Verkota toimipisteet kansainvälisesti

Turvallinen ja suojattu yritysverkko kotimaassa sekä ulkomailla.

Yhdistä sidosryhmät yritysverkolla

Telia DataNet -palvelulla voit muodostaa yritysverkon tietyssä maassa tai eri maissa olevien toimipisteiden välille. Yritysverkon avulla kaikilla halutuilla sidosryhmillä on pääsy turvalliseen yksityiseen verkkoon, johon voidaan yhdistää myös muut yrityksen käyttämät verkkopalvelut ja tietoliikenne.
 
DataNet-verkossa yrityksesi voi siirtää dataa, puhetta ja videokuvaa sekä muita reaaliaikaisia sovelluksia. Yritysverkko voidaan helposti yhdistää haluttuihin ulkoisiin palveluihin, kuten internetiin ja yhteistyökumppaneiden verkkoihin. Saat koko palvelun yhdeltä toimittajalta avaimet käteen -periaatteella sekä kotimaassa että ulkomailla. Palvelu täyttää myös korttimaksuun liittyvät PCI DSS -vaatimukset.

Hyötysi

Asiantuntijat apunasi

Tarjoamme laajan kokemuksen yritysverkoista käyttöösi ja olemme apunasi joka vaiheessa.

Räätälöity, tietoturvallinen ratkaisu

Ratkaisu toteutetaan aina yrityksesi tarpeiden mukaan.

Helppo hallinnointi

Voit hallinnoida DataNet-palvelua helposti keskitetyn hallintajärjestelmän avulla.

Turvallinen ja suojattu yritysverkko

DataNet-palvelu soveltuu erikokoisten yritysten ja eri toimialojen käyttöön. Inspiroidu esimerkeistä ja jutellaan lisää.

Liiketoiminnan tehostaminen

Ponssen koneet lähettävät verkkoyhteyden avulla tietoa puiden hakkuumääristä. Tiedosta on hyötyä sekä puunkorjuuyritysten että metsäyhtiöiden liiketoiminnalle.

Lue lisää – Ponsse hankki kustannustehokkaan yritysverkon

Turvalliset yhteydet sisäverkkoon

DataNet-palvelulla yrityksesi eri toimipisteillä ja etätyöskentelijöillä on aina turvalliset yhteydet yrityksen sisäverkkoon.

Lue lisää – toimivat tietoliikenneyhteydet liiketoiminnan tukena

Yritysverkko liikkuvaan työhön

Hoivapalveluita tuottava Attendo uudisti ICT-ympäristönsä. Uusi ratkaisukokonaisuus pitää sisällään lukuisia eri palveluita, kuten DataNet-yritysverkon, joka sujuvoittaa liikkuvaa työtä.

Lue lisää – Digitalisaatio tukee ja kehittää hoivatyötä Attendolla

DataNet-palvelun ominaisuudet

Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään yrityksellesi sopivan toteutuksen.

1. Suunnittelu ja toimitus

Asiantuntijamme suunnittelevat ratkaisun liiketoiminnallesi sopivaksi. Palveluun kuuluu testaus, käyttöönotto ja siirto ylläpitoon.

2. Valittu palvelutaso

Voit ottaa palvelun käyttöön sinulle sopivalla palvelutasolla. Palvelu sovitetaan aina yrityksesi toimintaympäristöön, joten voit jättää suunnittelun asiantuntijoille.

3. Keskitetty hallinta

Palvelua hallitaan keskitetyn hallintajärjestelmän avulla. Kaikki tarpeellinen tieto, kuten palveluiden konfiguraatio, statistiikka sekä lokitiedot löytyvät samasta paikasta.

4. Valvonta ja viankorjaus

Valvomme verkon toimivuutta ja korjaamme viat palvelutason mukaisesti. Ratkaisu on muokattavissa yrityksenne tarpeiden muuttuessa. Tekninen tuki palvelee 24/7.

DataNet-lisäpalvelut

Liikenneluokittelu

Liikenteen priorisointi käyttötarpeen mukaisesti, jolloin yrityksesi sovellukset toimivat paremmin.

Internetyhteys

Liittää DataNet-liittymän tai DataNet-verkon internetiin, jolloin kaikki toimipisteet saavat käyttöönsä yhtenäisen internetkapasiteetin.

Multiple-VPN

Verkon liikenne voidaan jakaa erillisiin loogisiin virtuaaliverkkoihin sovellusten, IP-osoitteiden tai käyttötarpeen perusteella.
 

Internet VPN

Ennalta määritetty osa asiakkaan toimipisteen verkkoliikenteestä voidaan ohjata erillisen internet-liittymän kautta toteutetun IPSec-tunnelin avulla asiakkaan DataNet-verkkoon.

Varayhteydet

Varayhteydet varmistavat sovellusten toimivuuden mikäli ensisijainen liikennöintitapa vikaantuu.

Yhteydet palveluntarjoajien konesaleihin

Turvallinen ja luotettava yhteys mm. seuraaviin pilvipalveluihin: Microsoftin AzureGoogle Cloud Platform ja Amazon Web Services.

DHCP-palvelut

Palvelun avulla reititin jakaa IP-osoitteet ja verkkoasetukset verkossa oleville laitteille automaattisesti, jolloin niitä ei tarvitse määrittää manuaalisesti.