Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Ensimmäinen leffa maksutta

Luo maksuttomat Telia TV -tunnarit ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.

Vuokraamosta elokuvia joka lähtöön

Jäikö joku leffa katsomatta elokuvateatterissa? Oscar-ehdokkaat, kassamagneetit ja muut herkulliset leffauutuudet löydät pikapikaa Telia TV:n Vuokraamosta. Huikean laajasta valikoimasta löydät katsottavaa juuri sinun makuusi, juuri silloin kuin haluat. Telia TV sovelluksella vuokraat elokuvat netistä, eikä kinosi ole sidottu kotisohvaan vaan kulkee aina mukanasi.

Tarhapäivä ensi-illassa 10.4.

Takuuvarmaa ajanvietettä kotoiluun tarjoaa huippusuositun Yösyöttö-elokuvan jatko-osa Tarhapäivä. Tarhapäivässä Antti ja Paavo Pasasen pienperheen sujuva arki menee uusiksi, kun Terttu-tytöstä tulee yllättäen Pasasen perheen tilapäisjäsen. Tertun pitkäksi venähtävä vierailu koettelee hermoja, mutta osoittautuu myös opettavaiseksi – arvaamattomillakin tavoilla.

Selaa leffoja

Pääsiäisale Telia TV:n Vuokraamossa

leffoja pikkurahalla 2 €/kpl

Vuokraamon pääsiäisalesta löydät 30 huippuelokuvan valikoiman alennettuun hintaan. Kampanjahinnat ovat voimassa 20.4. asti.

Tutustu ja vuokraa

Muita huhtikuun uutuuksia

Veitset esiin- Kaikki ovat epäiltyjä Telia TV:n Vuokraamossa

Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä

Tässä nokkelassa nykypäivän murhamysteerissä kuka vain voi olla syyllinen. Elokuva on ohjaaja Rian Johnsonin kunnianosoitus kaikkien aikojen murhamysteerien mestarille, Agatha Christielle.

20.4. alkaen

After The Wedding Telia TV:n Vuokraamossa

After the wedding

Isabel on omistanut koko elämänsä Kalkutan slummissa sijaitsevan orpokodin johtamiselle. Rahavarojen huvetessa potentiaalinen rahoittaja ilmestyy mutta edellyttää Isabelin matkustavan New Yorkiin.

13.4. alkaen

Jumanji: The Next Level Telia TV:n Vuokraamossa

Jumanji: the next level

Vanha porukka palaa Jumanjiin pelastaakseen yhden heistä, mutta he saavat huomata, että mikään ei ole entisellään. Pelaajien täytyy uskaltautua uusille, tuntemattomille tasoille paetakseen maailman vaarallisimmasta pelistä.

20.4. alkaen

Premium-elokuvia Telia TV:n Vuokraamossa

leffateatterien ohjelmistoa

Valkokankailta saapuu nyt uutuusleffoja ennätysvauhtia vuokrattavaksi. Katso vaikka Emma, The Invisibile Man, The Hunt, Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen ja Teräsleidit.

Huomioithan, että Premium-elokuvien vuokraushinnat ovat tavallista korkeampia.
 

Paljon katsottavaa myös lapsille ja koko perheelle

Lasten päivät kotona sujuvat kuin leikiten elokuvien parissa! Tai olisiko nyt hyvä hetki viettää koko perheen leffailtaa?

videovuokraamo ja muu viihde Telia TV:ssä

Telia TV:n kautta vuokraat elokuvat uutuuksista klassikoihin! Löydät Telia TV:n videovuokraamosta tieteiselokuvat, draamaelokuvat, jännärit, kulttimaineen omaavat elokuvat, uutuudet, lastenelokuvat sekä monet muut eri tyyppiset leffat. Elokuvan vuokraus on vaivatonta ja edullista. Tutustu huikeaan valikoimaan vuokrattavia elokuvia täällä

Videovuokraamon lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman kanavapaketteja. Kanavapaketit tarjoavat parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat sekä runsaasti ohjelmaa urheilun ystäville. Tutustu tarkemmin C Moren viihdetarjontaan tai vaikka HBO Nordicin suosittuihin sarjoihin kuten ChernobylGame of Thrones ja True Detective. Urheilun ystäviä hemmottelevat C More Sport sekä C More Total, jotka välittävät Formula 1 -lähetykset, jääkiekon MM-kisat sekä paljon muuta urheiluohjelmaa suorina lähetyksinä. Eurosportin kanavilla näet Tokion olympialaiset, ja jääkiekon Liigan pelit näet Telia TV:stä.