Privaattiverkko

Mobiiliverkko kriittisten käyttökohteiden tarpeisiin.

Mobiiliverkko haastaviin olosuhteisiin

Privaattiverkko on LTE- tai 5G-verkko, joka on suunnattu vaativien käyttökohteiden tarpeisiin. Se on mobiiliverkko, joka on rakennettu täyttämään erityisvaatimuksesi haastavissakin olosuhteissa.

Lue lisää – Privaattiverkkoa hyödynnetään älykkäässä teollisuudessa

Ratkaisu sopii esimerkiksi tehtaisiin, kaivoksiin, voimalaitoksiin, varastoihin tai satamiin, mutta myös muihin isoihin toimipisteisiin kuten sairaaloihin ja varikoille, joissa tarvitaan tietoturvallisuutta, luotettavuutta ja huipputasoista suorituskykyä. Voit yhdistää privaattiverkkoon joustavasti kaikki yrityksesi palvelut, jotka voidaan yhdistää myös tavalliseen mobiiliverkkoon, kuten älypuhelimet, IoT-laitteet, dronet tai automaatiot.

Hyötysi

Mahdollista paremmat digitaaliset palvelut

Privaattiverkon suorituskyky on optimoitu vaativille sovelluksille sekä paikkoihin, joissa vastaavaa langatonta yhteyttä ei ole aikaisemmin ollut.

Turvaa toiminnan jatkuvuus

Privaattiverkko turvaa liiketoimintasi jatkuvuuden myös kriisitilanteessa.

Avaimet käteen -toimitus

Privaattiverkko toimitetaan avaimet käteen -toimituksena. Voimme räätälöidä verkot tarpeiden mukaan kaikkialla Pohjoismaissa.

Privaattiverkko liiketoimintasi tueksi

Varmista yrityksesi laitteiden häiriötön toiminta kriittisissä käyttökohteissa. Inspiroidu esimerkeistä ja jutellaan lisää.

Virtuaalinen privaattiverkko

Virtuaalisen privaattiverkon avulla voidaan parantaa olemassa olevan mobiiliverkon suorituskykyä. Virtuaalisen privaattiverkon käyttökohteita voivat olla mm. videovalvonta, hälytykset ja mediatuotanto tapahtumissa.

Lue lisää – Virtuaaliset privaattiverkot tarjoavat tehokkaampia ja turvallisempia yhteyksiä prosesseihin

Vahvennettu mobiiliverkko

Yhä useamman organisaation tai tuotantolaitoksen toiminta nojaa kokonaan tai osittain mobiiliverkkoon. Häiriö mobiiliyhteyksissä on kallis uhkakuva, jota ei tarvitse enää pelätä: vahvennettu mobiiliverkko takaa häiriöttömän toiminnan niin sairaaloille, tehtaille kuin logistiikkakeskuksillekin.

Lue lisää mobiiliverkon parantamisesta sisätiloissa

Paikallinen privaattiverkko

Paikallinen privaattiverkko on yrityksen tarpeisiin suunniteltu ja toteutettu erillinen verkko. Paikallisen privaattiverkon avulla saat yrityksesi käyttöön yksityisen mobiiliverkon ilman ruuhkautumisen vaaraa.

Lue lisää – Valmet vauhdittaa tuotannon digitalisointia privaattiverkolla

Lisätietoja privaattiverkosta

Privaattiverkko tarjoaa yrityksellesi aivan uusia kasvun mahdollisuuksia.

Siirry eteenpäin häiriöille alttiista WiFi-verkosta

Siirrä keskeisten tehdastuotannon osien, kuten automaation, etähallinnan ja robotiikan toiminta kattavuusongelmille ja radiosignaalien häiriöille alttiista WiFi-verkosta mobiiliverkkoon. Luotettavalla mobiiliverkolla varmistat kytkettyjen ja liikkuvien laitteiden häiriöttömän toiminnan vaativissa käyttökohteissa.

Paikallinen runkoverkko tai julkinen verkko – tai molemmat

Paikallinen runkoverkko takaa jatkuvuuden, korkeatasoisen suojauksen ja viiveettömyyden. Makrorunkomme kautta voit antaa pääsyn verkkoon myös ulkopuolisille käyttäjille. Jos pääsy julkisiin verkko- ja pilvipalveluihin on avainasemassa, voimme parantaa julkista verkkoa paikan päällä. Ympärivuorokautinen valvonta ja palvelutasosopimukset takaavat luotettavuuden.

Virtuaalinen privaattiverkko

Virtuaalinen privaattiverkko on yrityksesi tarpeisiin suunniteltu, luotettava, tietoturvallinen ja halutun suorituskykyinen mobiiliverkko, joka perustuu Telian yleisiin 4G- ja 5G-verkkoihin. Tämä virtuaalinen yritysverkko tarjoaa parannetun suorituskyvyn yleiseen mobiiliverkkoon. Muutoin peruspalvelu on kuten Liikkuva Yritysverkko.

Luotettavat kumppanit apuna

Meillä on tarvittavat kumppanuudet, joiden avulla autamme valitsemaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun ja varmistamme sen käyttöönoton. Mahdollistamme innovatiiviset käyttötapaukset, teknisen kehityksen sekä yhdistettävyyden. Vastaamme siis liiketoimintaympäristöjen ja -tarpeiden muuttuviin vaatimuksiin.

Privaattiverkko

Privaattiverkon toiminta

1. Vahvennetussa mobiiliverkossa palveluun kuuluvat varayhteydet: varataajuudet, varatukiasemat ja varasiirtoyhteydet. Kaikkia näitä valvotaan yötä päivää, ja poikkeustilanteisiin reagoidaan nopeasti.

2. Virtuaalisessa privaattiverkossa liikenne on eristetty omaksi kaistakseen, ja sen suorituskykyä on parannettu. Tämä verkko perustuu yleiseen mobiiliverkkoon.

3. Paikallinen privaattiverkko on itsenäisesti suunniteltu ja toteutettu erillinen verkko, joka ei vaadi yhteyttä ulkomaailmaan. Se sopii yleisen mobiiliverkon kantaman ulkopuolelle tai paikkoihin, joissa pitää varautua täysin paikalliseen toimintaan kriisitilanteessa.

Lisää kilpailukykyä 5G-teknologialla

Miten 5G lävistää eri toimialat ja miten sitä on jo hyödynnetty todellisessa ympäristössä? Mitä 5G mahdollistaa yrityksille? Löydät vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin maksuttomasta 5G-oppaasta.

Lataa opas