Telia TV on jatkossa Telia Play! Lue lisää

Ensimmäinen leffa maksutta

Ota käyttöösi maksuton Telia Play -sovellus ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta.*
Kokeile maksutta
* Koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia
Tuhansia elokuvia klassikoista uutuuksiin.
Ei sitoumuksia. Aloita katselu vaikka heti.
Toimii kaikkien operaattorien liittymillä.

Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön

Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat, kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Telia Playn Vuokraamosta. Huikean laajasta valikoimasta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia Play -sovelluksella vuokraat elokuvat netistä, eikä kinosi ole sidottu kotisohvaan vaan kulkee aina mukanasi.

Selaa leffoja

Tilaa Telia Play -tunnukset ja vuokraa elokuvia

Telia Play -sovellus ja haluamasi sisällöt
Mobiilisovelluksella suosikkiohjelmat ja elokuvavuokraamo kulkevat mukanasi kaikkialle. Tilaa maksuttomat tunnukset sovellukseen ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. Sovellus tukee myös Chromecastia ja Apple TV:tä.

Tuetut laitteet

Videovuokraamo ja muu viihde Telia Play -palvelussa

Telia Playn kautta vuokraat elokuvat uutuuksista klassikoihin! Löydät Telia Playn videovuokraamosta tieteiselokuvat, draamaelokuvat, jännärit, kulttimaineen omaavat elokuvat, uutuudet, lastenelokuvat sekä monet muut eri tyyppiset leffat. Elokuvan vuokraus on vaivatonta ja edullista.

Videovuokraamon lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman kanavapaketteja. Kanavapaketit tarjoavat parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Maxin suosittuihin sarjoihin kuten Chernobyl ja Game of Thrones. Urheilun ystäviä hemmottelevat C More Sport sekä C More Total, jotka välittävät Mestarien liiga -pelit, jääkiekon MM-kisat sekä paljon muuta urheiluohjelmaa suorina lähetyksinä. Jääkiekon Liigan pelit näet Telia Liigapassin sisältävillä yhdistelmäpaketeilla Telia Play -palvelusta tai C More Total+ -tuotteella C More -suoratoistopalvelusta.

Puhelimet ja tabletit

Telia Play -palveluun tilaamiasi kanavapaketteja voit katsoa missä ja milloin vain Telia Play -sovelluksen avulla, mukaan lukien kaikki EU-maat. Sovellus toimii yleisimmissä älypuhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa. Sovelluksen lisäksi voit katsoa tilaamiasi sisältöjä palvelun selainversiosta osoitteessa teliaplay.fi, jonne voit kirjautua samoilla tunnuksilla, joita käytät Telia Play -sovelluksessa.

Tarkat laitevaatimukset
Lue lisää Telia Play -sovelluksesta
Kirjaudu Telia Playn selainversioon

Tietokone

Kaikki kanavapaketit, jotka olet tilannut Telia Play -palveluun, ovat katsottavissa myös Telia Playn selainversiossa osoitteessa teliaplay.fi. Palveluun kirjaudutaan Telia Play -sovelluksen käyttäjätunnuksilla.

Kirjaudu Telia Playn selainversioon

Chromecast ja Apple TV

Näiden maksullisten lisälaitteiden avulla voit peilata Telia Play -sovelluksen kuvan mobiililaitteesta tai tietokoneelta suoraan TV-ruudulle. Kuvanlaatu ja toimintavarmuus riippuvat siitä, kuinka nopea netti sinulla on käytössäsi siinä laitteessa, josta peilaat kuvaa. Lisäksi mitä lähempänä peilaava laite on televisiotasi, sitä parempi.

Tutustu Chromecastiin
Tutustu Apple TV:seen

Telia Play -boksi

Telia Play -boksi mahdollistaa parhaan katselukokemuksen suoraan kotisohvalta kaikkein tarkimmalla kuvanlaadulla. Digiboksi on erillinen lisälaite, joka on hyvin yksinkertaista liittää televisioon kiinni. Voit selata digiboksiin kuuluvia peruskanavia, erikseen tilattavia maksukanavia ja suoratoistopalveluita sekä vuokrata elokuvia helposti yhdellä kaukosäätimellä. Telia Play -boksi toimii kaikkien operaattorien liittymillä.

Yleinen Telia Play -boksin esittelysivu
Telia Play -boksin kanavalistat   
Telia Play -boksin käyttöönotto ja asennus

Android TV

Jos käytössäsi on Android-älytelevisio, voit ladata siihen Telia Play -sovelluksen helposti Google Play -kaupasta. Näin pääset katsomaan vuokraleffoja suoraan televisiostasi.