Töissä Telialla

Monien mahdollisuuksien työpaikka.

Uskomme, että juuri se mistä sinä unelmoit, mihin uskot, mitä arvostat ja mitä kohti pyrit, luotsaa liiketoimintaamme oikeaan suuntaan ja luo lopulta todellista lisäarvoa asiakkaillemme. 
 
Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi, kehittyä ja vaikuttaa aidosti merkittäviin asioihin. Tämä on meidän lupauksemme – niin nykyisille kuin tulevillekin telialaisille.
 

Arvot ja kulttuurimme

– Lupauksemme sinulle –

Luodaan merkitystä tulevaan

Meillä voit vaikuttaa aidosti merkittäviin asioihin. Olemme kärkijoukoissa mahdollistamassa eri toimialojen ja yhteiskunnan digitalisaatiota sekä innovoimassa älykkäämpiä palveluita, joilla parannamme miljoonien ihmisten päivittäistä elämää. Vastuullisuus ja ympäristötietoisuus ohjaa kaikkea tekemistämme.

Rakennetaan yhdessä parempaa huomista.

Yhdessä olemme enemmän

Uskomme, että hyvässä yhteishengessä ja toistemme tukemisessa on voimaa. Meillä on ystävällinen, kannustava ja monimuotoinen työyhteisö, jossa jokainen telialainen saa olla oma itsensä ja toteuttaa unelmiaan turvallisessa ilmapiirissä – luoden myös asiakkaillemme parempaa asiakaskokemusta ja palveluita.

Yhdessä olemme enemmän.

Kasva kanssamme

Mahdollistamme jokaiselle telialaiselle avaimet onnistumiseen ja kasvuun. Siinä missä teknologia ja digitaalinen maailma kehittyy jatkuvasti, kannustamme myös työntekijöitämme oppimaan uutta ja kasvamaan alan mukana – yhdessä meidän asiantuntijoiden ja kumppaneiden kanssa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja kiinnostavia kasvupolkuja kehittymiseen.

Kun sinä kasvat, kasvamme mekin.

Löydät meidät myös somesta