Yritysnetti toimipisteelle

Kiinteän ja mobiiliverkon yhteyksiä hyödyntävä nettiliittymä yrityksellesi.

Sujuvaa työskentelyä Yritysnetillä

Tee työskentelystä joustavaa ja turvaa liiketoimintasi jatkuvuus toimivalla internetyhteydellä. Yritysnetti mahdollistaa luotettavan, turvallisen ja hallitun verkon yrityksesi toimitiloihin hyödyntäen kiinteän ja mobiiliverkon parhaita ominaisuuksia. Saatavilla myös huippunopea 5G-mobiiliyhteys.

Saat kaiken tarvittavan valmiina pakettina. Sinun ei tarvitse investoida laitteisiin tai tekniseen osaamiseen, eikä huolehtia asennuksesta tai perusylläpidosta.

Hyötysi

Luotettava ja vakaa nettiyhteys

Luotettava kiinteä nettiyhteys langattomalla varayhteydellä turvaa liiketoimintasi jatkuvuuden.

Saat nettiliittymän nopeasti käyttöön

Ennakkotoimitus tehdään aina ensin 4G-mobiililla, joten saat Yritysnetin nopeasti yrityksesi käyttöön.

Lisäät työntekijöiden tyytyväisyyttä

Yhdistämällä Yritysnetin Liikkuva Yritysverkko -palveluun saat etätyöntekijöille joustavan yhteyden suljettuun yritysverkkoosi.

Yritysnetti-ratkaisut

Kiinteä yhteys ja mobiililaajakaista

Yritysnetti (kiinteä+mobiili)

Yritysnetti on vakaa ja tietoturvallinen lähiverkkoyhteys. Kiinteä yhteys ja mobiililaajakaista varmistavat toisiaan mahdollisissa vikatilanteissa, mikä tuo toimintavarmuutta liiketoimintaasi. Palveluun kuuluu laite, sen asennus sekä perusylläpito.

Saatavilla myös langaton lähiverkko, korotettu palvelutaso ja avoin internetyhteys julkisilla kiinteillä IPv4-osoitteilla.

Tilaa

Yritysnetti (kiinteä+mobiili) -palvelu tilataan lomakkeella.

Mobiilivaihtoehto

Yritysnetti (mobiili)

Yritysnetti langattomalla yhteydellä sopii yrityksen sellaisiin toimipisteisiin, joihin ei ole saatavilla kiinteää yhteyttä. Mobiiliyhteydellä työskentelet nopeassa 4G-verkossa tai huippunopeassa ja ruuhkattomassa 5G-verkossa.

4G-yhteys on saatavilla 20M-, 50M- tai 100M-nopeudella. 5G-yhteys on saatavilla 300M- tai 500M-nopeudella.

Tilaa

Yritysnetti (mobiili) -palvelu tilataan lomakkeella.

Lisätietoja Yritysnetistä

Yritysnetti yhdistää kiinteän ja mobiiliverkon.

Yritysnetin ominaisuudet

Voit valita Yritysnetti-palvelun yhdistämällä kiinteän sekä nopean 4G-mobiiliverkon tai hyödyntämällä pelkkää 4G- tai 5G-mobiiliverkkoa. Kiinteän yhteyden ja mobiiliyhteyden muodostama hybriditoteutus tuo vakautta liikenteelle, kun yhteydet varmistavat toisiaan mahdollisissa vikatilanteissa. Mobiiliyhteys voi toimia kuormaa jakaen yhdessä kiinteän yhteyden kanssa tai varayhteytenä. Palveluun kuuluu perusylläpito sekä palomuuri yksityisverkolle, joka suojaa liikennettä. Palvelu toimitetaan nopeasti, jopa viidessä päivässä.

Lisäpalvelut

Yritysnettiin on saatavilla langaton lähiverkko (WLAN) sekä vierailijaverkko yrityksesi ulkopuolisille työntekijöille, avoin internetyhteys julkisilla IPv4-osoitteilla, korotettu palvelutaso sekä mobiiliverkon kuuluvuutta parantavat antenniratkaisut lisäpalveluina sekä 5G-ulkoyksikkö.