Lahjavinkit ja valmistujaislahjat 2022

Onnea valmistuneelle! Jos etsinnässä on lahja valmistuneelle, tutustu lahjavinkkeihimme. Löydät valikoimastamme monet hyödylliset ja ilahduttavat valmistujaislahjat.

Kevään valmistujaisia ja juhlahumua

Loppukevät on iloisia juhlia täynnä. Tuoreet ylioppilaat, ammattiin valmistuvat, uudet maisterit sekä monet muut juhlistavat saavutuksiaan juuri touko-kesäkuun vaihteessa.

Juhlakauteen on hyvä varautua ajoissa ja harkita, mitä antaa lahjaksi valmistuvalle. Löydät valikoimastamme monet valmistujaislahjaideat, kuten viimeisintä huippuelektroniikkaa edustavat älypuhelimet, tabletit, kannettavat, sekä muut tuotteet. Lue lahjavinkkimme, tutustu tarjoustuotteidemme valikoimaan ja tee hyviä valmistujaislahjalöytöjä.

Mitä valmistujaislahjaksi?

Valmistujaislahjat - paketti rusetilla

Lahja valmistuneelle

Alkukesä on valmistujaisten aikaa, joka herättää monet pohtimaan sopivaa lahjaa valmistuvalle. Monelle vastavalmistuneelle mieluisin valmistujaislahja on lahjakortti tai rahalahja, jolla valmistunut voi hankkia mitä itse toivoo.

Vaikka raha onkin toivottu valmistujaislahja, kokee osa lahjanantajista sen hieman persoonattomaksi vaihtoehdoksi. Hyvä vaihtoehto voikin olla antaa valmistujaislahjaksi jotain käytännöllistä.

Valmistujaislahjat - juhlapöytä

Tiedätkö valmistuneen treenaavan tuloshakuisesti? Urheilullinen älykello voisi olla nappi valmistujaislahja. Onko valmistunut suuntaamassa seuraaviin opintoihin? Uusi tietokone on varmasti kovaan käyttöön tuleva lahja valmistuneelle. Suuntaako nuori kesäksi Eurooppaa kiertämään? Laadukkaat kuulokkeet voivat olla tervetullut matkakumppani.

Jos valmistujaislahjaksi suunnittelee tavallista arvokkaampaa lahjaa, kuten esimerkiksi  kannettava tietokone tai viimeisen päälle olevat kaiuttimet, voi sen ostaa kimpassa isommalla porukalla.

Valmistujaislahjat - tulppaanit ja paketti

Hyvä idea voi myös olla tiedustella vastavalmistuvan vanhemmilta, mikä olisi toivottu valmistujaislahja. Valmistujaislahjasta ei kuitenkaan kannata stressata, valmistujaisjuhlien päätarkoitushan on onnitella valmistunutta ja juhlistaa hänen saavutustaan yhdessä.

Oli etsinnässä sitten valmistujaislahja maisterille, ylioppilaalle, ammattiin valmistuvalle tai minkälaiseen muuhun valmistujaistilanteeseen tahansa, löydät monet varteenotettavat valmistujaislahjavaihtoehdot laajasta valikoimastamme!

Valmistujaislahjat tarjousvalikoimasta

Laitetarjouksistamme löydät monta hyvää vaihtoehtoa valmistujaislahjaksi. Laitteet voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

Valmistujaislahjat tarjousvalikoimasta

Laitetarjouksistamme löydät monta hyvää vaihtoehtoa valmistujaislahjaksi. Laitteet voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

Löydä lisää valmistujaislahjaideoita

Muut kausikampanjamme