaa toisen henkilön laitteeseen.

Miten paljon pilvisäilytystilaa sisältyy Microsoft 365 -pakettiin?

Microsoft 365 -ratkaisuun sisältyy eri määrä pilvitallennustilaa riippuen valitsemastasi palvelupaketista.

OneDrive for Business

Microsoft 365 Business Basic, Business Standard, Business Premium sekä Microsoft 365 Enterprise E3 ja E5 -paketteihin sisältyy henkilökohtaista pilvitallennustilaa 1 Tt.

Sharepoint Online

Microsoft 365 Business Basic, Business Standard ja Business Premium sisältävät yhteistä tallennustilaa 1Tt.

Microsoft 365 Enterprise E3 ja E5 -paketit sisältävät yhteistä tallennustilaa 10 Tt.

Kuinka monta osallistujaa voi osallistua järjestämääni Teams virtuaalitapahtumaan?

Microsoft 365 Business Basic-, Microsoft 365 Business Standard-, Microsoft 365 Business Premium- ja Microsoft Apps for Business -palvelupaketeissa voi olla enintään 300 osallistujaa.

Microsoft 365 Enterprise E3 ja E5 -paketeissa voi olla enintään 1000 osallistujaa.

Mitä ovat Defender for Business ja Defender for Endpoint?

Defender for Business sekä Defender for Endpoint tarjoavat vahvat tietoturvauhkien suojausominaisuudet yrityksesi laitteille, kuten tietokoneille, puhelimille ja tableteille.

Defender for Business on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille, henkilömäärältään jopa 300 työntekijän yritykselle.

Defender for Endpoint on suunniteltu suuremmille yritykselle. Defender for Endpointin voi asentaa viiteen henkilökohtaiseen laitteeseen yhdellä palvelupaketilla.

Voinko ostaa lisää tilaa Exchange Online sähköpostiin?

Microsoft 365 Business -paketeissa sähköpostin koko on 50 gigatavua ja Enterprise-tuotteissa 100 gigatavua. Sähköpostilaatikon kokoa ei voi muuttaa palvelupaketeissa.

Jos tarvitset lisätilaa postilaatikollesi – esimerkiksi 50 Gt on täynnä, sinun tulee nostaa palvelupakettisi tasoa esimerkiksi Microsoft 365 Enterprise E3 -pakettiin, jolloin saat käyttöösi 100 Gt verran tallennustilaa.

Halutessasi voit ottaa käyttöön sähköpostistasi arkistointipostilaatikon, johon voit siirtää vanhat postisi. Näin saat lisää tilaa sähköpostilaatikkoosi.

Miten voin aloittaa Copilot for Microsoft 365 -tuottavuustyökalun käytön?

Copilot for Microsoft 365 käyttämisen edellytyksenä on, että käyttäjälle on määritetty tarvittava peruskäyttöoikeus, kuten esimerkiksi Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium, Microsoft 365 Enterprise E5 tai Microsoft 365 Enterprise E3. Kaikki paketit

Aloita Copilotin käyttö hallitusti ja suunnitelmallisesti tutustumalla sen ominaisuuksiin. On suositeltavaa hankkia Copilotin käyttöoikeudet heti alkuvaiheessa eri puolelle organisaatiota, jotta käyttökokemuksia voidaan jakaa erilaisten roolien kesken. Suositus on myös tarkistaa organisaation tiedostojen luokitukset ja käyttöoikeudet ajan tasalle.

Ovatko tietoni varmuuskopioituna M365-ympäristössä?

Microsoft 365 -tilissä ei ole suoraan varmuuskopiointia. Microsoft 365:n lisäpalveluksi on suositeltavaa ostaa erillinen palvelu varmuuskopiointia varten, jonka avulla voidaan varmistaa sähköposti, tiedostot ja Teams. Poistetuttujen tiedostojen palautus kestää 30 päivää.

Kuuluuko Microsoft 365 Premium-, Microsoft 365 Enterprise E3 ja E5 -paketteihin uusin Windows-lisenssi?

Palvelupaketteihin kuuluu Windows upgrade -päivitys, joka mahdollistaa Windows-käyttöjärjestelmän päivittämisen uudempaan versioon.

Windows upgrade -päivitystä ei voi asentaa tyhjään koneeseen. Päivityksen voi tehdä ainostaan sellaisessa koneessa, jossa on asennettuna Windows-lisenssi ja käyttäjällä on Microsoft Entra ID.

Millaista apua on tarjolla Microsoft 365 -ympäristön hallinnassa?

Asiantuntijamme ovat apunasi yrityksesi Microsoft 365 -ympäristön hallinnassa. Tarjoamme Microsoft 365 -ympäristön jatkuvaa hallintaa varten Managed 365 -palvelua, jonka avulla yrityksesi M365-ympäristö on aina ajan tasalla.

Teemme myös terveydentilatarkistuksia Microsoft 365 -ympäristöihin, jonka pohjalta saat kattavan raportin yrityksesi M365-ympäristön tilasta sekä tarvittavista ympäristön korjauksista. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Tarvittavat Microsoftin palvelupaketit

  • Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business Premium
  • Microsoft 365 Enterprise E5 ja E3 -paketit
  • Office 365 E3 ja E5 -paketit
  • Microsoft 365 A5 ja A3 for Faculty -paketit
  • Office 365 A5 ja A3 for Faculty -paketit

Hallittu Microsoft 365 -ympäristö

Olemme apunasi, jotta saat Microsoft 365 -ympäristöstäsi kaikki hyödyt irti.

Hallittu Microsoft 365 -ympäristö

Olemme apunasi, jotta saat Microsoft 365 -ympäristöstäsi kaikki hyödyt irti.

Palvelun käyttöohjeet

Asiakastuestamme löydät kattavat ohjeet Microsoft 365 -palvelun käyttöön.
Microsoft 365 -palvelun ohjeet

Lue lisää Microsoft 365 -palvelusta

OSTOSKORISSASI ON TUOTTEITA KAHDESTA ERI KAUPASTA

Verkkokauppamme uudistuksesta johtuen osa yritystuotteistamme ja -palveluistamme on tilattavissa eri kaupasta kuin laitteet, puhelinliittymät ja mobiililaajakaistaliittymät. Siirry tekemään tilauksesi loppuun.

Laitteet ja liittymät
Muut yritystuotteet

OSTOSKORISSASI EI OLE TUOTTEITA

Tilaa jatkuvasti kasvavasta valikoimastamme laitteet, puhelinliittymät sekä mobiililaajakaistaliittymät yrityksellesi.

Siirry kauppaan