Apple TV

Viihdy enemmän, ja vie televisionkatselusi uusiin ulottuvuuksiin Apple TV:n avulla! Apple TV:n avulla katsot eri suoratoistopalveluiden, kuten C More ja HBO Nordic, sisältöjä tv-ruudulta tai siirrät muita sisältöjä mobiililaitteestasi suurelle ruudulle. Apple TV:n avulla katsot esimerkiksi rakastamiasi sarjoja sekä elokuvia niin kuin ne on tarkoitettu katsottavaksi. Tutustu!

kuvitus kuva aiheesta Apple TV

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Telia TV
  TV ja viihde

  Telia TV

  Telia TV moninkertaistaa katselukokemuksesi. Telia TV:llä katsot parhaat sarjat ja leffat, seuraat urheilua ja näet mielenkiintoisimmat dokkarit.

  Täyden palvelun Apple TV

  Nosta katselukokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin miltei rajattomia katselumahdollisuuksia tarjoavalla Apple TV:llä! Mutta mikä on Apple TV ja mihin sitä käytetään?

  Apple TV on tarkoitettu leffojen, sarjojen, urheiluohjelmien ja muun ohjelman suoratoistoon televisiostasi. Voit kuitenkin tehdä Apple TV:llä myös paljon muuta. Apple TV:llä voit pelata pelejä, käyttää erilaisia sovelluksia, soittaa musiikkia ja jakaa sisältöjä eri mobiililaitteistasi isolle ruudulle. Apple TV:n kautta tuhannet pelit ja AppStoren sovellukset ovat käytettävissäsi suurella ruudulla.

  Apple TV on yhteensopiva tunnettujen suoratoistopalveluiden sekä viihdealustojen kuten HBO Max, C More, Yle Areena ja YouTube kanssa, nämä vain muutamana esimerkkinä.

  Apple TV:n kumppaniksi saat käytettäväksesi Apple TV -kaukosäätimen. Apple TV -kaukosäätimessä on näppärä Touch-kosketuspinta ja säädät kaukosäätimellä myös television ääntä. Apple TV -kaukosäätimen Bluetoothin ansiosta kaukosäädintä ei tarvitse osoittaa televisiota kohti, vaan Apple TV poimii komennot suunnasta huolimatta.

  Apple TV:n hinta vaihtelee malleittain.

  Apple TV:n käyttöön tarvitset sujuvan laajakaistayhteyden. Hanki esimerkiksi läppärin mokkulaan mobiililaajakaista tai päivitä kodin nykyinen kiinteä netti nopeammaksi.

  Apple TV:n lisäksi löydät meiltä myös monet muut Applen tuotteet. Tutustu esimerkiksi iPhone-puhelimiin, MacBook-kannettaviin, iPad-tabletteihin sekä Apple Watch -kelloihin kuten Apple Watch 7Apple Watch SE sekä vuoden 2022 uutuuksiin Apple Watch Series 8 ja Apple Watch Ultra -älykelloihin.

  Jos kiikareissasi on Apple uutuudet, niin katso myös uudet iPhone 14 -mallit: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max.

  Apple TV 4K – herkkua aisteille

  Apple TV 4K tarjoaa sinulle mahdollisuuden katsoa elokuvia, sarjoja ja muuta ohjelmaa upealla 4K HDR -kuvanlaadulla. Apple TV 4K HDR tarjoaa terävää kuvanlaatua, sillä se käyttää neljä kertaa enemmän pikseleitä kuin perinteinen HD-kuvanlaatu. Apple TV 4K:n HDR-kuvanlaatu tarjoaa eläväisempiä värejä sekä tarkempia yksityiskohtia, jotka yhdessä tuovat lempisarjasi sekä suosikkielokuvasi eloon aivan uudella tavalla.

  Apple TV 4K:n katselukokemus ei olisi täydellinen ilman immersiivistä ääntä. Yhdistä Apple TV 4K ja Dolby Atmos -yhteensopiva äänentoistojärjestelmä ja olet valmis uppoutumaan kokonaisvaltaiseen katselukokemukseen. Löydät meiltä televisionkatseluun erinomaisesti sopivat soundbar-kaiuttimet sekä monet muut kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon.

  Apple TV 4K on entistäkin mukaansatempaavampi sekä helppokäyttöisempi, kiitos uudistetun Koti-valikon.

  Apple TV tarvitsee kumppanikseen laadukkaan television. Tutustu LG-televisioihin, Samsung-televisioihin, Sony-televisioihin sekä Philips-televisioihin, ja tilaa uusi olohuoneen viihdesydän verkkokaupastamme. Televisioiden osto-oppaasta puolestaan löydät parhaat vinkit sopivan television valitsemiseen.

  Jotta katsottava ei loppuisi kesken, tutustu kanavapakettivalikoimaamme. Löydät valikoimastamme paljon katsottavaa aikuiseen makuun, sekä lastenkanavat kuten Cartoon Network ja Disney Channel.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin