Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Edullinen liittymä alle 28-vuotiaille

19,90 - 23,90 €/KK
Hanki liittymä ilman sitoutumispakkoa.
Käytä puhelimen nettiä rajattomasti kotimaassa.
Surffaile samaan hintaan EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa.

Apua eurojen venyttämiseen

Hupenivatko rahat opiskelijariennoissa tai reissussa? Niin kävi monelle muullekin, ja siksi tarjoamme edulliset liittymät alle 28-vuotiaille nuorille.

Postaa reippaasti someen, lähetä WhatsApp-viestejä ja surffaile netissä, sillä kaikkiin liittymiimme sisältyy rajaton kotimaan netti. Odotettujen reissujen ja impulsiivisten äkkilähtöjen varalta liittymiin kuuluu myös netin käyttöä ja roamingia EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa, joten matkailet ilman yllätyskuluja.

Rajaton 200 M tai 20 M

Käytä nettiä ilman rajoituksia ja valitse puheluittesi ja viestiesi mukaan, kaipaatko rajattomuutta vai sopivaa pakettihintaa.

RAJATON 200 M

Supernopea ja huoleton valinta tehokäyttöön
4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 15 Gt /kk

RAJATON 20 M

Monipuolinen peruspaketti
4G-verkon maksiminopeus 20 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit 250 min & kpl
Netti EU/ETA-maissa 10 Gt /kk
Liittymien lisätiedot

Yhteys Rajaton 200 M: Netin arvioitu maksiminopeus 200 Mbit/s. Saapuvan liikenteen vaihteluväli 3G-verkossa 0,4–40 Mbit/s, 4G-verkossa 10–200 Mbit/s. Maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Paketin ylittävä netin käyttö hintaan 1 €/pvä. Rajattoman netin liittymissä käyttö kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa ilman lisäkustannuksia. EU/ETA-alueella päivähinta sisältää 400 Mt tiedonsiirtoa päivää kohden. Uuden liittymän kytkentämaksu verkossa 3 € (norm. 5 €).
 
Yhteys Rajaton 20 M: Netin arvioitu maksiminopeus 20 Mbit/s. Saapuvan liikenteen vaihteluväli 3G-verkossa 3G-verkossa 0,4–20 Mbit/s ja 4G-verkossa 10–20 Mbit/s. Maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Paketin ylittävä netin käyttö hintaan 1 €/pvä. Rajattoman netin liittymissä käyttö kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa ilman lisäkustannuksia. EU/ETA-alueella päivähinta sisältää 400 Mt tiedonsiirtoa päivää kohden. Uuden liittymän kytkentämaksu verkossa 3 € (norm. 5 €).
Liittymä opiskelijalle

Ota liittymä haltuusi

Jos käyttämäsi puhelinliittymä on vielä vanhempasi nimissä, voit valtuuttaa meidät siirtämään sen sinulle. Näin voit itse hallita käyttämiäsi palveluita tai vaihtaa vanhan liittymäpaketin parempaan.

Siirry liittymäsi

 

SIM KOTIIN SEURAAVANA ARKIPÄIVÄNÄ TAI E-SIM HETI SÄHKÖPOSTIIN

DOT Puhelinlasku Split 1440x800 white

Vietätkö yösi sinisessä valossa?

Telia Dot auttaa sinua tasapainottamaan puhelimenkäyttöäsi.

Tutustu ja tilaa

Opiskeluvälineet KERRALLA kuntoon

Meiltä löydät uusimmat puhelimet, tabletit ja tietokoneet. Edullinen puhelinliittymä opiskelijoille ja muille alle 28-vuotiaille nuorille sisältää nopean ja rajattoman netin ja liittymä on aina ilman määräaikaisuutta. Tablettiin löydät mobiililaajakaistan, jonka ansiosta opiskelu sujuu saumattomasti missä vain.

Opiskelua varten tarvitset myös nopean ja luotettavan netin kotiin. Tarkista laajakaista-yhteytemme ja valitse nettiyhteys käyttösi mukaan. Lue myös vinkkimme, kuinka saada nettiyhteydestä kaikki irti. Mikäli matkustat paljon, kannattaa tutustua roaming-artikkeliimme ja netin käyttöön ulkomailla. Jos taas rentoudut pelaamalla, lue esports-sivuiltamme ammattilaisten vinkit pelinäytön valintaan tai tutustu esimerkiksi ergonomisten pelituolien hyötyihin.