Meidän kaikkien turvaverkko

Kaikki käyttämämme ja tuottamamme data kulkee aina operaattorin tarjoaman verkon kautta. Siksi on tärkeää, että tuo verkko on mahdollisimman turvallinen.

Kotimainen on turvallinen

Kaikki data jota käytät ja tuotat, kulkee operaattorin tarjoaman verkon kautta – valokuvat,  pankkitoiminnot, seurustelu, opinnot. Mitä enemmän yhteiskunnan toimintoja siirtyy verkkoon, sitä tärkeämpiä ovat verkon luotettavuus, toimintavarmuus ja tietoturvallisuus. 

Lue kirjoitus – kotimaisuus tarkoittaa liittymäkaupoilla tietoturvaa

Rakennamme turvallista 5G-verkkoa yhdessä kotimaisen kumppanin, Nokian kanssa. Turvaamalla verkon, turvaamme muistomme ja tulevaisuutemme – ihmisten, yritysten ja valtioiden väliset yhteydet ja toiminnat. Jos verkko kaatuu, yhteys ihmisiin katkeaa. Silloin verkon hinta ja nopeus ovat toissijaisia asioita.

 
Näyttelijä Krista Kosonen pohtii videolla turvaverkon merkitystä.

5G-puhelinliittymät

Turvallinen ja kotimainen 5G-verkko – tutustu ja tilaa liittymä.

Tilaa 5G-liittymä

5G-liittymät yrityksille
 

Turvaverkko on yhteinen asia

Turvallisuus on kaiken toimintamme lähtökohta. Turvaverkolla tarkoitamme ihmisten, yritysten ja yhteiskunnan digitaalista turvallisuutta ylläpitävää kokonaisuutta. Rakennamme sitä yhdessä muiden turvallisuustoimijoiden kanssa.

Turvallinen arki

Ajankohtaiset kriisit ovat ravistelleet suomalaisten turvallisuuden tunnetta. Myös digitalisaatio tuo mukanaan epävarmuutta ja erilaisia tietoturvauhkia – me kaikki haluamme tuntea olevamme turvassa, kun ostamme mobiililipun, käytämme verkkopankkia tai olemme yhteydessä lähimmäisiimme. Haluamme, että lapsemme on turvassa netissä surffatessaan.

Tarjoamme asiakkaillemme tarpeelliset tietoturvapalvelut ja asiantuntijuuden turvalliseen arkeen ja liiketoiminnan jatkuvuuteen.

Lue lisää

Aivotutkijan vinkit turvallisempaan oloon

Kotimaisen verkkoteknologian valitseminen kannatti

Digitaalinen vanhemmuuspakkaus suojaa lapsen netinkäyttöä

Turvallinen yhteiskunta

Verkko ja palvelut muodostavat sen digitaalisen selkärangan, jonka varassa yhteiskunnan tärkeimmät toiminnot pyörivät. Jokainen meistä on riippuvainen näiden palveluiden turvallisuudesta ja siksi otamme roolimme kriittisen infrastruktuurin toimittajana hyvin vakavasti.

Kotimaisten ja turvallisten 5G-mobiiliverkkojen lisäksi olemme rakentaneet Telia Helsinki Data Centerin, joka on yksi Pohjoismaiden tietoturvallisimmista rakennuksista sekä tarjonneet vuosikymmenien ajan niin suuryrityksille kuin turvallisuuskriittisille viranomaisille luotettavia yhteyksiä. 

Lue lisää

Mobiiliverkko kansallisen turvallisuuden keskeinen osa

Telia Helsinki Data Center täyttää tiukimmatkin turvallisuuskriteerit

SOC-tietoturvakeskus seuraa ICT-ympäristöjä kellon ympäri

Yhteydet kuluttajille

Kotimaisessa 5G-verkossa kelpaa surffata, nauttia viihteestä ja olla yhteydessä läheisiin.

Verkot ja yhteydet yrityksille

Yritysverkkomme takaavat yrityksesi toimintavarmuuden liiketoimintaympäristön muutoksissa.