Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Edullinen liittymä alle 28-vuotiaille

Alle 28-vuotiaana saat liittymän huomattavasti edullisemmin kuin normaalisti – parhaimmillaan säästät jopa 180 € normaalista hinnasta.
Alk. 21,90 €/KK
Ei määräaikaisuutta
Puhelinliittymissä rajaton 4G-netti Pohjolassa ja Baltiassa
Säästä jopa 180 € normaaleista hinnoista

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

Tarjoamme edulliset liittymät kaikille alle 28-vuotiaille nuorille. Säästät jopa 180 € normaalista hinnasta. Rajaton 100 M ja Rajaton 200 M -liittymillä surffaat rajattomasti seitsemässä eri maassa ilman lisäkuluja. Yhteys mukaan keskittäjälle sopii vaikkapa tablettiin tai reitittimeen ja kotimaassa surffailet sillä rajattomasti.

Lisäksi liittymät eivät ole määräaikaisia. Saat Rajaton 100 M ja 200 M -liittymissä 24 kuukautta kestävän hintaedun, sekä Yhteys mukaan keskittäjälle -liittymässä 12 kuukautta kestävän hintaedun ilman määräaikaista sopimusta. Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä.

Rajaton 100 M

Huippunopeutta ja huolettomuutta kaikenlaiseen käyttöön
4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit 1200 min & kpl
Netti EU/ETA-maissa 15 Gt /kk
Alle 28-vuotiaana säästät 156 €.

RAJATON 200 M

Supernopea ja huoleton valinta tehokäyttöön
4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 17 Gt /kk
Alle 28-vuotiaana säästät 180 €.

YHTEYS MUKAAN KESKITTÄJÄLLE

4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 13 Gt /kk
Säästösi 24 €! Keskittäjän huippunopea mobiilinetti erikoishintaan alle 28-vuotiaalle vaikkapa tablettiin tai reitittimeen.

Telia Dot -liittymä

Telia Dot -liittymällä maksat vain siitä mitä käytät. Voit käyttää dataa, puheluita ja tekstareita rajattomasti ja liittymän hinta on aina alle 25 €. Liittymä tilataan suoraan sovelluksesta, ja ensimmäiset 30 päivää peruskäyttö on maksutonta.

Telia Dot

Maksat vain siitä mitä käytät
4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 13 Gt /kk
Kokeile 30 päivää ilmaiseksi, jonka jälkeen maksat vain siitä mitä käytät (maks. 25 €/kk).
Liittymä opiskelijalle

Ota liittymä haltuusi

Jos käyttämäsi puhelinliittymä on vielä vanhempasi nimissä, voit valtuuttaa meidät siirtämään sen sinulle. Näin voit itse hallita käyttämiäsi palveluita tai vaihtaa vanhan liittymäpaketin parempaan.

Siirrä liittymäsi

SIM kotiin 1–2 arkipäivässä tai e-sim heti sähköpostiin

Opiskeluvälineet KERRALLA kuntoon

Meiltä löydät uusimmat älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet. Edullinen puhelinliittymä opiskelijoille ja muille alle 28-vuotiaille nuorille sisältää nopean ja rajattoman netin ja liittymä on aina ilman määräaikaisuutta. Tablettiin löydät mobiililaajakaistan, jonka ansiosta opiskelu sujuu saumattomasti missä vain.

Opiskelua varten tarvitset myös nopean ja luotettavan netin kotiin. Tarkista laajakaista-yhteytemme ja valitse sopiva netti kotiin käyttösi mukaan. Mikäli nettiyhteys kotoasi jo löytyy, voit testata sen nopeuden helposti nopeustestin avulla. Lue myös vinkkimme, kuinka saada nettiyhteydestä kaikki irti. Mikäli matkustat paljon, kannattaa tutustua roaming-artikkeliimme ja netin käyttöön ulkomailla. Jos taas rentoudut pelaamalla, lue esports-sivuiltamme ammattilaisten vinkit pelinäytön valintaan tai tutustu esimerkiksi ergonomisten pelituolien hyötyihin.