Isänpäivälahjat

Isänpäivälahja etsinnässä? Olipa isäsi sitten vailla tablettia, pelikonsolia tai vaikkapa älykelloa terveyden seurantaan, valikoimastamme löydät loistavat laitteet isänpäivälahjaksi - juuri sille maailman parhaalle faijalle.

Isänpäivän lahjaideat

Tutustu isänpäivän lahjaideoihimme! Olemme koonneet tälle sivulle lahjavinkkimme siltä varalta, että lahjan valinta osoittautuu haastavaksi – tilanne on varmasti monelle tuttu! Nostimme esille myös muutamia tämän hetken kuumimpia tarjoustuotteitamme, sekä koostimme yhteen muutamia ajatuksiamme isänpäivälahjan valintaan liittyen.

Kuule tarjouksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla kampanjoista ja loistavista tarjouksista.

Kuule tarjouksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla kampanjoista ja loistavista tarjouksista.

Mitä isälle lahjaksi? Katso lahjavinkkimme

Isänpäivälahjan valinta

Isänpäivälahjan valinta ei lähtökohtaisestikaan ole aina läpihuutojuttu, mutta erityisen haastavaksi tilanne muuttuu, jos on tarve keksiä lahja isälle jolla tuntuu jo olevan aivan kaikki tarvittava – ja ehkä vähän enemmänkin. Ja vielä kun otetaan huomioon isänpäivälahja papalle, ukille tai vaarille, asia muuttuu monimutkaisemmaksi.

Harva isä, tai kukaan muukaan, riemastuu saadessaan kodin riesaksi turhaa tavaraa. Myöskään elämykselliset benji-hypyt, skydiving ja muut palan kurkkuun nostattavat riennot eivät ole kaikkia varten. Varma tapa ilahduttaa isää onkin lähestyä isänpäivälahjaa käytännöllisyyden kautta.

Onko isän vanha puhelin tulossa tiensä päähän? Veteleekö viiden vuoden takainen tabletti viimeisiään? Tai toisiko älykello ehkä tukea isän uuteen urheiluharrastukseen? Miettimällä mitä isäsi voisi tarvita, on hyvä lähtökohta isänpäivälahjan valinnalle.

Hyvä lähtökohta lahjanannolle on myös pohtia, minkälainen lahja juuri sinun isääsi voisi ilahduttaa. Isänpäivälahja joka tuo saajalleen sekä iloa että hyötyä, kuitenkaan lisäämättä kodin turhaa tavaramäärää, on varmasti tervetullut!

Isänpäivälahjaideoita:
 • Apple iPad - Applen huipputableteissa yhdistyvät suorituskyky, tyyli ja helppokäyttöisyys.
   
 • JBL-kaiuttimet - JBL:ltä löydät säänkestäviä bluetooth-kaiuttimia, joiden avulla isäsi voi nauttia musiikista missä tahansa
   
 • Apple Watch SE - Huolehdi isäsi hyvinvoinnista. Apple Watch SE on varustettu monipuolisilla hyvinvoinnin seurannan ominaisuuksilla.
   
 • Apple AirPods - Anna lahjaksi äänielämys! Vivahteikasta ja syvää ääntä.

Aineeton lahja isälle

Mikäli tavaran antaminen isänpäivälahjaksi ei tunnu mieluisalta vaihtoehdolta, miltä kuulostaisi aineeton isänpäivälahja? Aineeton lahja on hyvä myös siinä mielessä, että se on hyvä viime hetken isänpäivälahja. Olemme koostaneet alle muutamat aineettomat isänpäivälahjaideat.

Yhdelle hyvä isänpäivälahja tarkoittaa sänkyyn tarjoiltua aamiaista. Toiselle paras isänpäivälahja on ravintolassa nautittu illallinen perheen kanssa, kun taas toisessa perheessä paras isänpäivälahja voi olla yhdessä vietetty päivä luonnossa patikoiden. Jollekin diy isänpäivälahja, oli se sitten itse tehty käpylehmä tai muu lapsen tekemä isänpäivälahja, voi olla se kaikista hauskin lahja. Miten valita se paras isänpäivälahja juuri omalle isälle?

Hyvä nyrkkisääntö lahjan antamiselle, voi olla valita aineeton isänpäivälahja isän kiinnostuksen kohteiden mukaan. Harrastaako isäsi ehkä intohimoisesti videopelejä? Häntä voisi ilahduttaa yhteinen pelihetki lempipelin parissa. Yhdessä vietetty aika isän kanssa on henkilökohtaisin mahdollinen lahja.

Monipuolinen aineeton isänpäivälahjaidea on lahjoittaa isälle viihdykettä pimeneviin syysiltoihin. Esimerkiksi lahjaksi annettu kanavapakettitilaus tarjoaa isälle lukuisia mukavia hetkiä ja pitkäkestoista iloa. 

Aineettomia isänpäivälahjaideoita:
 • MTV Katsomo -kanavapaketti – MTV Katsomo tarjoaa paljon katsottavaa urheilun, elokuvien ja sarjojen ystäville – lastenohjelmia unohtamatta.
   
 • V premium -kanavapaketti – monipuolista urheilua moottoriurheilusta jalkapalloon sekä valtavasti muuta viihdettä.
   
 • Max -suoratoistopalvelu – laatusarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Maxista löydät monet huippusuosion löytäneet sarjat!

Edulliset isänpäivälahjat

Laitetarjouksistamme löydät monta hyvää vaihtoehtoa isänpäivälahjaksi. Tutustu tarjouksiin!

Älykello terveyden seurantaan

Isänpäivälahjat pelaamiseen

Muita suosittuja tuotteita

Löydä lisää isänpäivälahjaideoita

Muut kausikampanjamme

Liittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G-tietokoneille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

Vaihtodiilillä vaihdat edullisesti

 • Tee ympäristöteko ja säästä samalla rahaa vaihtamalla vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi uuteen.
 • Tuo vanha laitteesi meille – saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin, tabletti tai älykello verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa, niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Jos hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Telia Kauppa Ministä, saat hyvityksen uuden laitteen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Telia Rahoitus -sopimus

 • Korko 0 %, ei kuluja
 • Jopa 3 vuotta korotonta maksuaikaa
 • Ei sitoutumista liittymään
 • Voit maksaa velan kerralla pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän
 • Yksi luottotili eli kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle
 • Valitset luottorajasi itse

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

Lue lisää Telia Rahoituksesta

Telia Helppi

Haluatko puhelimet, tabletit tai tietokoneet käyttövalmiiksi asennettuna helposti? Helpin asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua puhelimitse tai kotonasi ympäri Suomen.

Lue lisää Helpistä

Laitehuollot ympäri Suomen

 • Yli 70 pistettä ympäri Suomen, joiden kautta korjautat laitteesi helposti, nopeasti ja edullisesti.
 • Huoltomme on valmistajien valtuuttama merkkihuolto ja käytämme aina vain valmistajan alkuperäisosia.
 • Kätevä itsepalveluportaali käytössäsi.

Lue lisää huoltopalveluistamme

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Nouto Postin pakettiautomaatista 4,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–pe klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–pe klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 9,90 €

Toimitusaika 1–4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä jopa huomiseksi.