Ensimmäinen leffa maksutta

Ota käyttöösi maksuton Telia TV sovellus ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.
Tuhansia elokuvia klassikoista uutuuksiin.
Ei sitoumuksia. Aloita katselu vaikka heti.
Toimii kaikkien operaattorien liittymillä.

Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön

Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat, kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Telia TV:n Vuokraamosta. Huikean laajasta valikoimasta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia TV sovelluksella vuokraat elokuvat netistä, eikä kinosi ole sidottu kotisohvaan vaan kulkee aina mukanasi.

Selaa leffoja

Uutuuksia Vuokraamossa

Tuetut laitteet

Paljon katsottavaa lapsille ja koko perheelle

Lasten päivät kotona sujuvat kuin leikiten elokuvien parissa! Tai olisiko nyt hyvä hetki viettää koko perheen leffailtaa?

Paljon katsottavaa lapsille ja koko perheelle

Lasten päivät kotona sujuvat kuin leikiten elokuvien parissa! Tai olisiko nyt hyvä hetki viettää koko perheen leffailtaa?

Videovuokraamo ja muu viihde Telia TV:ssä

Telia TV:n kautta vuokraat elokuvat uutuuksista klassikoihin! Löydät Telia TV:n videovuokraamosta tieteiselokuvat, draamaelokuvat, jännärit, kulttimaineen omaavat elokuvat, uutuudet, lastenelokuvat sekä monet muut eri tyyppiset leffat. Elokuvan vuokraus on vaivatonta ja edullista.

Videovuokraamon lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman kanavapaketteja. Kanavapaketit tarjoavat parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Maxin suosittuihin sarjoihin kuten Chernobyl ja Game of Thrones. Urheilun ystäviä hemmottelevat C More Sport sekä C More Total, jotka välittävät Mestarien liiga -pelit, jääkiekon MM-kisat sekä paljon muuta urheiluohjelmaa suorina lähetyksinä. Jääkiekon Liigan pelit näet Telia Liigapassilla Telia TV:stä tai C More -suoratoistopalvelusta.

Puhelimet ja tabletit

Telia TV:seen tilaamiasi kanavapaketteja voit katsoa missä ja milloin vain Telia TV sovelluksen avulla, mukaan lukien kaikki EU-maat. Sovellus toimii yleisimmissä älypuhelimissa, tableteissa ja tietokoneissa. Sovelluksen lisäksi voit katsoa tilaamiasi sisältöjä palvelun selainversiosta osoitteessa tv.telia.fi, jonne voit kirjautua samoilla tunnuksilla, joita käytät Telia TV sovelluksessa.

Tarkat laitevaatimukset
Lue lisää TeliaTV sovelluksesta
Kirjaudu Telia TV:n selainversioon

Tietokone

Kaikki kanavapaketit, jotka olet tilannut Telia TV -palveluun, ovat katsottavissa myös Telia TV:n selainversiossa osoitteessa tv.telia.fi. Palveluun kirjaudutaan Telia TV sovelluksen käyttäjätunnuksilla.

Kirjaudu Telia TV:n selainversioon

Chromecast ja Apple TV

Näiden maksullisten lisälaitteiden avulla voit peilata Telia TV sovelluksen kuvan mobiililaitteesta tai tietokoneelta suoraan TV-ruudulle. Kuvanlaatu ja toimintavarmuus riippuvat siitä, kuinka nopea netti sinulla on käytössäsi siinä laitteessa, josta peilaat kuvaa. Lisäksi mitä lähempänä peilaava laite on televisiotasi, sitä parempi.

Tutustu Chromecastiin
Tutustu Apple TV:seen

Telia TV digiboksi

Telia TV digiboksi mahdollistaa parhaan katselukokemuksen suoraan kotisohvalta kaikkein tarkimmalla kuvanlaadulla. Digiboksi on erillinen lisälaite, joka on hyvin yksinkertaista liittää televisioon kiinni. Voit selata digiboksiin kuuluvia peruskanavia, erikseen tilattavia maksukanavia ja suoratoistopalveluita sekä vuokrata elokuvia helposti yhdellä kaukosäätimellä. Telia TV digiboksi toimii kaikkien operaattorien liittymillä.

Yleinen digiboksin esittelysivu
Digiboksin kanavalistat   
Digiboksin käyttöönotto ja asennus

Kaapeli-TV

Telian kaapeli-TV-palvelu koostuu kahdesta osasta: maksuttomista peruskanavista ja kattavasta maksullisesta kanavapakettitarjonnasta. Jos taloyhtiösi tai kiinteistösi on Telian kaapeliverkossa, sinulla on käytössäsi lukuisia maksuttomia TV-kanavia. Tarvitset vain television ja kaapeliverkossa toimivan digivastaanottimen (eli DVB-C-digisovittimen). Kanavapakettien tilaamiseen tarvitset lisäksi Telia TV kaapelikortin sekä korttipaikallisen digivastaanottimen tai kortinlukijan.

Lue lisää kaapeli-TV:stä  
Kaapeli-TV:n kanavalistat