Toimipisteen lähiverkko

Saumattomasti toimiva lähiverkko yrityksellesi.

Hallittu lähiverkko

Managed LAN (Local Area Network) on langallisen ja langattoman lähiverkon hallintapalvelu, jonka avulla voit varmistaa yrityksesi lähiverkon toimivuuden kaikilla käyttäjillä, palveluilla ja palvelimilla. Palvelun joustavuus, korkea tietoturva ja toimintavarmuus auttavat hyödyntämään yrityksesi tietoresursseja tehokkaammin ja varmistamaan verkon toiminnan kaikissa tilanteissa. Yrityksesi toiminta tehostuu ja saat kustannustehokkuutta liiketoiminnallesi.

Käyttäjäystävällinen Managed LAN -palvelu vastaa hallitusti ja joustavasti erilaisiin tarpeisiin liittyvätpä ne lähiverkon toiminnallisuuteen tai käytettävyyteen. Palvelu on otettavissa käyttöön yhteen tai useampaan yrityksen toimipisteeseen Suomessa, Ruotsissa ja tarpeen mukaan useimmissa muissa maissa. Se soveltuu kaikenkokoisille toimipisteille suurista yritysten pääkonttoreista aina sivu- ja kotitoimistoihin.

Hyötysi

Taattua tietoturvaa

Huolehdimme lähiverkkoratkaisun kyljessä myös yrityksesi sisäisestä tietoturvasta, tietoturvauhkien ennakoinnista ja tunnistuspalvelujen toteutuksesta.

Parempaa palveluiden hallintaa

Lähiverkkoratkaisullamme teemme sovellusten ja palveluiden hallinnan helpoksi sinua varten.

Säästä laiteinvestoinneissa

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi laitteet. Voit myös halutessasi hyödyntää yrityksesi omia laitteita.

Managed LAN -ratkaisut

Etähallinta

Managed LAN Etähallinta

Managed LAN -palvelun etähallinnan ratkaisussa lähiverkon palvelut voidaan toteuttaa yrityksesi omilla Telian hyväksymillä laitteilla, joita Telia etäoperoi hallintayhteyden yli. Etähallinta-ratkaisu soveltuu hyvin esimerkiksi tilanteeseen, jossa yrityksesi siirtyy itse tehdystä ja ylläpitämästä palvelusta ulkoistettuun palveluun.

Tilaa

Managed LAN Etähallinta -palvelu tilataan lomakkeella.

Toimisto

Managed LAN Toimisto

Managed LAN Toimisto on vakioitu 'LAN palveluna' -ratkaisu, joka sopii sellaisenaan useimpiin toimistoympäristöihin. Palvelun määritys pohjautuu toimipaikan käyttäjämäärään.

Tilaa

Managed LAN Toimisto -palvelu tilataan lomakkeella.

Asiakaskohtainen

Managed LAN Asiakaskohtainen

Managed LAN Asiakaskohtainen on ratkaisu, joka mahdollistaa yrityksellesi eniten sisällöllistä joustavuutta. Asiakaskohtainen soveltuu monimuotoisiin ympäristöihin ja käyttötilanteisiin, mukaan lukien korkean käytettävyyden ympäristöt.

Tilaa

Managed LAN Asiakaskohtainen -palvelu tilataan lomakkeella.

Moderni verkkoratkaisu

Managed SD-LAN

Managed SD-LAN on uudensukupolven verkkoratkaisu, joka mahdollistaa sekä pilvipohjaisen että paikallisen hallinnan avulla joustavan ja helposti hallittavan verkkokokonaisuuden. Ratkaisu soveltuu laajasti kaikenkokoisille yrityksille suurista pääkonttoreista aina sivu- ja kotitoimistoihin.

Tilaa

Managed SD-LAN -palvelu tilataan lomakkeella.