Vuokraamo

Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille.

Telia Playn vuokraamosta löydät tuhansia elokuvia sekä lastenohjelmia, dokumentteja ja muuta katsottavaa!

Tutustu sisältöihin

Vuokraamisen jälkeen sinulla on 48 tuntia katseluaikaa, jonka jälkeen katseluoikeus päättyy automaattisesti. Voit katsoa ohjelman vuokra-aikana niin monesti kuin haluat sekä keskeyttää ohjelman ja jatkaa katselua myöhemmin. Voit katsoa Telia Play -käyttäjätunnuksellasi tehtyjä vuokrauksia myös muilla laitteilla, joille kirjaudut samoilla tunnuksilla.

Vuokraukset laskutetaan jälkikäteen Telia Play -laskullasi.

Vuokraamon etusivulla näet elokuvia kategorioittain sekä voimassaolevat vuokrauksesi ja niiden jäljellä olevan katseluajan. Klikkaamalla elokuvan kansikuvaa pääset lukemaan siitä tarkempia tietoja, katsomaan trailerin ja vuokraamaan elokuvan. Elokuvan tiedoissa näkyy myös Internet Movie Databasen (IMDB) arvosana elokuvalle. Lisäksi näet elokuvan tietojen alla muita samankaltaisia elokuvia.

Elokuvan vuokraaminen
Vuokraaminen Telia Play -boksilla
 1. Kun olet löytänyt vuokrattavan elokuvan, valitse 'Vuokraa X €', jolloin ikkunaan avautuu tarkempia tietoja vuokrauksesta.
 2. Jos elokuva on saatavilla usealla kielellä (esim. alkuperäinen ja suomeksi puhuttu), valitse kieli. Kieliversiota ei voi vaihtaa vuokrauksen jälkeen.
 3. Vahvista vuokraus painamalla uudelleen Vuokraa ja syötä sitten ostoille määrittämäsi PIN-koodi. Jos et ole vielä määrittänyt PIN-koodia, seuraa ohjeita ruudulta luodaksesi koodin.
 4. Elokuvan toisto alkaa heti. Voit halutessasi lopettaa katselun ja palata elokuvan pariin niin kauan kuin vuokra-aikaa on jäljellä.
Vuokraaminen Telia Play -sovelluksella

Mobiililaitteella elokuvan vuokraaminen tapahtuu osoitteessa teliaplay.fi. Kun olet kirjautunut sisään ja vuokrannut elokuvan, voit siirtyä Telia Play -sovellukseen katsomaan sitä.

 1. Avaa puhelimesi tai tablettisi nettiselain ja mene osoitteeseen teliaplay.fi.
 2. Kirjaudu sisään Telia Play -käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjätunnuksesi löydät Telia Play -sovelluksen Asetukset-valikosta. Jos olet unohtanut salasanasi, valitse kirjautumisikkunassa Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana?. Saat sähköpostiisi linkin salasanan vaihtoa varten.
 3. Etsi haluamasi elokuva ja valitse 'Vuokraa X €'. Näyttöön avautuu ikkuna, jossa näet tarkempia tietoja vuokrauksesta.
 4. Jos elokuva on saatavilla usealla kielellä (esim. alkuperäinen ja suomeksi puhuttu), valitse kieli. Kieltä ei voi vaihtaa vuokrauksen jälkeen.
 5. Vahvista vuokraus painamalla uudelleen Vuokraa.
 6. Syötä PIN-koodi vahvistaaksesi vuokrauksen. Jos unohdit PIN-koodin, mene Asetukset-valikkoon, klikkaa PIN-koodi ostoille -kohdasta Vaihda ja alhaalta Unohditko PIN-koodin?. Saat sähköpostiisi linkin PIN-koodin vaihtoa varten.

  Jos et ole vielä määrittänyt PIN-koodia, seuraa ohjeita ruudulta luodaksesi koodin.
 7. Kun vuokraus on tehty, näyttöön avautuu ikkuna elokuvan käynnistämiseksi. Valitse Avaa, niin Telia Play -sovellus aukeaa ja elokuvan toisto alkaa. Voit lopettaa katselun ja palata elokuvan pariin niin kauan kuin vuokra-aikaa on jäljellä. Jos elokuva ei näy heti Vuokratut elokuvat -otsikon alla, valitse Päivitä.

Vinkki! Voit ladata vuokratun elokuvan mobiililaitteellesi, ja katsoa sitä ilman nettiyhteyttä esimerkiksi matkalla. Kun olet vuokrannut elokuvan, valitse Lataa. Löydät ladatut elokuvat myös oman profiilin alta Lataukset-kohdasta. Latauksia voi tehdä vain mobiililaitteilla.

Huom: Voit vuokrata elokuvia Android-laitteelle asennetusta Telia Play -sovelluksesta, jos käytössäsi on myös Telia Play -boksi ja käytät boksia sekä sovellusta samalla Telia Play -käyttäjätunnuksella.

Maksuton leffavuokraus

Jos sinulla on maksuttomia vuokraelokuvia eli elokuvalippuja käyttämättä, näet ne maksutapavaihtoehtona ennen elokuvan vuokraamista. Jos vaihtoehtona ei ole elokuvalippua, tunnuksellasi ei ole käyttämättömiä maksuttomia vuokrauksia.

Yhdellä elokuvalipulla voit katsoa yhden korkeintaan 8,80€ maksavan vapaavalintaisen vuokraelokuvan.


Esimerkki käytettävissä olevasta elokuvalipusta Telia Play -sovelluksesta puhelimella.

Voit käyttää elokuvalipun näin:

 1. Etsi haluamasi elokuva vuokraelokuvien valikoimasta.
 2. Kun valitset "Vuokraa X €", näet lisätietoja vuokrauksesta ja voit valita maksutavaksi elokuvalipun, jolloin vuokrauksen hinnaksi tulee 0 €.
 3. Valitse lopuksi Vuokraa ja syötä PIN-kodi vahvistaaksesi vuokrauksen.

  Jos vuokrausominaisuus ei ole käytössä laitteellasi, kirjaudu Telia Play -käyttäjätunnuksellasi osoitteeseen teliaplay.fi ja vuokraa elokuva sieltä. Sen jälkeen voit katsoa vuokratun elokuvan boksilta tai sovelluksesta.

Ota yhteyttä

Telia Helppi

Helppi on asennuspalvelumme, joka asentaa laitteet, liittymät ja palvelut puolestasi. Helppi tarjoaa myös teknistä tukea esimerkiksi laitteiden käyttöön. Soita meille tai tilaa Helppi luoksesi.

 0600 10 100

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm)
 

Varaa soittoaika
Lue lisää Helpistä

Ma–pe 8–20, la 9–16.30.
 

Chat

Chatbottimme Tellu osaa auttaa monissa asioissa. Tellu ohjaa sinut tarvittaessa asiakaspalvelijalle ympäri vuorokauden, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen.
 

Avaa chat >
Kirjaudu

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Telia somessa

Tavoitat meidät Facebookissa ja X:ssä (entinen Twitter).
 
 Telia Facebookissa
 Telia X:ssä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja X:ssä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.