Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tilaa lapselle sopiva ensiliittymä

Alk. 7,90 €/KK
Liittymät aina ilman sitoutumispakkoa.
Rajaton 3G ja 4G netti kotimaassa varmistaa, että lapsesi on aina tavoitettavissa.
Saldoraja estää laskuyllätykset.

Valitse sopiva

Rajaton 2 M -pakettiin sisältyy puheaikaa ja tekstiviestejä, ja liittymä sopiikin mainiosti aktiivisen lapsen käyttöön. Rajaton Lite 0,2 M puolestaan on hyvä ensimmäinen harjoitteluliittymä, jossa maksat puheesta ja viesteistä käytön mukaan. Molempiin sisältyy rajaton netti kotimaassa.

Rajaton 2 M

Aktiivisen lapsen huoleton ensiliittymä
4G-verkon maksiminopeus 2 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit 250 min & kpl
Netti EU/ETA-maissa 8 Gt /kk

RAJATON LITE 0,2 M

Satunnaiseen käyttöön
4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Puhelut ja viestit 0,07 €/min tai kpl
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 3 Gt /kk

 

Liittymien lisätiedot
Maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Kotimaan netin käyttö rajattomasti ilman lisäkustannuksia. Paketin ylittävä netin käyttö EU/ETA-alueella hintaan 1 €/pvä. Päivähinta sisältää 400 Mt tiedonsiirtoa päivää kohden. Uuden liittymän kytkentämaksu verkossa 3 € (norm. 5 €).

 

lapsen ensimmäinen liittymä

DOT Puhelinlasku Split 1440x800 white

Käyttääkö lapsesi liikaa puhelinta?

Telia Dot tarjoaa työkaluja koko perheen tasapainoisempaan digiarkeen.

Tutustu ja tilaa

Eka ikioma puhelin

Juniorin ikioman puhelimen tulee olla helppokäyttöinen ja luotettava, mutta myös kestävä. Valitse näistä erinomaisesti tähän tarkoitukseen sopivista puhelimista lapsellesi sopivin – ne kulkevat helposti myös koulurepussa ja sietävät vähän rajumpiakin leikkejä.

Apple
iPhone 6S 32GB
iPhone 6S 32GB
329,00
Tai osissa alk. 9,14 € / kk
Samsung
Galaxy J4+
Galaxy J4+
149,00
Tai osissa alk. 4,14 € / kk
Honor
7S
7S
Tilapäisesti loppu
89,00
Tai osissa alk. 2,48 € / kk

Yhteistyössä:

Netti täynnä mahdollisuuksia

Netti on turvallinen paikka toimia, kun mediataidot on hallussa ja pelisäännöt tutut. Tsekkaa vinkit lapsen nettitaitojen tukemiseen Telian ja Pelastakaa Lapset Ry:n Lapset netissä -oppaasta.

Tutustu oppaaseen

 

Liittymä lapselle

Tilaa lapselle sopiva ensiliittymä meiltä. Liittymät ovat aina ilman sitoutumispakkoa ja liittymissä on rajaton netti. Liittymään saa myös saldorajan, joka estää ikävät laskuyllätykset. Rajaton netti takaa kuitenkin sen, että lapseen saa tarvittaessa yhteyden.

Ensimmäiseksi älypuhelimeksi sopii puhelin, joka on helppo käyttää ja joka toimii luotettavasti. Yhteisistä pelisäännöistä kannattaa sopia, jotta kaikki sujuu hyvin ja lapsi voi rauhassa tutustua uuteen puhelimeensa. Lue vinkkimme yhteisten pelisääntöjen sopimiseen ja puhelimenkäytön opettelemiseen.

Puhelinmalleihin voit tutustua puhelimet-osiossamme, josta voit tilata sopivan puhelimen helposti. Tarvittaessa löydät meiltä myös prepaid-liittymät.