Prepaid 5G-kuuluvuudella

Lataa huoleton 5G-prepaid ja varmista paras mahdollinen nopeus 5G-laitteellesi. 

5G-prepaid tarjoaa nopeat yhteydet

5G-liittymän avulla saat kaiken irti 5G-laitteestasi. 5G-yhteydellä saat huippunopean nettiyhteyden, olitpa sitten innokas pelaaja, somen käyttäjä tai muuten vaan ahkera selailija. Prepaid-liittymissä maksat käytöstä etukäteen ja näin ollen voit unohtaa laskut ja kuukausimaksut.

Valikoimastamme löytyy kaksi 5G-pakettia, jotka sisältävät rajattoman netin käytön kotimaassa jopa 300 Mbit/s nopeudella ja netin käyttöä myös Pohjolassa, Baltiassa ja valikoiduissa EU-maissa. 5G XL -paketti sisältää myös 5000 minuuttia puheaikaa ja 5000 tekstiviestiä.

Tietoa ja apua

Jäikö jokin askarruttamaan? Asiakastuestamme löydät lisää tietoa prepaid-liittymistämme.

Tietoa ja apua

Jäikö jokin askarruttamaan? Asiakastuestamme löydät lisää tietoa prepaid-liittymistämme.

5G-prepaid tarjoaa nopeat yhteydet

Prepaid-liittymä 5G-kuuluvuudella tarjoaa mahdollisimman nopean yhteyden 5G-laitteellesi. Valikoimassamme on kaksi 5G Prepaid-pakettia, 5G XL-paketti sisältää viestejä, puheaikaa ja sen avulla surffailet helposti niin kotimaassa kuin myös ulkomailla. 31 päivän 5G-nettipaketti puolestaan tarjoaa rajattoman netin kotimaahan ja 32 Gt käyttöä ulkomaille. Prepaid-liittymissä maksat käytöstä etukäteen ja näin ollen sinun ei tarvitse stressata laskuista tai kuukausimaksuista.

5G-Prepaid on hyvä vaihtoehto vaikkapa mökille mutta se toimii mainiosti myös jatkuvana liittymänä. Löydät meiltä Prepaid-liittymiä moneen tarkoitukseen.

Myös kotiin on mahdollista saada 5G-netti. Jotta voit ottaa kaiken irti huippunopeasta 5G-verkosta, tarvitset 5G:ta tukevat laitteet. Katso 5G-puhelinten valikoimamme ja valitse sieltä omiin tarpeisiisi sopiva laite. Löydät meiltä myös 5G-tabletit sekä 5G-reitittimet, joilla voit kätevästi jakaa nettiä useammalle laitteelle.