SD-WAN – moderni yritysverkko

Yhdistä yrityksesi toimipisteet verkkoon ketterästi ja joustavasti.

Yhdistä toimipisteet ja käyttäjät verkkoon

Unohda yhteyksien ja päätelaitteiden hallinta – SD-WAN on ketterä ja nykyaikainen ohjelmoitava yritysverkko, jota ohjaat keskitetysti pilvestä. Pilvipohjaisen yritysverkkopalvelun avulla muodostetaan suljettu, hallittu ja tietoturvallinen verkko yrityksesi käyttöön. Palvelu kytkee konesalipalvelut, pilvipalvelut, toimipisteet sekä liikkuvat työntekijät saumattomaksi ja tietoturvalliseksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää – 3 syytä valita SD-WAN

Nykyaikainen ja älykäs SD-WAN voidaan toteuttaa valitsemasi nettiyhteyden kautta, ja se on nopeasti laajennettavissa. Palvelu integroituu saumattomasti olemassa olevaan yritysverkkoosi ja sen palveluihin sekä toimii minkä tahansa IP-yhteyden päällä. Hallitset yrityksesi verkkoa liiketoiminnan ehdoilla helppokäyttöisen itsepalvelutyökalun kautta ilman asiantuntijatasoista tietotekniikkaosaamista – missä tahansa liikutkin.

Hyötysi

Tietoturvallinen yhteys nopeasti pystyyn

Uuden toimipisteen verkottaminen onnistuu päivissä. Palvelu on saatavilla maailmanlaajuisesti.

Vaivaton käyttöönotto

SD-WAN integroituu olemassa olevaan yritysverkkoosi. Hallitset verkkoasi helppokäyttöisen itsepalvelutyökalun kautta.

Korkea tietoturvataso

Suojaa yrityksesi palvelut. Tietoturva on sisäänrakennettu verkkoratkaisuun ja kaikki liikenne kulkee verkossa salattuna.

Yritysverkko liiketoiminnan tarpeisiin

SD-WAN-yritysverkkoratkaisu mukautuu tehokkaasti liiketoimintasi ja toimipisteidesi tarpeisiin. Inspiroidu esimerkeistä ja jutellaan lisää.

Uuden toimipisteen verkottaminen

Tietoturvallinen yhteys nopeasti pystyyn – verkota vaikka myyntitoimistot ja väliaikaiset pop-up-pisteet osaksi yritysverkkoasi SD-WAN:illa.

Lue lisää – toimipisteen verkottaminen

SD-WAN hybridinä

SD-WAN kokoaa hybridiyritysverkon. Hybridiverkottaminen tehostaa liiketoimintaa ja helpottaa pääsyä internettiin. Autamme sinua hybridiyritysverkon suunnittelussa ja käyttöönotossa.

Lue lisää – hybridiverkottaminen – mitä se tarkoittaa?

Suljettu sisäverkko maailmanlaajuisesti

SD-WAN -verkottamisratkaisulla rakennat suljetun sisäverkon minkä tahansa IP-yhteyden päälle. Ratkaisun avulla voit seurata toimipisteiden yhteyksien tilaa sekä priorisoida verkon kapasiteettia käyttävien sovellusten liikennettä.

Lue lisää – Kybertorjuntaa harjoiteltiin Euroopan laajuisesti Telian verkossa

SD-WAN taipuu tarpeisiisi

Käytä pilvipohjaista SD-WAN-yritysverkkoa joko itsenäisenä yritysverkkona tai osana useasta yritysverkkopalvelusta muodostuvaa kokonaisuutta.

Ketterä kokonaisratkaisu

Voit rakentaa SD-WAN:in avulla modernin yritysverkon puhtaasti internetin päälle. Voit korvata esimerkiksi hankalasti hallittavat VPN-ratkaisut keskitetyllä yritysverkkopalvelulla.

SD-WAN osana yritysverkkoa

Hyödynnä SD-WAN:ia osana yritysverkkoasi esimerkiksi verkottamalla ketteryyttä vaativat myyntitoimistot ja pop-up-toimipisteet.

Hybridiverkottaminen

SD-WAN:in avulla hyödynnät samassa toimipisteessä niin DataNetiä kuin nettiä entistä joustavammin. Voit ohjata internetliikenteen suoraan ulos toimipisteestä, jolloin DataNet vapautuu sisäverkon käyttöön.

Usein kysyttyä

Millaisen internetyhteyden päällä SD-WAN toimii?

SD-WAN toimii minkä tahansa operaattorin IP-yhteyksien päällä, olivat ne sitten julkisia tai yksityisiä, kiinteitä tai langattomia. Jos toimipisteen lähiverkossa olevia palveluita halutaan käyttää muista toimipisteistä, tulee yhteydessä olla vähintään yksi julkinen IP-osoite.

Miten siirryn nykyisestä yritysverkostani SD-WAN:iin?

SD-WAN-palvelu integroituu saumattomasti olemassa oleviin yritysverkkopalveluihin. SD-WAN:in avulla voidaan esimerkiksi liittää osa toimipisteistä osaksi asiakkaan DataNet-verkkoa. Siirtymä SD-WAN:iin tapahtuukin yleensä vaiheittain, siten että SD-WAN otetaan ensin käyttöön vaikkapa myyntikonttoreissa ja liikkuvissa toimipisteissä. Tämän jälkeen SD-WAN:in käyttöä voidaan laajentaa joko korvaamalla lopuissakin toimipisteissä olemassa oleva yritysverkkopalvelu, tai siirtymällä hybridiverkkoon, joissa SD-WAN-palvelu hyödyntää sekä DataNetiä että internetyhteyksiä samassa toimipisteessä.

Miten SD-WAN-verkon toimivuus voidaan varmistaa?

SD-WAN on pilvipohjainen yritysverkkopalvelu, jonka sydän on Telian konesalissa sijaitseva kytkentäydin, joka on kahdennettu ja jatkuvassa valvonnassa. Kunkin toimipisteen käytettävyys puolestaan riippuu sekä internetyhteyksien että asiakaslaitteen toimivuudesta. SD-WAN tukee luontaisesti internetyhteyden kahdentamista, mikä vähentää internetyhteyden käytettävyyteen liittyvää riskiä. Kahdennus on aktiivinen, jolloin toimipisteen yhteyksien kapasiteetti on jatkuvasti täysimääräisesti käytössä. Lisäksi toimipisteeseen voidaan toimittaa passiivinen varalaite.

Millaisia tietoturvapalveluita SD-WAN:iin on saatavilla?

Ohjelmoitavassa yritysverkossa verkottaminen ja tietoturva sulautuvat yhteen. SD-WAN-palvelussa tietoturva on sisäänrakennettu verkkoratkaisuun ja keskitetyn hallinnan piirissä, jolloin tarve erillisten tietoturvapalveluiden käytölle vähenee. Asiakkaan niin halutessa voidaan SD-WAN-palvelun yhteydessä kuitenkin hyödyntää toimipisteistä, asiakkaan datakeskuksesta tai Telian verkosta tarjottavia, edistyneitä tietoturvapalveluita.

Miten SD-WAN-palvelu on hinnoiteltu?

Ketteränä pilvipalveluna myös hinnoittelumme on mahdollisimman joustava – maksat vain kun palvelu on käytössäsi. Palvelumme perushinta skaalautuu toimipisteiden lukumäärän mukaan, minkä lisäksi toimipisteen vaatimusten mukaan valitaan kuhunkin toimipisteeseen sopiva toimipistepaketti. Saatavilla on myös välittömästi käyttöön otettavissa olevia lisäpalveluita.