Julkiset pilvipalvelut

Skaalautuvat ja joustavat pilvipalvelut liiketoimintasi tarpeiden mukaan.

Pilvipalvelut liiketoimintasi tarpeisiin

Pilvipalvelut vähentävät yrityksesi IT-laiteinvestointitarpeita ja käyttö- sekä ylläpitokustannuksia. Siirtämällä yrityksesi palvelut julkiseen pilveen lisäät liiketoimintasi ketteryyttä ja skaalautuvuutta. Palvelut ovat käytettävissäsi netin välityksellä missä tahansa.

Voit hyödyntää julkipilven mahdollistamaa kapasiteettia liiketoimintasi tarpeiden mukaan. Pilvipalvelut ovat helposti skaalattavissa, joten ne sopivat kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Palvelu tuotetaan liiketoimintasi vaatimuksien mukaisesti. Tarjoamme pilviympäristön vian- ja häiriönhallinnan 24/7, ja halutessasi saat meiltä tueksesi myös konsultatiiviset sekä jatkuvan hallinnan palvelut.

Meidän kauttamme saat hankittua kapasiteettia Microsoftin, Googlen ja Amazonin julkisesta pilvestä sekä kotimaisesta Telia Cloud 9 -pilvialustasta.

Hyötysi

Yrityksellesi räätälöity ratkaisu

Toteutamme ratkaisut yrityksesi liiketoimintatarpeiden pohjalta.

Säästät kustannuksissa

Siirtämällä IT-palvelut pilveen säästät laiteinvestoinneissa ja ylläpitokustannuksissa.

Sertifioidut asiantuntijat apunasi

Kokeneiden pilvikonsulttiemme avulla löydät parhaat käytännöt ja keinot toteuttaa pilvisiirtymä.

Julkisen pilven palvelut

Google

Google Cloud Platform

Google Cloud Platform -palvelun globaali, turvallinen ja skaalautuva infrastruktuuri mahdollistaa innovatiivisen kehittämisen ja älykkäiden ratkaisujen hyödyntämisen. GCP-pilvialusta integroituu saumattomasti muihin Googlen palveluihin.

Tilaa

Google Cloud Platform -palvelu tilataan lomakkeella. Palvelukuvaus löytyy Telia Inmics Nebulan sivuilta.

Amazon

Amazon Web Services

Amazon Web Services on globaali pilvipalvelu, joka tunnetaan erityisesti ketteryytensä, skaalautuvuutensa ja luotettavuutensa tiimoilta. Meiltä luonnistuvat sekä kokonaisvaltaiset pilviulkoistukset että hybridi-mallit, joissa yrityksesi omaa IT-infrastruktuuria laajennetaan AWS-palveluun.

Tilaa

Amazon Web Services -palvelu tilataan lomakkeella.

Microsoft

Microsoft Azure

Microsoft Azure -pilvialusta mahdollistaa runsaasti ominaisuuksia skaalautuvien, tietoturvallisten ja modernien digitaalisten palveluiden rakentamiseen. Azure tarjoaa kattavat mahdollisuudet sovelluskehitykseen ja sen palvelut on suunniteltu toimimaan turvallisesti yhdessä muiden konesali- ja pilviympäristöjesi kanssa.

Tilaa

Microsoft Azure -palvelu tilataan lomakkeella.

Telia

Telia Cloud 9

OpenStack-teknologiaan perustuva Telia Cloud 9 -pilvipalvelu on moderni vaihtoehto omalle infrastruktuurille ja veloitus tapahtuu käytön mukaan. Telia Cloud 9 on ensimmäinen ISO 27001 -tietoturvasertifikaatin ansainnut suomalainen IaaS-palvelu. Palvelua käyttäessäsi voit olla varma siitä, että data pysyy aina Suomessa.

Tilaa

Telia Cloud 9 -palvelu tilataan lomakkeella.

Lue lisää pilvipalveluista