Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Edullinen liittymä alle 28-vuotiaille

Alle 28-vuotiaana saat liittymän huomattavasti edullisemmin kuin normaalisti – parhaimmillaan säästät jopa 180 € normaalista hinnasta.
Alk. 21,90 €/KK
Ei määräaikaisuutta
Rajaton 4G-netti Pohjolassa ja Baltiassa
Säästä jopa 180 € normaaleista hinnoista

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

Tarjoamme edulliset liittymät kaikille alle 28-vuotiaille nuorille. Säästät jopa 180 € normaalista hinnasta. Rajaton 100 M ja Rajaton 200 M -liittymillä surffaat rajattomasti seitsemässä eri maassa ilman lisäkuluja.

Lisäksi liittymät eivät ole määräaikaisia. Saat 24 kuukautta kestävän hintaedun ilman määräaikaista sopimusta. Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä.

Rajaton 100 M tai 200 M

Rajaton 100 M

Huippunopeutta ja huolettomuutta kaikenlaiseen käyttöön
4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit 1200 min & kpl
Netti EU/ETA-maissa 12 Gt /kk
Alle 28-vuotiaana säästät 156 €.

RAJATON 200 M

Supernopea ja huoleton valinta tehokäyttöön
4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 15 Gt /kk
Alle 28-vuotiaana säästät 180 €.
Liittymä opiskelijalle

Ota liittymä haltuusi

Jos käyttämäsi puhelinliittymä on vielä vanhempasi nimissä, voit valtuuttaa meidät siirtämään sen sinulle. Näin voit itse hallita käyttämiäsi palveluita tai vaihtaa vanhan liittymäpaketin parempaan.

Siirrä liittymäsi

SIM kotiin 1–2 arkipäivässä tai e-sim heti sähköpostiin

DOT Puhelinlasku Split 1440x800 white

Vietätkö yösi sinisessä valossa?

Telia Dot auttaa sinua tasapainottamaan puhelimenkäyttöäsi.

Tutustu ja tilaa

Opiskeluvälineet KERRALLA kuntoon

Meiltä löydät uusimmat älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet. Edullinen puhelinliittymä opiskelijoille ja muille alle 28-vuotiaille nuorille sisältää nopean ja rajattoman netin ja liittymä on aina ilman määräaikaisuutta. Tablettiin löydät mobiililaajakaistan, jonka ansiosta opiskelu sujuu saumattomasti missä vain.

Opiskelua varten tarvitset myös nopean ja luotettavan netin kotiin. Tarkista laajakaista-yhteytemme ja valitse sopiva netti kotiin käyttösi mukaan. Mikäli nettiyhteys kotoasi jo löytyy, voit testata sen nopeuden helposti nopeustestin avulla. Lue myös vinkkimme, kuinka saada nettiyhteydestä kaikki irti. Mikäli matkustat paljon, kannattaa tutustua roaming-artikkeliimme ja netin käyttöön ulkomailla. Jos taas rentoudut pelaamalla, lue esports-sivuiltamme ammattilaisten vinkit pelinäytön valintaan tai tutustu esimerkiksi ergonomisten pelituolien hyötyihin.