Arvomme kaksi Samsung Galaxy S24 -puhelinta Minun Telia Yrityksille -palvelussa. Osallistu arvontaan

Julkiset pilvipalvelut

Skaalautuvat ja joustavat pilvipalvelut liiketoimintasi tarpeiden mukaan.

Pilvipalvelut liiketoimintasi tarpeisiin

Pilvipalvelut vähentävät yrityksesi IT-laiteinvestointitarpeita ja käyttö- sekä ylläpitokustannuksia. Siirtämällä yrityksesi palvelut julkiseen pilveen lisäät liiketoimintasi ketteryyttä ja skaalautuvuutta. Palvelut ovat käytettävissäsi netin välityksellä missä tahansa.

Voit hyödyntää julkipilven mahdollistamaa kapasiteettia liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Pilvipalvelut ovat helposti skaalattavissa, joten ne sopivat kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Palvelu tuotetaan liiketoimintasi vaatimuksien mukaisesti. Tarjoamme pilviympäristön vian- ja häiriönhallinnan 24/7, ja halutessasi saat meiltä tueksesi myös konsultatiiviset sekä jatkuvan hallinnan palvelut.

Meidän kauttamme saat hankittua kapasiteettia Microsoftin, Googlen ja Amazonin julkisesta pilvestä.

Hyötysi

Yrityksellesi räätälöity ratkaisu

Toteutamme ratkaisut yrityksesi liiketoimintatarpeiden pohjalta.

Säästät kustannuksissa

Siirtämällä IT-palvelut pilveen säästät laiteinvestoinneissa ja ylläpitokustannuksissa.

Sertifioidut asiantuntijat apunasi

Kokeneiden pilvikonsulttiemme avulla löydät parhaat käytännöt ja keinot toteuttaa pilvisiirtymä.

Julkisen pilven palvelut

Google

Google Cloud

Google Cloud -palvelun globaali, turvallinen ja skaalautuva infrastruktuuri mahdollistaa innovatiivisen kehittämisen ja älykkäiden ratkaisujen hyödyntämisen. Google Cloud -pilvialusta integroituu saumattomasti muihin Googlen palveluihin.

Tilaa

Google Cloud -palvelu tilataan lomakkeella.

Amazon

Amazon Web Services

Amazon Web Services on globaali pilvipalvelu, joka tunnetaan erityisesti ketteryytensä, skaalautuvuutensa ja luotettavuutensa tiimoilta. Meiltä luonnistuvat sekä kokonaisvaltaiset pilviulkoistukset että hybridi-mallit, joissa yrityksesi omaa IT-infrastruktuuria laajennetaan AWS-palveluun.

Tilaa

Amazon Web Services -palvelu tilataan lomakkeella.

Microsoft

Microsoft Azure

Microsoft Azure -pilvialusta mahdollistaa runsaasti ominaisuuksia skaalautuvien, tietoturvallisten ja modernien digitaalisten palveluiden rakentamiseen. Azure tarjoaa kattavat mahdollisuudet sovelluskehitykseen ja sen palvelut on suunniteltu toimimaan turvallisesti yhdessä muiden konesali- ja pilviympäristöjesi kanssa.

Tilaa

Microsoft Azure -palvelu tilataan lomakkeella.