Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Liittymätarjous alle 28-vuotiaille

Alle 28-vuotiaana saat liittymän nyt huippuhintaan ja säästät 276 €. Toimi nopeasti, tarjous voimassa vain 26.1. asti.
Rajaton 200 M 19,90 €/KK
Ei määräaikaisuutta
Rajaton 4G-netti Pohjolassa ja Baltiassa
Säästä jopa 180 € normaaleista hinnoista

Liittymä tarjoushintaan alle 28-vuotiaille

Juuri nyt saat nopean ja rajattoman 200 M -liittymän huippuhintaan 19,90 €/kk 24 kk ajan, jonka jälkeen 32,90 €/kk. Säästät 276 €! Tarjous on voimassa enää tänään, joten toimi heti.

Liittymään sisältyy rajattomasti puheluita ja viestejä, takuunopea rajaton kotimaan netti sekä reissujen varalta jopa 17 Gt roamingia EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa. Liittymän saat kahden vuoden hintatakuulla, ilman määräaikaisuutta.

Rajaton 200 M

Nauti rajattomasta ja nopeasta netistä sekä viestittele ja soittele niin paljon kuin haluat, ilman lisäkustannuksia.

RAJATON 200 M

Supernopea ja huoleton valinta tehokäyttöön
4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 17 Gt /kk
Alle 28-vuotiaana säästät 276 €. Huipputarjous on voimassa vain 20.–26.1. ja koskee vain uusia numeroita ja numeronsiirtoja Telialle.
Liittymä opiskelijalle

Ota liittymä haltuusi

Jos käyttämäsi puhelinliittymä on vielä vanhempasi nimissä, voit valtuuttaa meidät siirtämään sen sinulle. Näin voit itse hallita käyttämiäsi palveluita tai vaihtaa vanhan liittymäpaketin parempaan.

Siirrä liittymäsi

SIM kotiin 1–2 arkipäivässä tai e-sim heti sähköpostiin

DOT Puhelinlasku Split 1440x800 white

Vietätkö yösi sinisessä valossa?

Telia Dot auttaa sinua tasapainottamaan puhelimenkäyttöäsi.

Tutustu ja tilaa

Opiskeluvälineet KERRALLA kuntoon

Meiltä löydät uusimmat älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet. Edullinen puhelinliittymä opiskelijoille ja muille alle 28-vuotiaille nuorille sisältää nopean ja rajattoman netin ja liittymä on aina ilman määräaikaisuutta. Tablettiin löydät mobiililaajakaistan, jonka ansiosta opiskelu sujuu saumattomasti missä vain.

Opiskelua varten tarvitset myös nopean ja luotettavan netin kotiin. Tarkista laajakaista-yhteytemme ja valitse sopiva netti kotiin käyttösi mukaan. Mikäli nettiyhteys kotoasi jo löytyy, voit testata sen nopeuden helposti nopeustestin avulla. Lue myös vinkkimme, kuinka saada nettiyhteydestä kaikki irti. Mikäli matkustat paljon, kannattaa tutustua roaming-artikkeliimme ja netin käyttöön ulkomailla. Jos taas rentoudut pelaamalla, lue esports-sivuiltamme ammattilaisten vinkit pelinäytön valintaan tai tutustu esimerkiksi ergonomisten pelituolien hyötyihin.