Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Edullinen liittymä alle 28-vuotiaille

Alle 28-vuotiaana saat liittymän huomattavasti edullisemmin kuin normaalisti – säästä jopa 144 €.
22,90 €/KK
Ei määräaikaisuutta
Puhelinliittymissä rajaton 4G-netti Pohjolassa ja Baltiassa
Reilu säästö normaaleista hinnoistamme

Liittymän ostajalle C MOre -etukoodi kaupan päälle

Juuri nyt saat Rajaton-puhelinliittymään lisäetuna C More -etukoodin, jolla voit halutessasi lunastaa C Moren suoratoistopalvelun käyttöösi etuhintaan 2kk 0 €, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana etuhintaan 9,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk).

Tarjoamme edulliset liittymät kaikille alle 28-vuotiaille nuorille. Rajaton 150 M -liittymä sisältää rajattoman netin kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä reilusti surffailua EU/ETA-maissa. Lisäksi liittymäasiakkaanamme saat nopean liikkuvan netin huippuhintaan: Yhteys mukaan keskittäjälle sopii vaikkapa tablettiin tai reitittimeen ja surffailet sillä kotimaassa rajattomasti. Ei määräaikaisuutta.

Rajaton 150 M

Huippunopeutta ja huolettomuutta kaikenlaiseen käyttöön
4G-verkon maksiminopeus 150 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 14 Gt /kk
Etukoodilla voit halutessasi lunastaa C More -suoratoistopalvelun 2 kuukaudeksi maksutta (arvo 25,90 €). Koodin lunastus: www.cmore.fi/koodi.

YHTEYS MUKAAN KESKITTÄJÄLLE

4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 13 Gt /kk
Säästösi 48 €! Keskittäjän huippunopea mobiilinetti erikoishintaan alle 28-vuotiaalle vaikkapa tablettiin tai reitittimeen.
5.6.-14.8.2020 aikana uuden Telia Rajaton -puhelinliittymän avaajalle C More -suoratoistopalvelu 2 kk ajan veloituksetta (edun arvo 25,90 €). C More -tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana tilauksena hintaan 9,95 €/kk (norm. 12,95€/kk, edun arvo on 3 €/kk). Etu koskee uusia liittymänumeroita ja numeronsiirtoja Telialle. Max. yksi lunastettava C More -etu per etuun oikeuttava puhelinliittymäsopimus. Tilauslinkki toimitetaan liittymän tilausvahvistuksessa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Tilaus on tehtävä 14 vrk sisällä linkin saapumisesta. Etu on henkilökohtainen ja koskee vain uusia C More-tilauksia.

Telia Dot -liittymä

Telia Dot -liittymällä maksat vain siitä mitä käytät. Voit käyttää dataa, puheluita ja tekstareita rajattomasti ja liittymän hinta on aina alle 25 €. Liittymä tilataan suoraan sovelluksesta, ja ensimmäiset 30 päivää peruskäyttö on maksutonta.

Telia Dot

Maksat vain siitä mitä käytät
4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 13 Gt /kk
Kokeile 30 päivää ilmaiseksi, jonka jälkeen maksat vain siitä mitä käytät (maks. 25 €/kk). Netti saatavilla myös 300 Mbit/s nopeudella.
Liittymä opiskelijalle

Ota liittymä haltuusi

Jos käyttämäsi puhelinliittymä on vielä vanhempasi nimissä, voit valtuuttaa meidät siirtämään sen sinulle. Näin voit itse hallita käyttämiäsi palveluita tai vaihtaa vanhan liittymäpaketin parempaan.

Siirrä liittymäsi

SIM kotiin 1–2 arkipäivässä tai e-sim heti sähköpostiin

Opiskeluvälineet KERRALLA kuntoon

Meiltä löydät uusimmat älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet. Edullinen puhelinliittymä opiskelijoille ja muille alle 28-vuotiaille nuorille sisältää nopean ja rajattoman netin ja liittymä on aina ilman määräaikaisuutta. Tablettiin löydät mobiililaajakaistan, jonka ansiosta opiskelu sujuu saumattomasti missä vain.

Opiskelua varten tarvitset myös nopean ja luotettavan netin kotiin. Tarkista laajakaista-yhteytemme ja valitse sopiva netti kotiin käyttösi mukaan. Mikäli nettiyhteys kotoasi jo löytyy, voit testata sen nopeuden helposti nopeustestin avulla. Lue myös vinkkimme, kuinka saada nettiyhteydestä kaikki irti. Mikäli matkustat paljon, kannattaa tutustua roaming-artikkeliimme ja netin käyttöön ulkomailla. Mikäli kaipaat nettiisi huippunopeuksia, tutustu 5G-liittymien tarjontaamme.

Jos taas rentoudut pelaamalla, lue esports-sivuiltamme ammattilaisten vinkit pelinäytön valintaan tai tutustu esimerkiksi ergonomisten pelituolien hyötyihin.