Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ensimmäinen leffa maksutta

Luo maksuttomat Telia TV -tunnarit ja tutustu kuukauden leffauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.

Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön

Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat,
kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Vuokraamosta. Valitse esimerkiksi takuuvarma toimintapätkä ja katso Mission: Impossible – Fallout, joka on katsottavissa 3.12. alkaen.

Telia TV:n huikean laajasta leffavuokraamosta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia TV sovelluksella kinosi ei ole sidottu kotisohvaan vaan se kulkee mukanasi missä vain.

Selaa leffoja

Joulukuun uutuuksia

Vuokraamo - Ihmeperhe 2

Ihmeperhe 2

Tällä kertaa pääosaan nousee Elli, joka jättää miehensä kotiin selviytymään arjen sankarina lasten kanssa. Uusi konna punoo petollisen juonen, joten perheen tulee opetella puhaltamaan taas yhteen hiileen.

10.12. alkaen

Vuokraamo - Tag

Tag

Kerran vuodessa viisi äärimmäisen kilpailuhenkistä kaverusta järjestää hippapelin, jossa kaikki keinot on sallittu. Kun he kohtaavat toisensa vaaraan joutuvat niin terveys, työpaikka kuin ihmissuhteetkin.

3.12. alkaen

Vuokraamo - The Darkest Minds


The Darkest Minds

Nuorilla alkaa ilmetä erikoisia ja voimakkaita kykyjä, jonka takia hallitus luokittelee heidät vaarallisiksi. 16-vuotias Ruby liittyy pakenevien nuorten joukkoon löytääkseen turvapaikan.

17.12. alkaen

Vuokraamo - Book Club

Book Club

Neljän ystävyksen elämät mullistuvat, kun kirjakerhossa luettavaksi valikoituu rohkea bestseller Fifty Shades of Grey. Naiset innostavat toisiaan tekemään elämänsä seuraavasta luvusta sen parhaan.

30.12. alkaen