NHL – maailman parasta jääkiekkoa

Seuraa huippujännittäviä NHL-otteluita V sport -kanavilta. Katso NHL-pelit suorina lähetyksinä tv-ruudulta kotisohvaltasi tai netistä missä vain.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: NHL

123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Liiga, F1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. Sisältää myös MTV Katsomo -suoratoistopalvelun.
Etuhinta

NHL ja muu huippu-urheilu V sport -kanavilla

Nauti jääkiekkohuumasta kotikatsomossa. V premium -kanavapaketti tuo luoksesi huipputason jääkiekkoa maailmalta! V sport -urheilukanavilta näet NHL-otteluita aina kauden alusta Stantely Cup -finaaliin asti. Katso NHL:n huippuotteluita parhaaseen katseluaikaan viikonloppuisin, ja seuraa joukkueiden kamppailua Stanley Cupin herruudesta. V premiumin jääkiekkotarjontaan sisältyvät myös CHL ja Jääkiekon MM-kisat.

Tutustu myös muihin monipuolisesti urheiluohjelmaa sekä viihdettä sisältäviin V sport, series & film -kanavapaketteihimme. V sport golf on golfin seuraajan suosituin kanavapaketti ja V film puolestaan tarjoaa laajan kattauksen viihdettä kuten elokuvia, dokumentteja sekä lastenohjelmia.

Jääkiekon Sveitsin liigan ja Mestiksen näet puolestaan MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -kanavapaketin kautta tai MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Naisten ja nuorten MM-kisat sekä EHT-turnaukset näet discovery+-suoratoistopalvelussa.