Vuokraleffoja alehintaan Telia Play -palvelussa

Vuokraamossa elokuvia alennettuun hintaan koko kesän 7.6.–18.8. välisenä aikana. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta.*

* Koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia
Tuhansia elokuvia klassikoista uutuuksiin.
Aloita katselu vaikka heti.
Toimii kaikkien operaattorien liittymillä.

Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön

Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat, kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Telia Playn videovuokraamosta. Huikean laajasta valikoimasta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia Play -sovelluksella vuokraat elokuvat netistä ja katsot missä vain. Telia Play -boksilla vuokraus onnistuu kotisohvalta käden käänteessä.

Selaa leffoja

Tilaa Telia Play ja vuokraa elokuvia

Telia Play -sovellus
Mobiilisovelluksella suosikkiohjelmat ja elokuvavuokraamo kulkevat mukanasi kaikkialle. Tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla.
Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu
Tilaa digiboksi ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla: suosikkisarjat ja leffat sekä urheilua, kuten Liiga, Formula 1® ja huippujalkapalloa.
Etuhinta

Elokuvan vuokraus Telia Playssa

Tarvitsetko apua elokuvavuokrausten kanssa?

Lisää ohjeita ja vinkkejä vuokraleffojen katseluun löydät asiakastuestamme.

Katso ohjeet

Onko PIN-koodi vuokrauksia varten hukassa?

Ei hätää, PIN-koodin voi aina vaihtaa. Tarkemmat ohjeet löydät asiakastuen sivuiltamme.

Katso ohjeet

Usein kysyttyjä kysymyksiä vuokraamosta

Mitä tarkoittaa Premium-elokuva?

Premium-elokuvat ovat elokuvia, jotka pyörivät vielä elokuvateattereissa, mutta ovat jo vuokrattavissa Telia Playn vuokraamosta. Premium-elokuvan hinta on muita vuokraelokuvia korkeampi.

Kuinka kauan elokuvan vuokraus on voimassa?

Elokuvavuokraus on voimassa 48 tuntia vuokrauksen tekemisestä.

Miten elokuvan vuokraaminen laskutetaan?

Elokuvan vuokraus laskutetaan seuraavalla TV- ja laajakaistapalveluiden laskullasi.

Miten voin asettaa PIN-koodin vuokrauksia varten?

Voit muuttaa PIN-koodin asetuksia menemällä osoitteeseen teliaplay.fi ja kirjautumalla sisään Telia Play -tunnuksillasi. Profiilisi asetuksista löytyy oma valinta PIN-koodin käyttämiselle. Lue lisää asiakastuen sivuiltamme.

Huom! Uusimmalla Android-digiboksilla (SDMC DV8919) PIN-koodim käyttöä säädellään yllämainitun lisäksi digiboksin valikosta. Katso tarkemmat ohjeet PIN-koodin asettamisesta digiboksille.

Miten voin katsoa elokuvavuokrauksia?

Jos käytössäsi on Telia Play -boksi, voit katsella vuokraamiasi elokuvia suoraan digiboksilta.

Tämän lisäksi pääset katsomaan vuokraamiasi elokuvia tietokoneen selaimella osoitteessa teliaplay.fi, Telia Play -sovelluksella puhelimilla ja tableteilla, Chromecastin tai Apple TV:n kautta television näytöllä tai suoraan älytelevisiosi (Android-TV ja LG) omalla Telia Play -sovelluksella.

Videovuokraamo ja muu viihde Telia Play -palvelussa

Telia Playn kautta vuokraat elokuvat uutuuksista klassikoihin! Löydät Telia Playn videovuokraamosta leffoja monista eri genreistä, kuten kotimaiset elokuvatscifi, draama, jännitys, kauhukomedia ja lastenelokuvat. Elokuvan vuokraus on vaivatonta ja edullista.

Videovuokraamon lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman kanavapaketteja. Kanavapaketit tarjoavat parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin MTV Katsomon kanavapaketteihin, jotka tarjoavat niin viihdettä kuin urheilua, kuten Mestarien liiga -pelit ja MM-rallin sekä paljon muuta urheiluohjelmaa suorina lähetyksinä. Jääkiekon Liigan pelit näet MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -paketilla Telia Play -palvelusta tai MTV Katsomo+ Urheilu -tuotteella MTV Katsomo -suoratoistopalvelusta. Tutustu myös HBO Maxin ja Discoveryn sisällöt yhdistävän Max-suoratoistopalvelun suosittuihin sarjoihin kuten Chernobyl ja Game of Thrones.

Puhelimet ja tabletit

Telia Play -palveluun tilaamiasi kanavapaketteja voit katsoa missä ja milloin vain Telia Play -sovelluksen avulla, mukaan lukien kaikki EU-maat. Sovellus toimii yleisimmissä älypuhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa. Sovelluksen lisäksi voit katsoa tilaamiasi sisältöjä palvelun selainversiosta osoitteessa teliaplay.fi, jonne voit kirjautua samoilla tunnuksilla, joita käytät Telia Play -sovelluksessa.

Tarkat laitevaatimukset
Lue lisää Telia Play -sovelluksesta
Kirjaudu Telia Playn selainversioon

Tietokone

Kaikki kanavapaketit, jotka olet tilannut Telia Play -palveluun, ovat katsottavissa myös Telia Playn selainversiossa osoitteessa teliaplay.fi. Palveluun kirjaudutaan Telia Play -sovelluksen käyttäjätunnuksilla.

Kirjaudu Telia Playn selainversioon

Chromecast ja Apple TV

Näiden maksullisten lisälaitteiden avulla voit peilata Telia Play -sovelluksen kuvan mobiililaitteesta tai tietokoneelta suoraan TV-ruudulle. Kuvanlaatu ja toimintavarmuus riippuvat siitä, kuinka nopea netti sinulla on käytössäsi siinä laitteessa, josta peilaat kuvaa. Lisäksi mitä lähempänä peilaava laite on televisiotasi, sitä parempi.

Tutustu Chromecastiin
Tutustu Apple TV:seen

Telia Play -boksi

Telia Play -boksi mahdollistaa parhaan katselukokemuksen suoraan kotisohvalta kaikkein tarkimmalla kuvanlaadulla. Digiboksi on erillinen lisälaite, joka on hyvin yksinkertaista liittää televisioon kiinni. Voit selata digiboksiin kuuluvia peruskanavia, erikseen tilattavia maksukanavia ja suoratoistopalveluita sekä vuokrata elokuvia helposti yhdellä kaukosäätimellä. Telia Play -boksi toimii kaikkien operaattorien liittymillä.

Yleinen Telia Play -boksin esittelysivu
Telia Play -boksin kanavalistat   
Telia Play -boksin käyttöönotto ja asennus

Android TV

Jos käytössäsi on Android-älytelevisio, voit ladata siihen Telia Play -sovelluksen helposti Google Play -kaupasta. Näin pääset katsomaan vuokraleffoja suoraan televisiostasi.

Telia Play -sovellus

Telia Play -sovelluksella vuokraat leffoja ja katsot tilaamiasi sisältöjä puhelimella, läppärillä tai tietokoneella missä ja milloin vain. Katsele peruskanavien ohjelmatallenteita lisämaksullisella Tallennuspalvelulla tai maksukanavia ja ohjelmakirjastoja valitsemallasi kanavapaketilla. Sovellus toimii millä tahansa nettiyhteydellä. Suosikkiohjelmat kulkevat mukanasi jopa EU-maissa reissatessasi. Saatavilla älytelevisioihin (LG- ja Android-TV), mutta voit myös peilata sisällöt television ruudulle Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Telia Play -tunnuksilla voit kirjautua sovellukseen sekä selaimessa toimivaan Telia Play -palveluun osoitteessa teliaplay.fi. Telia Play -sovellus ja -tunnukset ovat kaikille maksuttomia, maksat vain palveluun tilaamistasi sisällöistä ja palveluista.

0,00 €/kk

Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu

Telia Play -boksi on Android TV -käyttöjärjestelmällä toimiva digiboksi. Se tuo viihteen televisioosi huipputarkalla kuvanlaadulla ja toimii millä tahansa nettiyhteydellä. Maksuttomalla mobiilisovelluksella voit myös katsoa Telia Play -boksille tilaamiasi sisältöjä sekä hallinnoida tallennuksia missä ja milloin vain.

Tallennuspalvelun avulla voit tallentaa lempiohjelmiasi kotimaisilta peruskanavilta ja katsoa niitä silloin kun sinulle sopiii. Voit myös tallentaa ja katsoa ohjelmaa samaan aikaan. Käytössäsi on rajattomasti tallennustilaa ja tallenteet ovat katsottavissa 3 kk.

14,90 €/kk

+ 8,99 € laitteiden toimitusmaksu. Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu 12 kk määräaikainen sopimus, kokonaishinta 187,79 €.

Hintatiedot:
 
Telia Play -boksi ja Tallennuspalvelu yhteishintaan 14,90 €/kk 12 kk ajan. Telia Play -toimitusmaksu 8,99 € (uudet Telia Play -boksin tilaajat). Tilaus edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta Telia Play -palveluun. Sopimuskauden kokonaishinta 187,79 €. Hinta sisältää Tallennuspalvelun ja Telia Play -boksi palvelun sekä Telia Play -palvelun käyttöön tarvittavat laitteet. Telia Play -palvelu jatkuu 12 kk sopimuskauden jälkeen hintaan 13,90 €/kk ja Tallennuspalvelu hintaan 6,50 €/kk tai hinnaston mukaisin hinnoin, yhdessä 20,40 €/kk.  Telia Play -palveluun kuuluvat laitteet ovat Telian omaisuutta. Suosittelemme, että suojaat laitteesi Telia Turvapaketti -palvelulla.

Pienen boksin mahtavat ominaisuudet:

 • Kattava määrä maksuttomia peruskanavia
 • V sport+ Suomi -kanava vapaasti katsottavissa toistaiseksi
 • Tilattavissa laaja valikoima kanavapaketteja ja suoratoistopalveluita
 • Valmius näyttää UHD-laatuista kuvaa
 • Suosikkisovellukset valmiiksi asennettuina: 
  MTV Katsomo, Yle Areena, Netflix, Teksti-TV, YouTube, Spotify
 • Lisää sovelluksia ladattavissa Google Play -kaupasta 
 • Elokuvavuokraamo suoraan televisioruudulla
 • Tallenna lempiohjelmiasi kotimaisilta peruskanavilta Tallennuspalvelun avulla.
 • Helppokäyttöinen Android TV -käyttöjärjestelmä
 • Äänihaku, jolla haet suosikkisisältöjäsi hetkessä.
 • Sisäänrakennettu Chromecast
 • Mukana bluetooth-kaukosäädin, jolla ohjaat myös televisiotasi.
 • Toimii kotimaassa millä tahansa nettiyhteydellä – ota mukaasi vaikka mökille.
 • Suosikkisisällöt kulkevat mukanasi maksuttomalla Telia Play -sovelluksella jopa EU-maissa reissatessasi.
 • Voit katsoa samaa sisältöä samanaikaisesti sekä boksilla että sovelluksella.