Puhelin lapselle

Olipa haussa ensipuhelin lapselle tai muuten vaan uusi puhelin perheen pienimmän iloksi, löydät meiltä sopivan puhelimen lapsen jokaiseen tarpeeseen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa lapselle edullinen ja helppokäyttöinen puhelin.

Liittymä lapselle

Turvallinen ensiliittymä lapselle 14,99 €/kk

Nyt uuden Rajaton 4G 20 M -lasten liittymän avaajalle Särkänniemi-ranneke kaupan päälle.

Tutustu
sarkanniemi-logo-500x500

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Edullinen liittymä lapselle
  Asiakasetu

  Edullinen liittymä lapselle

  Onko ensimmäisen puhelimen aika? Meiltä löydät lapselle turvalliset ensiliittymät sekä puhelimet edullisesti.

  Tukea ja turvaa lasten netinkäyttöön
  Turvaverkko

  Tukea ja turvaa lasten netinkäyttöön

  Lapsella on oikeus seikkailla netissä. Älylaitteelta avautuu kuitenkin maailma, jossa lapsi tarvitsee tietoja ja taitoja, sekä vanhemman tukea ja turvaa.

  Kokosimme vinkkejä ja työkaluja digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen, joka auttaa vanhempaa suojaamaan lapsen netinkäyttöä.

  Puhelin lapselle Telialta

  Meiltä löydät sopivan puhelimen lapselle jokaiseen tarpeeseen. Olipa valintasi iPhone, OnePlus, Xiaomi, Motorola tai Samsung Galaxy, löydät varmasti lapselle sopivan laitteen meiltä. Puhelimelle kannattaa hankkia myös puhelimen kuoret, jotka suojaavat uutta puhelinta käytössä. Tutustu myös Telia Recycled -kierrätyspuhelimet, joiden joukosta löydät muun muassa käytetyt iPhonet uutta laitetta edullisemmin. Mikäli etsit lapselle älykelloa puhelimen rinnalle, tai kellopuhelinta ensipuhelimeksi, kurkkaa valikoimastamme löytyvät lasten älykellot.

  Millainen ensipuhelin lapselle?

  Usein koulutien aloittavalle hankitaan repun, penaalin ja kynien lisäksi myös lapsen ensimmäinen puhelin. Ensimmäinen puhelin onkin monesti pitkään ja hartaasti odotettu juttu. Mutta mitä kannattaa ottaa huomioon lapsen ensipuhelimesta?

  Pienet kädet – pieni puhelin

  Pienessä kädessä pieni puhelin pysyy paremmin ja on helpommin käytettävissä. On hyvä kokeilla yhdessä lapsen kanssa esimerksi myymälässä, millainen puhelin pysyy lapsen käsissä parhaiten. Katso täältä sinua lähin Telia Kauppa.

  Akun kesto

  Perheen pienimmät ja varsinkaan uusimmat puhelinkäyttäjät eivät aina muista pitää puhelimen akkua ladattuna. Siksi onkin hyvä kiinnittää lapsen puhelimen akun kestoon, pitkällä akun kestolla varustettu puhelin kestää varmemmin yhdellä latauksella koko koulupäivän.

  Leikeissä kestävä puhelin

  Lapsen ensimmäinen puhelin on hyvä kestää hieman vauhdikkaampaakin menoa, reput lentää ja puhelin saataa olla repussa kirjojen ja muiden koulutarvikkeiden seassa. Nykyään älypuhelimen ovat joissain määrin kestäviä, niin kolhuilta kuin kosteudelta suojattuja, mutta on hyvä tarkistaa puhelimen tiedoista, mitä puhelin mahdollisesti kestää. Lisäksi lapsen älypuhelimeen on hyvä hankkia suojakuori ja suojalasi.

  Käyttöjärjestelmä

  Android-puhelin vai iOS-puhelin, siinäpä pulma. Lapsen puhelinta valittaessa on hyvä huomioida myös puhelimen käyttöjärjestelmä. Olisi hyvä, jos vähintään toisen vanhemman puhelimessa on sama käyttöjärjestelmä kuin lapsen puhelimessa. Näin pääsette yhdessä lapsen kanssa harjoittelemaan puhelimen käyttöä vaikka jo ennen puhelimen hankintaa ja myöhempikin neuvonta puhelimen käytössä on helpompaa, kun vanhemmalle on lapsen puhelimen käyttöjärjestelmä entuudestaan tuttu.

  Lapsen puhelimeen sopiva liittymä

  Kun lapsen puhelinasiat ovat kunnossa, on aika päivittää puhelinliittymä. Liittymän voit valita käytön mukaan, ja aktiivisellekin surffailijalle löytyy sopivia vaihtoehtoja. Tutustu myös näppäriin prepaid-liittymiin. Katso myös ensiliittymiämme, jos tarvitset liittymän lapsen ensimmäiseen puhelimeen.

  Rajaton-liittymissämme netinkäyttö on rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa, eikä sinun tarvitse pelätä roaming-maksuja lomamatkoilla. Lue lisää netin käytöstä ulkomailla verkkosivuiltamme.

  Turvaa lapsen netin käyttö

  Puhelin voi luoda turvallisuuden tunnetta sekä vanhemmalle että lapselle. Älylaitteelta avautuu kuitenkin maailma, jossa lapsi tarvitsee tietoja ja taitoja, sekä vanhemman tukea ja turvaa. Kokosimme digitaaliseen vanhemmuuspakkaukseen vinkkejä ja työkaluja vanhempien ja huoltajien tueksi. Vinkit auttavat toimivan digiarjen muodostamisessa ja lapsen nettiturvallisuudesta huolehtimisessa.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin