Edullinen liittymä alle 28-vuotiaille

Alle 28-vuotiaana saat liittymän huomattavasti edullisemmin kuin normaalisti – parhaimmillaan säästät jopa 240 € normaalista hinnasta.
Alk. 19,90 €/KK
Ei määräaikaisuutta
Puhelinliittymissä rajaton 4G-netti Pohjolassa ja Baltiassa
Reilu säästö normaaleista hinnoistamme

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

Tarjoamme edulliset liittymät kaikille alle 28-vuotiaille nuorille. Rajaton 150 M -liittymä sisältää rajattoman netin kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä reilusti surffailua EU/ETA-maissa. Lisäksi liittymäasiakkaanamme saat nopean liikkuvan netin huippuhintaan: Yhteys mukaan keskittäjälle sopii vaikkapa tablettiin tai reitittimeen ja surffailet sillä kotimaassa rajattomasti. Ei määräaikaisuutta.

Rajaton 150 M

Huippunopeutta ja huolettomuutta kaikenlaiseen käyttöön
4G-verkon maksiminopeus 150 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 20 Gt /kk
Säästä 24 kk aikana yhteensä jopa 240 €. Lisäksi liittymäasiakkaan etuna C More TV 3 kk 0 €.

Yhteys mukaan kotimaassa

Nopea ja rajaton mobiilinetti
4G-verkon maksiminopeus 50 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Säästä 12 kk aikana yhteensä jopa 60 €. Yhteys toimii vain kotimaassa. Liittymäasiakkaan etuna C More TV 3 kk 0 €.
Liittymä opiskelijalle

Ota liittymä haltuusi

Jos käyttämäsi puhelinliittymä on vielä vanhempasi nimissä, voit valtuuttaa meidät siirtämään sen sinulle. Näin voit itse hallita käyttämiäsi palveluita tai vaihtaa vanhan liittymäpaketin parempaan.

Siirrä liittymäsi

SIM kotiin 1–2 arkipäivässä tai e-sim heti sähköpostiin

Opiskeluvälineet KERRALLA kuntoon

Meiltä löydät uusimmat älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet. Edullinen puhelinliittymä opiskelijoille ja muille alle 28-vuotiaille nuorille sisältää nopean ja rajattoman netin ja liittymä on aina ilman määräaikaisuutta. Tablettiin löydät mobiililaajakaistan, jonka ansiosta opiskelu sujuu saumattomasti missä vain.

Opiskelua varten tarvitset myös nopean ja luotettavan netin kotiin. Tarkista laajakaista-yhteytemme ja valitse sopiva netti kotiin käyttösi mukaan. Mikäli nettiyhteys kotoasi jo löytyy, voit testata sen nopeuden helposti nopeustestin avulla. Lue myös vinkkimme, kuinka saada nettiyhteydestä kaikki irti. Mikäli matkustat paljon, kannattaa tutustua roaming-artikkeliimme ja netin käyttöön ulkomailla. Mikäli kaipaat nettiisi huippunopeuksia, tutustu 5G-liittymien tarjontaamme.

Jos taas rentoudut pelaamalla, lue esports-sivuiltamme ammattilaisten vinkit pelinäytön valintaan tai tutustu esimerkiksi ergonomisten pelituolien hyötyihin.