Elokuvavuokraamo

Telia TV:stä voit vuokrata SF Anytimen ja Nordisk Filmin elokuvia. Lue ohjeet elokuvavuokraamon käyttöön ja ilmaisen vuokrauksen lunastamiseen.
Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille.

Ajankohtaista: 23.5.2022 alkaen Android-laitteille ladattavalla Telia TV sovelluksella ei voi vuokrata tai ostaa sisältöä, jos samalla Telia TV -käyttäjätunnuksella ei ole käytössä Telia TV digiboksia. Jos käytössäsi on vain sovellus, voit tehdä vuokraukset ja ostot Telia TV:n selainversiolla osoitteessa tv.telia.fi. Vuokrauksen tai oston jälkeen voit katsoa sisältöä myös Telia TV sovelluksella.

 • Telia TV digiboksi ja Telia TV digiboksi laajakaistalla -palveluiden käyttäjät voivat vuokrata ja ostaa sisältöä Telia TV sovelluksella kuten ennenkin.
 • Applen laitteilla ostaminen pysyy ennallaan, eli se ei ole mahdollista sovelluksen kautta, vaan tapahtuu osoitteessa tv.telia.fi.
   

Telia TV:n elokuvavuokraamosta löydät elokuvia, lastenohjelmia, dokumentteja sekä muuta katsottavaa. Vuokrattuasi ohjelman sinulla on 48 tuntia katseluaikaa ja voit katsoa ohjelman niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös keskeyttää ohjelman ja jatkaa katselua myöhemmin. Voit katsoa Telia TV -käyttäjätunnuksellasi tehtyjä vuokrauksia myös muilla laitteilla, joille kirjaudut samoilla tunnuksilla.

Telia TV:n elokuvavuokraamossa sinun ei tarvitse huolehtia elokuvien palauttamisesta, vaan katseluoikeus päättyy automaattisesti vuokra-ajan umpeuduttua.

Vuokraukset laskutetaan jälkikäteen Telia TV -laskullasi.

Vuokraamon etusivulla näet elokuvat jaoteltuna kategorioittain. Näet myös voimassaolevat vuokrauksesi ja niiden jäljellä olevan katseluajan.

Klikkaamalla elokuvan kansikuvaa pääset lukemaan siitä tarkempia tietoja, katsomaan trailerin ja vuokraamaan elokuvan. Elokuvan tiedoissa näkyy myös Internet Movie Databasen (IMDB) arvosana kyseiselle elokuvalle. Lisäksi näet elokuvan tietojen alla muita samankaltaisia elokuvia.

Elokuvan vuokraaminen
Vuokraaminen Telia TV digiboksilla
 1. Kun olet löytänyt vuokrattavan elokuvan ja valitset 'Vuokraa X €', avautuu ikkunaan tarkempia tietoja vuokrauksesta.
 2. Jos elokuva on saatavilla useammalla kielellä (esim. alkuperäinen ja suomeksi puhuttu), valitse kieli. Huomaa, että kieliversiota ei voi vaihtaa vuokrauksen jälkeen.
 3. Vahvista vuokraus painamalla uudelleen Vuokraa. Elokuvan toisto alkaa heti, mutta voit halutessasi lopettaa katselun ja palata elokuvan pariin niin kauan kuin vuokra-aikaa on jäljellä.
Vuokraaminen Telia TV sovelluksella

Mobiililaitteella elokuvan vuokraaminen tapahtuu nettiselaimella osoitteessa tv.telia.fi. Kun olet kirjautunut sisään ja vuokrannut elokuvan, voit siirtyä katselemaan sitä Telia TV sovelluksessa.

 1. Avaa puhelimesi tai tablettisi nettiselain ja mene osoitteeseen tv.telia.fi.
 2. Kirjaudu sisään Telia TV -käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjätunnuksesi löydät Telia TV sovelluksen Asetukset-valikosta. Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen valitsemalla kirjautumisikkunassa Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana?. Saat sähköpostiisi linkin salasanan vaihtoa varten.
 3. Etsi haluamasi elokuva ja valitse 'Vuokraa X €'. Näyttöön avautuu ikkuna, jossa näet tarkempia tietoja vuokrauksesta.
 4. Jos elokuva on saatavilla useammalla kielellä (esim. alkuperäinen ja suomeksi puhuttu), valitse kieli. Huomaa, että puhuttua kieltä ei voi vaihtaa vuokrauksen jälkeen.
 5. Vahvista vuokraus painamalla uudelleen Vuokraa.
 6. Jos olet asettanut Telia TV -tunnuksellesi PIN-koodin, syötä PIN-koodi vuokrauksen vahvistamiseksi. Voit palauttaa unohtuneen PIN-koodin siirtymällä Asetukset-valikkoon: klikkaa PIN-koodi ostoille -kohdasta Vaihda ja alhaalta Unohditko PIN-koodin?. Saat sähköpostiisi linkin PIN-koodin vaihtoa varten.
 7. Kun vuokraus on tehty, näyttöön avautuu ikkuna elokuvan käynnistämiseksi. Valitse Avaa, niin Telia TV sovellus aukeaa ja elokuvan toisto alkaa.

​​​​Elokuvan toisto alkaa heti vuokrattuasi elokuvan, mutta voit lopettaa katselun ja palata elokuvan pariin Telia TV sovelluksessa niin kauan kuin vuokra-aikaa on jäljellä. Jos vuokrattu elokuva ei näy heti Vuokratut elokuvat -otsikon alla, valitse Päivitä.

Huom: Voit vuokrata elokuvia suoraan Android-laitteelle asennetusta Telia TV sovelluksesta, jos käytössäsi on myös Telia TV digiboksi ja käytät sekä digiboksia että sovellusta samalla Telia TV -käyttäjätunnuksella.

Ilmaisen leffavuokrauksen käyttäminen

Jos sinulla on ilmaisia vuokraelokuvia eli elokuvalippuja käytettävissäsi, näet ne ja niiden voimassaoloajat Telia TV:seen kirjauduttuasi valikossa ja asetuksissa.

Voit käyttää elokuvalipun näin:

 1. Etsi ensin haluamasi elokuva Vuokraamon valikoimasta.
 2. Kun valitset "Vuokraa X €", näet lisätietoja vuokrauksesta ja voit valita maksutavaksi elokuvalipun, jolloin vuokrauksen hinnaksi muuttuu 0 €. Valitse lopuksi Vuokraa.
 3. Jos vuokrausominaisuus ei ole käytössä käyttämälläsi laitteella, vuokraa elokuva kirjautumalla tunnuksillasi osoitteessa tv.telia.fi. Tämän jälkeen pääset katsomaan vuokratun elokuvan digiboksilta tai sovelluksesta.
 • Android: Kirjaudu Telia TV sovellukseen tai osoitteeseen tv.telia.fi ja vuokraa haluamasi leffa.
 • iOS: Kirjaudu osoitteeseen tv.telia.fi ja vuokraa haluamasi leffa. Applen laitteilla voit käyttää elokuvalipun tekemällä vuokrauksen selaimella osoitteessa http://tv.telia.fi, katso erillinen ohje ylempää tämän ohjeen kohdasta Elokuvan vuokraaminen.
 • Tietokone: Kirjaudu osoitteeseen tv.telia.fi ja vuokraa haluamasi leffa.
Vuokraamon PIN-koodi

Telia TV sovelluksessa voit määrittää PIN-koodin elokuvien vuokraamiseen, jolloin sovellus kysyy aina PIN-koodia vuokrausta tehdessä ja vältyt yllätyksiltä laskulla.

Sovelluksen päävalikon kautta pääset asetuksiin, jossa Sisältörajoitukset-otsikon alla voit valita Estä elokuvien vuokraaminen, jolloin sovellus vaatii PIN-koodin aina elokuvia vuokratessa.

Jos et ole aiemmin käyttänyt sisältörajoituksia, sovellus pyytää sinua luomaan PIN-koodin. Tarvitset Telia TV -tunnuksen salasanan asettaaksesi PIN-koodin.

Huom: PIN-koodikyselyä ei vielä tueta DV8919-digiboksilla. Jos PIN-koodikysely on päällä, voit vuokrata elokuvan esimerkiksi Telia TV sovelluksella, ja katsoa sen digiboksillasi.  

Lue lisää Telia TV:n PIN-koodista

Ota yhteyttä

Telia Helppi

Helppi tarjoaa kattavat ratkaisut tietotekniikkapulmiin – liittymien, laitteiden ja palvelujen asennuksen sekä käyttötuen.

 0600 10 100

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm)

Helppi auttaa esimerkiksi laitteiden käyttöönotossa, asentamisessa ja päivittämisessä puhelimitse tai paikan päällä. Jos tekniikka temppuilee, asia ratkeaa usein nopeasti soittamalla Helpin puhelintukeen. Etätuen avulla ratkomme ongelmat ja opastamme sinua kuin olisimme vieressäsi.

Lue lisää Helpistä

Varaa soittoaika

Ma–pe 8–20, la 9–16.30.
 

Chat

Chat-asiakaspalvelumme on apunasi 24/7, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen. Kirjautuneena voit myös hallinnoida tuotteitasi ja palveluitasi.

Kirjaudu

Chatbot

Bottimme ohjaa sinut kirjautumatta oikean tiedon lähteelle ja tarvittaessa aina asiakaspalveluun asti.

Avaa chatbot >

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Telia somessa

Asiakaspalvelutiimimme tavoitat Facebookissa ja Twitterissä.
 
 Telia Facebookissa
 Telia Twitterissä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja Twitterissä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.