Nokia-puhelimet

Nokian puhelimet ovat jo vuosikymmeniä olleet tunnettuja kauniista muotoilustaan ja erinomaisesta laadustaan. Uudet puhelinmallit eivät ole poikkeus: puhelimet valmistetaan kauniista ja kestävistä materiaaleista, jonka ansiosta ne jaksavat kovassakin käytössä mukana ja istuvat käteesi täydellisesti.

kuvitus kuva aiheesta Nokia-puhelimet

Pikavalinnat

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

  Siirry tuoreempaan puhelinmalliin ja tuo vanha luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen. Luurinmetsästyksen ajan 23.5.-12.6. takuuvaihtohyvitykset laajasta laitteiden kirjosta. Esim. Samsung Galaxy A51 – hyvitys vähintään 100 €!

  Nostalgiasta nykyaikaan

  Monet meistä muistavat Nokian nostalgiset klassikkopuhelimet, kuten uskomattoman kestävän Nokia 3310 -kännykän, Symbian-klassikot kuten Nokia N8:n ja tuoreimpana muistona Nokia Lumia -puhelimet.

  Uutta aikakautta edustavat Nokian tuoreemmat mallit. Näihin lukeutuvat esimerkiksi supernopean 5G-yhteyden omaavat Nokia XR20 5G sekä Nokia X10 5G.

  Jos etsinnässäsi on erityisesti käyttöä kestävä peruspuhelin, kannattaa myös vilkaista Nokia-puhelimet kuten Nokia 5.4 ja Nokia 8.3 5G.

  Kun uusi Nokia-puhelin on valittu, päivät myös puhelinliittymäsi ajan tasalle. Löydät meiltä liittymät, 5G-liittymät sekä näppärät prepaid-liittymät eri tarpeisiin.

  Nokia-puhelimien lisäksi löydät meiltä puhelimet monilta muilta merkeiltä, sekä edulliset, käytetyt puhelimet. Lue myös Yhteisöstä löytyvä artikkeli Paras puhelin 2021, jossa listataan vuoden 2021 huippupuhelimia eri hintaluokista.

  Nokia-puhelimet kaikilla lisukkeilla

  Vaikka vaalisit uutta puhelintasi kuin silmäterääsi, ei yllättäviltä vahingoilta voi aina välttyä. Muista siis suojata uusi Nokia-puhelimesi hyvin vahingoilta ja vaaratilanteilta. Verkkokaupastamme löydät suojalasit ja -kalvot puhelimeesi – jotta ilo uudesta puhelimesta kestäisi pidempään. Huokehdi myös puhelimesi tietoturvasta, ja suojaa Nokia-puhelimesi käyttö Telia Turvapaketilla sekä yksityisyys Freedome VPN:llä.

  Verkkokaupastamme löydät myös valikoiman Nokia-puhelimille sopivia latureita sekä mukana näppärästi kulkevat varavirtalähteet puhelimille. Nappaa mukaasi myös laadukkaat kuulokeet Nokia-puhelimen kaveriksi. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Bluetooth-kuulokkeet, nappikuulokkeet, vastamelukuulokkeet sekä urheilukuulokkeet.

  Osta uusi puhelimesi sekä puhelintarvikkeet netistä ja nouda myymälästä tai tilaa tuotteet kotiin saakka, jopa seuraavaksi päiväksi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme