Prepaid 5G-kuuluvuudella

Lataa huoleton 5G-prepaid ja varmista paras mahdollinen nopeus 5G-laitteellesi. 

5G-Prepaid tarjoaa nopeat yhteydet

5G:n avulla saat kaiken irti 5G-laitteestasi. 5G-yhteydellä saat huippunopean nettiyhteyden, olitpa sitten innokas pelaaja, somen käyttäjä tai muuten vaan ahkera selailija. Prepaid-liittymissä maksat käytöstä etukäteen ja näin ollen voit unohtaa laskut ja kuukausimaksut.

Valikoimastamme löytyy kaksi 5G-pakettia, jotka sisältävät rajattoman netin käytön kotimaassa jopa 300 Mbit/s nopeudella ja netin käyttöä myös Pohjolassa, Baltiassa ja valikoiduissa EU-maissa. 5G XL -paketti sisältää myös 5000 minuuttia puheaikaa ja 5000 tekstiviestiä.

Osta Prepaid tai lataa paketti

Kotimainen ja viihdyttävä 5G

Katso kaikki 5G-liittymämme ja 5G-laitteemme. Kun valitset Telian kotimaisen 5G-laskutusliittymän, saat viihdettä vuodeksi veloituksetta ja reilusti muita etuja. 

Lue lisää

Tietoa ja apua

Jäikö jokin askarruttamaan? Asiakastuestamme löydät lisää tietoa prepaid-liittymistämme.

Asiakastukeen

5G-Prepaid tarjoaa nopeat yhteydet

Prepaid-liittymä 5G-kuuluvuudella tarjoaa mahdollisimman nopean yhteyden 5G-laitteellesi. Nyt valikoimassamme on kaksi 5G Prepaid-pakettia, 5G Xl-paketti sisältää viestejä, puheaikaa ja sen avulla surffailet helposti niin kotimaassa kuin myös ulkomailla. 31 päivän 5G-nettipaketti puolestaan tarjoaa rajattoman netin kotimaahan ja 20 Gt käyttöä ulkomaille. Prepaid-liittymissä maksat käytöstä etukäteen ja näin ollen sinun ei tarvitse stressata laskuista tai kuukausimaksuista.

5G-Prepaid on hyvä vaihtoehto vaikkapa mökille mutta se toimii mainiosti myös jatkuvana liittymänä. Löydät Telialta Prepaid-liittymiä moneen tarkoitukseen.

5G-liittymiä Telialta löytyy jo useita, nappaa nyt puhelinliittymä, joka sopii käyttötarpeisiisi. Myös kotiin on mahdollista saada 5G-netti. Jotta voit ottaa kaiken irti huippunopeasta 5G-verkosta, tarvitset 5G:ta tukevat laitteet. Katso 5G-puhelinten valikoimamme ja valitse sieltä omiin tarpeisiisi sopiva luuri. Löydät meiltä myös 5G- tabletit sekä 5G-reitittimet, joilla voit kätevästi jakaa nettiä useammalle laitteelle. 

 

Netti kotimaassa ja ulkomailla

5G Prepaid-paketteihin sisältyy rajaton netin käyttö kotimaassa. Paketteihin kuuluu myös jopa 23 Gt netin käyttöä Pohjolassa, Baltiassa ja valikoiduissa EU-maissa (Saksa, Ranska, Espanja, Kreikka ja Italia).