Turvapaketti suojaa surffailusi

Kokeile palkittua Turvapakettia, joka turvaa netinkäyttösi viruksilta, haittaohjelmilta ja muilta yllätyksiltä. Ei määräaikaisuutta.

Antivirus suojaa haittaohjelmilta

Suojaa jopa 25 laitetta

Käytä nettipankkia turvallisesti

Turvalliset rajat lapselle

Kotimaisen ja palkitun F-Securen tuottama

Ei määräaikaisuutta

Virustorjunta suojaa surffailusi

Jos puhelimesi, tietokoneesi tai tablettisi suojaus on hoidettu huonosti, voit joutua erilaisten haittaohjelmien hyökkäyksen kohteeksi. Silloin tietoturvasi on uhattuna. 

Paras tapa huolehtia laitteidesi tietoturvasta on hankkia Telia Turvapaketti, jolloin surffaat netissä turvallisesti. Turvapaketti-virustorjuntaohjelma on rakennettu yhteistyössä suomalaisen F-Securen kanssa.

Tiesitkö, että voit tilata Turvapaketin valmiiksi asennettuna Telia Helpin kautta? Tutustu

Valitse sinulle sopivin turva

Turvapaketti Mini
Tutustu ja tilaa
Suojaa tietoturvasi.

1–3 laitteelle

Turvapaketti Mini
Etuhinta
2,45 € kk
Etu 1 kk, jonka jälkeen 4,90 €/kk.
Ei aloitusmaksua, ei määräaikaisuuksia.
Turvapaketti Premium
Tilaa
Suojaa tietoturvasi.

Jopa 25 laitteelle

Turvapaketti Premium
Etuhinta
3,45 € kk
Etu 3 kk, jonka jälkeen 6,90 €/kk.
Ei aloitusmaksua, ei määräaikaisuuksia.
Turvapaketti + Freedome VPN + Identiteettisuoja
Tutustu ja tilaa
Suojaa tietoturvasi ja yksityisyytesi.

Jopa 5–25 laitteelle

Turvapaketti + Freedome VPN + Identiteettisuoja
Etuhinta
6,45 € kk
Etu 3 kk, jonka jälkeen 12,90 €/kk.
Ei aloitusmaksua, ei määräaikaisuuksia.
Vertaile tietoturvatuotteita
Turvapakettituotteet

Virustorjunta puhelimeen ja tietokoneelle helposti

Tilaa haluamasi Turvapaketti-tuote tältä sivulta.
Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä asennusohjeet.
Noudata ohjeita, ja laitteesi on suojattu helposti ja nopeasti. Nauti huolettomasta surffailusta!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Turvapaketti? Miksi se kannattaa hankkia?

Turvapaketti on laitteeseesi asennettava ohjelmisto tai sovellus, joka suojaa laitettasi automaattisesti. Vaikka ilmaisiakin virustorjuntaohjelmia on tarjolla, Telia Turvapaketilla saat kaikki tärkeät ominaisuudet, jotka pysyvät myös ajantasalla. Turvapaketti pitää huolen, ettei laitteeseesi pääse viruksia tai haittaohjelmia, ja se estää myös tietojen kalastelun. Kun laitteessasi on asennettuna Turvapaketti, voit huoletta käyttää verkkopankkia ja tehdä ostoksia verkossa turvallisesti.

Mitä Turvapaketti sisältää?

Turvapaketti sisältää seuraavat toiminnallisuudet:

 • Virustorjunta – Reaali-aikainen suojaus viruksia, troijalaisia ja kiristysohjelmia vastaan.
 • Pankkitoimintojen suojaus – Automaattiset turvatoimet suojaavat verkkopankkitoimintosi ja -maksusi.
 • Selauksen suojaus – Estää sinua siirtymästä haitallisille nettisivuille.
 • Perhesäännöt – Pidät lapsesi turvassa haitallisilta sisällöiltä ja asetat rajoja ruutuajalle. Voit määrittää oman laitteesi kautta, mitä sovelluksia lapsen laitteella voi käyttää, päättää päivittäiset aikarajat laitteen käytölle sekä asettaa sisällönsuodatuksen selaimeen.
 • Palomuurin laajennus Windows-tietokoneilla estää sovelluksia lataamasta haitallisia tiedostoja.
 • Turvaselain Apple iOS- ja Android-älypuhelimille sekä tableteille.
Millä laitteilla Turvapakettia voi käyttää?

Turvapaketti on tarkoitettu tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille. Se toimii useimmissa Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmissä sekä Android- ja iOS-laitteissa. Chromebook-tietokoneiden Chrome OS -käyttöjärjestelmälle Turvapaketissa ei ole tukea.

Turvapaketin laitteistovaatimukset

Käytän iPhonea ja/tai Macbookia, mihin tarvitsen Turvapakettia?

Vaikka Applen laitteissa on monia suojausominaisuuksia, on muistettava, että kaikki laitteet ovat haavoittuvaisia. Tästä syystä myös Applen laitteisiin tarvitaan virustorjuntaohjelma.

Kyberturvallisuuteen erikoistuneen F-Securen tuottamalla Turvapaketti Mini -palvelulla varmistat kattavan suojan laitteillesi nyt ja tulevaisuudessa. Turvapaketti suojaa sinua esimerkiksi epäilyttävien linkkien ja sähköpostien kautta tulevilta tietojenkalasteluyrityksiltä, joilta laitteiden omat suojaukset eivät sinua turvaa. 

Miten Turvapaketti otetaan käyttöön?

Turvapaketin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Tilauksen jälkeen saat sähköpostin, jossa on kaikki käyttöönottoon tarvitsemasi. Lisäksi asiakastuestamme löydät ohjeita Turvapaketin käyttöön. Turvapaketin ohjeet
 
Telia Helppi -tukipalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli asennuksessa ilmenee ongelmia. Turvapaketin käyttöönotto ja opastus

Miten Turvapaketti laskutetaan?

Turvapaketti laskutetaan samalla laskulla laajakaista- ja TV-palveluiden kanssa. Jos sinulla ei ole laajakaista- tai TV-palveluita Telialta, Turvapaketista tulee lähtökohtaisesti oma laskunsa. Turvapaketti laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskutusraja on 10 €. Jos laskutusraja ei täyty, saat laskun vasta kun laskutusraja ylittyy.

Jos käytössäsi on puhelinliittymä tai mobiilinetti, voit halutessasi yhdistää Turvapaketin sekä muut mahdolliset laajakaista- ja TV-palvelut kätevästi samalle laskulle yhteislaskulla. Voit tilata yhteislaskun itsepalveluna kirjautumalla Minun Teliaan ja menemällä Omat tiedot ja asetukset ja Laskutustiedot.

Onko palvelu määräaikainen?

Turvapaketti ei ole määräaikainen palvelu, joten voit irtisanoa sen halutessasi koska tahansa.

Kuinka monelle laitteelle voin asentaa Turvapaketin?

Turvapaketti Premium tarjoaa lisenssin jopa 25 laitteelle, joten se on oiva valinta useamman laitteen suojaukseen. Turvapaketti Minillä puolestaan saat suojauksen maksimissaan kolmelle laitteelle.

Miten voin olla varma, että laitteeni on oikeasti suojattu?

Turvapaketin sisältämät tietoturvapalvelut tuottaa kotimainen markkinajohtaja F-Secure. Kuluttajatuotteistaan palkitulla F-Securella on yli 30 vuoden kokemus kyberturvallisuusalasta ja kymmeniä miljoonia asiakkaita ympäri maailmaa.

Olen yritysasiakas. Mistä voin hankkia tietoturvapalveluita yritykselleni?
Miten suojata lapsen netinkäyttö?

Netissä on paljon mielenkiintoista sisältöä, mutta aivan kaikki ei sovi lasten silmille. Telia Turvapaketti varmistaa lapsen turvallisuuden netissä ja auttaa vanhempia hillitsemään surffausta, jos siihen on tarvetta. Estä haitallinen sisältö ja aseta puhelimenkäytölle aikarajat kätevästi Perhesääntöjen avulla. Perhesäännöt voit määrittää kirjautumalla Minun Teliaan, kun lapsen puhelimeen on asennettu Telia Turvapaketti. 

Mikä on antivirus?

Antivirus tarkoittaa virustorjuntaohjelmaa. Kun virustorjunta on kunnossa, suojaudut viruksilta ja muilta laitteitasi ja yksityisyydensuojaasi vaarantavilta haittaohjelmilta.

Laitteiden virustorjunta

Turvapaketti-tietoturvaohjelma on rakennettu yhdessä F-Securen kanssa, joten se tarjoaa taattua laatua laitteiden suojaukseen. Tietoturvaohjelma puhelimeen, tietokoneelle tai tabletille suojaa laitteesi viruksilta, troijalaisilta ja haittaohjelmilta. Toimiva virustorjunta on tärkeä, jotta tietosi eivät joudu vääriin käsiin.

Tietoturvapalveluita on tarjolla monenlaisia. Ilmaiset tietoturvaohjelmat eivät välttämättä ole aina parhaita, joten virustorjuntaan ja tietoturvaan liittyvissä asioissa kannattaakin pelata varman päälle. Vaikka laitteelle olisikin jo asennettu tietoturvapalvelu, kannattaa netissä olla aina valppaana, ettei haksahda esimerkiksi huijaukseen.

Tietoturva koko perheelle

Telia Turvapaketti tekee koko perheen netin käytöstä turvallisempaa ja sillä suojaat samaan aikaan jopa 25 laitetta. Kun Turvapaketti on asennettu laitteelle, sujuvat pankkipalveluiden käyttö, nettiostosten tekeminen ja muu netin käyttö turvallisemmin.

Turvapaketin perhesäännöillä voit myös asettaa turvalliset rajat netin käyttöön lapselle luomalla päivittäisiä aikarajoja ja ottamalla käyttöön sisällönsuodatuksen. Lapsen tietosuojan ja digitaitojen ymmärrystä kannattaa myös kehittää yhdessä keskustellen, jotta turvallisen netin käytön periaatteet tulevat tutuiksi.

Telia Turvapaketti + Freedome VPN + Identiteettisuoja

Turvapakettiin sisältyy:

 • Virustorjunta – reaali­aikainen suojaus viruksia ja haitta­ohjelmia vastaan.
 • Pankki­toimintojen suojaus, jonka automaattiset turvatoimet suojaavat verkko­pankki­toimintosi ja maksusi.
 • Selauksen suojaus, joka estää sinua siirtymästä haitallisille netti­sivuille.
 • Perhe­säännöt – pidä lapsesi turvassa haitallisilta sisällöiltä ja aseta rajoja ruutuajalle. Voit määrittää oman laitteesi kautta, mitä sovelluksia lapsen laitteella voi käyttää, päättää päivittäiset aikarajat laitteen käytölle sekä asettaa sisällönsuodatuksen selaimeen.
 • Voit asentaa Turvapaketin jopa 25 laitteelle.

Paketti sisältää lisäksi identiteettisuojan:

 • Salasanojen hallintaohjelmalla säilytät ja käsittelet salasanojasi suojatusti millä tahansa laitteella. Saat tiedon, jos olet käyttänyt samoja salasanoja useasti tai jos ne ovat heikkoja, jotta voit luoda vahvoja salasanoja niiden tilalle.
 • Automaattinen tunnistetietojen täyttö helpottaa ja nopeuttaa kirjautumista verkkopalveluihin. Sillä täytät tallennetut käyttäjänimet ja salasanat turvallisesti ja automaattisesti.
 • Verkossa olevien henkilötietojen seurannan ansiosta saat ilmoituksen, jos henkilötietojasi paljastuu tietomurroissa.

Freedome VPN -palveluun sisältyy:

 • Yksityisyyden suojaus: seuraajat ja mainostajat ja julkisten wifi-verkkojen tarjoajat eivät näe, mitä teet verkossa. IP-osoitteesi on piilossa myös sivustoilta, joilla vierailet.
 • Pääsy estettyihin sisältöihin – katso maarajoitettua sisältöä muuttamalla virtuaalista sijaintiasi
 • Voit asentaa Freedome VPN -palvelun jopa 5 laitteelle

Telia Turvapaketti ja Freedome VPN asennetaan erikseen. Palveluiden asentaminen on helppoa, ja saat siihen ohjeet sähköpostitse tilauksen jälkeen.

Tilaa kattava tietoturvapaketti 3 kuukaudeksi hintaan 6,45 €/kk, jonka jälkeen 12,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

Tilaa nyt