Vahva ja laadukas sisäverkko

Mobiiliverkon kuuluvuus sisätiloissa on perusedellytys yrityksen hyvälle asiakaskokemukselle ja toimintavarmuudelle.

Kuuluvuuden parantaminen sisätiloissa

Yrityksen toimitilojen mobiiliverkon sisätilakuuluvuutta voi olla tarvetta vahvistaa, jos kiinteistössä on esimerkiksi maanalaisia tiloja, väestötiloja tai paljon radiosignaaleja vaimentavia seinämateriaaleja. Matkapuhelinkuuluvuuden parantaminen -palvelumme varmistaa laadukkaan mobiiliverkon kuuluvuuden kaikkialla yrityksesi sisätiloissa. 

Kattavan arvioinnin pohjalta vahvistamme matkapuhelimen signaalia sisätiloissa yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Ammattitaitoiset asiantuntijamme toimittavat ja asentavat laitteet sekä hoitavat palvelun elinkaareenhallintaan liittyvät asiat, kuten ylläpidon ja vikatilanteet. Sisäverkon riittävä kuuluvuus kannattaa varmistaa jo kiinteistön rakennusvaiheessa. Verkon kuuluvuudesta vastaa joko kiinteistön rakennuttaja tai omistaja.

Hyötysi

Yrityksesi asiakaskokemus vahvistuu

Laadukas sisäverkko kaikkialla kiinteistön tiloissa vahvistaa yrityksesi työntekijä- ja asiakaskokemusta.

Yrityksesi toimintavarmuus paranee

Vahva ja katkeamaton mobiiliverkko lisää yrityksesi työympäristön turvallisuutta ja yleistä toimintavarmuutta.

Hoidamme kaiken alusta loppuun

Pidämme huolta palvelun elinkaarenhallinnasta, kuten vikatilanteiden hoitamisesta, ylläpidosta, monitoroinnista ja toimivuuden varmistamisesta.

Matkapuhelinkuuluvuuden parantaminen -ratkaisut

Palveluihin sisältyvät laitteiden asennus, ylläpito, turva- ja ohjelmistopäivitykset ja vikatilanteiden ratkaiseminen. Lisäksi hoidamme aktiivilaitteiden laitesijoitussopimukset kolmansien osapuolien kanssa. Palveluihin sisältyy liittyminen kiinteistön antennijärjestelmään. Palveluiden toimitusaika on noin 3–6 kuukautta.

Perus mobiiliverkko

Palvelu sopii pienelle tai keskikokoiselle tilalle/rakennukselle, kuten päiväkodille tai leirikeskukselle. Palvelulla saat laadukkaan ja turvallisen 4G-yhteyden kiinteistöösi, jolla voit soittaa ja viestiä. Ratkaisu toteutetaan toistin -ratkaisulla. 

Hinnoittelu: Kohdekohtainen kertamaksu + palvelun ylläpitomaksu 75 €/kk. Kertamaksun voi maksaa erissä sopimuskauden aikana.

Vaativa mobiiliverkko

Palvelu sopii keskikokoiselle tai suurelle rakennukselle, kuten tehtaalle tai yrityksen toimistotilalle. Palvelulla saat laadukkaan ja turvallisen 4G- tai 5G-yhteyden kiinteistöösi, jolla voit soittaa, viestiä ja käsitellä videoita sekä dataa. Ratkaisu toteutetaan 4G- tai 5G-tukiasemalla.

Hinnoittelu: Kohdekohtainen kertamaksu + palvelun ylläpitomaksu 250 €/kk. Kertamaksun voi maksaa erissä sopimuskauden aikana.

Vahvennettu mobiiliverkko

Palvelu sopii organisaatiolle, jolle mobiiliverkon kuuluvuus sisätiloissa on sen liiketoiminnan kannalta kriittistä. Näitä ovat esimerkiksi sairaalat tai logistiikkakeskukset. Palvelulla saat laadukkaan ja turvallisen 4G- tai 5G-tukiaseman kiinteistöösi. Palveluun sisältyy SLA-palvelutasosopimus ja tukiasemien SLA-raportointi.

Hinnoittelu on kohdekohtainen.

Lue lisää palvelusta artikkelistamme.

Lisää kilpailukykyä 5G-teknologialla

Miten 5G lävistää eri toimialat ja miten sitä on jo hyödynnetty todellisessa ympäristössä? Mitä 5G mahdollistaa yrityksille? Löydät vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin maksuttomasta 5G-oppaasta.

Lataa opas