Isänpäivälahjat

Isänpäivälahja etsinnässä? Olipa isäsi sitten vailla tablettia, pelikonsolia tai vaikkapa älykelloa terveyden seurantaan, valikoimastamme löydät loistavat laitteet isänpäivälahjaksi - juuri sille maailman parhaalle faijalle.

Isänpäivän lahjaideat

Tutustu isänpäivän lahjaideoihimme! Olemme koonneet tälle sivulle lahjavinkkimme siltä varalta, että lahjan valinta osoittautuu haastavaksi – tilanne on varmasti monelle tuttu! Nostimme esille myös muutamia tämän hetken kuumimpia tarjoustuotteitamme, sekä koostimme yhteen muutamia ajatuksiamme isänpäivälahjan valintaan liittyen.

Kuule tarjouksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla kampanjoista ja loistavista tarjouksista.

Kuule tarjouksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla kampanjoista ja loistavista tarjouksista.

Mitä isälle lahjaksi? Katso lahjavinkkimme

Isänpäivälahjan valinta

Isänpäivälahjan valinta ei lähtökohtaisestikaan ole aina läpihuutojuttu, mutta erityisen haastavaksi tilanne muuttuu, jos on tarve keksiä lahja isälle jolla tuntuu jo olevan aivan kaikki tarvittava – ja ehkä vähän enemmänkin. Ja vielä kun otetaan huomioon isänpäivälahja papalle, ukille tai vaarille, asia muuttuu monimutkaisemmaksi.

Harva isä, tai kukaan muukaan, riemastuu saadessaan kodin riesaksi turhaa tavaraa. Myöskään elämykselliset benji-hypyt, skydiving ja muut palan kurkkuun nostattavat riennot eivät ole kaikkia varten. Varma tapa ilahduttaa isää onkin lähestyä isänpäivälahjaa käytännöllisyyden kautta.

Onko isän vanha puhelin tulossa tiensä päähän? Veteleekö viiden vuoden takainen tabletti viimeisiään? Tai toisiko älykello ehkä tukea isän uuteen urheiluharrastukseen? Miettimällä mitä isäsi voisi tarvita, on hyvä lähtökohta isänpäivälahjan valinnalle.

Hyvä lähtökohta lahjanannolle on myös pohtia, minkälainen lahja juuri sinun isääsi voisi ilahduttaa. Isänpäivälahja joka tuo saajalleen sekä iloa että hyötyä, kuitenkaan lisäämättä kodin turhaa tavaramäärää, on varmasti tervetullut!

Isänpäivälahjaideoita:
 • Apple iPad - Applen huipputableteissa yhdistyvät suorituskyky, tyyli ja helppokäyttöisyys.
   
 • JBL-kaiuttimet - JBL:ltä löydät säänkestäviä bluetooth-kaiuttimia, joiden avulla isäsi voi nauttia musiikista missä tahansa
   
 • Apple Watch SE - Huolehdi isäsi hyvinvoinnista. Apple Watch SE on varustettu monipuolisilla hyvinvoinnin seurannan ominaisuuksilla.
   
 • Apple AirPods - Anna lahjaksi äänielämys! Vivahteikasta ja syvää ääntä.

Aineeton lahja isälle

Mikäli tavaran antaminen isänpäivälahjaksi ei tunnu mieluisalta vaihtoehdolta, miltä kuulostaisi aineeton isänpäivälahja? Aineeton lahja on hyvä myös siinä mielessä, että se on hyvä viime hetken isänpäivälahja. Olemme koostaneet alle muutamat aineettomat isänpäivälahjaideat.

Yhdelle hyvä isänpäivälahja tarkoittaa sänkyyn tarjoiltua aamiaista. Toiselle paras isänpäivälahja on ravintolassa nautittu illallinen perheen kanssa, kun taas toisessa perheessä paras isänpäivälahja voi olla yhdessä vietetty päivä luonnossa patikoiden. Jollekin diy isänpäivälahja, oli se sitten itse tehty käpylehmä tai muu lapsen tekemä isänpäivälahja, voi olla se kaikista hauskin lahja. Miten valita se paras isänpäivälahja juuri omalle isälle?

Hyvä nyrkkisääntö lahjan antamiselle, voi olla valita aineeton isänpäivälahja isän kiinnostuksen kohteiden mukaan. Harrastaako isäsi ehkä intohimoisesti videopelejä? Häntä voisi ilahduttaa yhteinen pelihetki lempipelin parissa. Yhdessä vietetty aika isän kanssa on henkilökohtaisin mahdollinen lahja.

Monipuolinen aineeton isänpäivälahjaidea on lahjoittaa isälle viihdykettä pimeneviin syysiltoihin. Esimerkiksi lahjaksi annettu kanavapakettitilaus tarjoaa isälle lukuisia mukavia hetkiä ja pitkäkestoista iloa. 

Aineettomia isänpäivälahjaideoita:
 • MTV Katsomo -kanavapaketti - MTV Katsomo tarjoaa paljon katsottavaa urheilun, elokuvien ja sarjojen ystäville – lastenohjelmia unohtamatta.
   
 • V Sport -kanavapaketti - Monipuolista urheilua moottoriurheilusta jalkapalloon.
   
 • HBO Max -kanavapaketti - Elokuvia, laatusarjoja ja dokumentteja. HBO Maxilta löydät monet huippusuosion löytäneet sarjat!

Edulliset isänpäivälahjat

Laitetarjouksistamme löydät monta hyvää vaihtoehtoa isänpäivälahjaksi. Tutustu tarjouksiin!

Älykello terveyden seurantaan

Isänpäivälahjat pelaamiseen

Muita suosittuja tuotteita

Löydä lisää isänpäivälahjaideoita

Muut kausikampanjamme