Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tiesithän, että voit tehdä muutokset liittymiisi ja hakea lisää maksuaikaa helposti Yritysportaalissa. Lue lisää

Webinaarit ja tapahtumat

Löydä ajankohtaiset webinaarit ja tapahtumat yrityksille – osallistu tai katso tallenteista silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Ajankohtaisia aiheita ja alan asiantuntijoita

Maksuttomissa webinaareissamme asiantuntijat käsittelevät teknologian uusia ilmiöitä ja ajankohtaisia aiheita Jarno Huupposen johdolla. Tapahtumissamme pääset tutustumaan paikan päällä tulevaisuuden teknologioihin ja Telian palveluihin inspiroivien puheiden ja demojen kautta.

Rekisteröitymällä ONE Hub -sisältöjen seuraajaksi saat tiedon uusimmista webinaareista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.
 

Siirry tallenteisiin

Tulevat webinaarit

Pysy yhteydessä etänä

Webinaarisarja: Etätyön peruspilarit – näillä välineillä onnistut

Tiistai 21.4.2020 klo 10.00-10.30

Fyysinen etäisyys ei tarkoita sitä, ettemmekö voisi kohdata toisiamme. Webinaarissa asiantuntijamme Jani Numminen ja Ciscon Sami Laaksonen kertovat, miten voit työskennellä verkossa tiiviissä yhteistyössä sekä tiimin että asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa yli organisaatiorajojen.

Vahva perusta, parempi etätyökokemus

Webinaarisarja: Etätyön peruspilarit – näillä välineillä onnistut

Torstai 23.4.2020 klo 10.00-10.30

Jotta etätyö olisi turvallista ja tehokasta, tarvitaan oikeanlaiset yhteydet, laitteet ja sovellukset. Webinaarissa asiantuntijamme Anssi Kilpeläinen ja Fredrik Slotte kertovat mm. miten pääset käsiksi yrityksesi tiedostoihin ja järjestelmiin ja miten voit hyödyntää ryhmätyösovelluksia, kuten Teamsia.

Tapahtumat, joissa olemme mukana

600minutes information and cyber security

Management Eventsin kutsuvierastapahtuma

Tiistai 1.9.2020, Helsinki

Tapahtuma kokoaa tietoturvapäälliköt ja -päättäjät keskustelemaan kyberturvallisuuden uusista tuulista, kuten viimeisimmistä tietoturvainnovaatioista. Miten kehittyvä teknologia vaikuttaa kyberturvallisuuteen, entä mitä muissa yrityksissä tehdään kyberrikosten ehkäisemiseksi? Telia on tapahtumassa mukana palveluntarjoajana.

Scale-up Executives

Management Eventsin kutsuvierastapahtuma

Keskiviikko 2.9.2020, Helsinki

Vaihda ajatuksia muiden päättäjien kanssa ja saa uusia ideoita organisaatiosi toiminnan kehittämiseen. Tilaisuus kokoaa yhteen ylimpien päättäjien haasteet ja palveluntarjoajien niihin tarjoamat ratkaisut. Telia on tapahtumassa mukana palveluntarjoajana.

cisco connect

Tapahtuma

Tiistai 8.9.2020, Helsinki

Cisco Connect kerää yli 700 IT- ja liiketoimintapäättäjää erikokoisista organisaatioista eri puolilta Suomea  kuulemaan, millainen on Internet of the Future. Miten verkko voi palvella organisaatioitamme paremmin? Tapahtuman keynote-puhujana on Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinson. Tapaat Telian asiantuntijat näyttelyalueella.

strategyforum cio

Management Eventsin kutsuvierastapahtuma

Ke 16.9.2020, Helsinki

StrategyForum CIO kokoaa tietohallinnon johtajat ja päätöksentekijät saman katon alle. Päivän aikana jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä sekä kuullaan inspiroivia puheenvuoroja muun muassa uusista IT-liiketoimintamalleista ja teknologisista ratkaisuista. Telia on mukana tapahtumassa palveluntarjoajana.

Prosessipäivät 2020

Tapahtuma

29.–30.9.2020, Helsinki

2020-luvun palvelujohtaminen on ketterää, dynaamista, mukautuvaa ja jatkuvasti parantuvaa. Tule mukaan Suomen johtavaan palvelu- ja prosessijohtamisen ammattilaistapahtumaan, jonka tämän vuoden teemana on "Four Dimensions of Service Management". Telia on tapahtuman kumppani.

Sosiaali- ja terveydenhuollon
atk-päivät

Tapahtuma

14.–16.10.2020, Turku

Valtakunnallisilla Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä on runsaasti ajankohtaista ohjelmaa alan eri ammattiryhmien tarpeisiin. Löydät atk-päiviltä Telian pisteen.

VaikuttajaForum Energia

Management Eventsin kutsuvierastapahtuma

Keskiviikko 10.–11.11.2020, Lahti

VaikuttajaForum Energia -tapahtuman teemoja ovat muun muassa tulevaisuuden energiaratkaisut, asiakaslähtöisyys sekä vastuullisuuden ja kasvavan energiantarpeen huomioiminen liiketoiminnassa. Saavu kuulemaan inspiroivia puhujia ja vaihtamaan ajatuksia muiden päättäjien kanssa. Telia osallistuu tapahtumaan palveluntarjoajana.

Webinaaritallenteet

Missasitko webinaarin mielenkiintoisesta aiheesta? Ei hätää – kaikki menneet webinaarit löydät tallenteista. Valitse sinua kiinnostava aihe tai katso vaikka kaikki.

Mikä aihe sinua kiinnostaa?

portaalit haltuun

Yritysportaali ja Datainfo-portaali tutuksi -webinaareissa saat käytännön neuvoja siihen, miten portaalista saa kaiken mahdollisen hyödyn irti. Ota vinkit haltuun!.

Tutustu ja katso tallenne

 

Haluatko pysyä aallonharjalla?

Rekisteröidy ONE Hub -seuraajaksi, niin saat tiedon uusimmista webinaareista, tapahtumista sekä muista sisällöistä suoraan sähköpostiisi.