Cyber Monday -tarjoukset 2023

Cyber Monday 2023 on päättynyt ja saapuu jälleen ensi vuoden marraskuussa. Katso kuitenkin muut ajankohtaiset tarjouksemme ja nappaa huippulaitteet tarjoushintaan!

Cyber Monday

Kuule Cyber Monday -tarjouksista ensimmäisenä

Tilaa uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla Cyber Monday -uutisista ja muista tarjouksista.

Tilaa uutiskirje
Ikoni Tarjous
Miten hyödyn Cyber Mondaysta?
Cyber Monday

Miten hyödyn Cyber Mondaysta?

Nauti edullisista hinnoista ja tee huomattavia säästöjä itse, ja hyödynnä Cyber Monday -tarjoukset hankkimalla esimerkiksi joululahjat edulliseen hintaan kampanjan aikana. Saat myös pitkäaikaista säästöä hankkimalla tarjoushintaisen liittymän.

Milloin Cyber Monday 2023 oli?

Cyber Mondayta juhlittiin heti Black Fridayn jälkeen marraskuussa 27.11.2023. Cyber Monday on kasvattanu suosiotaan Euroopassa vuosi vuodelta, ja kampanjan tarjoustuotevalikoima on kasvanut kunnioitettavaan kokoon.

Onko haaveissasi uusi puhelintablettikuulokkeetläppäri tai muu laite? Cyber Monday tuo valtavan valikoiman edullista viihde-elektroniikkaa ja muita kampanjatuotteita Telia Kauppoihin sekä verkkokauppaamme

Mikä ihmeen Cyber Monday 2023?

Cyber Monday 2023 -tarjousjuhlaa vietettiin marraskuussa 2023. Mutta mikä shoppailijoiden "pyhäpäivä" Cyber Monday oikein on, ja mihin sen viettäminen perustuu?

Cyber Monday, kuten monet muutkin shoppailumerkkipäivät, on lähtöisin Yhdysvalloista. Cyber Monday -päivää vietetään aina yhdysvaltalaisen Thanksgiving-juhlapäivän jälkeisenä maanantaina. Cyber Monday seuraa aina kansainvälisestikin suuren hypen aiheuttavaa Black Friday -shoppailupäivää.

Toisin kuin esimerkiksi Kiinasta lähtöisin olevalla Singles' Day -shoppailupäivällä, Cyber Mondayllä ei ole suurempaa ideologiaa tai merkitystä taustallaan. Cyber Monday lanseerattiin tarkoituksenaan potkaista kaupan joulusesonki kunnolla käyntiin.

Mitä parhaat Cyber Monday -tarjoukset ovat?

Cyber Monday -päivälle ominaista ovat järjettömän edulliset tarjoukset. Parhaat Cyber Monday -tarjoukset nappaat, kun painat tarjouspäivän päivämäärän muistiisi ja tutustu Cyber Monday -tarjouksiin jo aamun sarastaessa.

Minkälaisia Cyber Monday -tarjouksia sinä toivot löytäväsi? Kannattaa tehdä shoppailulista jo valmiiksi, sillä tsäänssit ovat, että löydät unelmien tuotteesi Cyber Mondayn tarjousvalikoimasta! Tämän vuoden Cyber Monday -tarjoukset pitävät sisällään esimerkiksi alehintaisia puhelimiakaiuttimiatietokoneita sekä älykelloja. Cyber Mondayn alevalikoima ei suinkaan koostu mistään varaston jämävalikoimasta, vaan tarjoustuotteiden valikoimasta löytyy viimeisintä huippuelektroniikkaa.

Kannattaa myös tilata uutiskirjeemme, ja näin saat tiedon alennustuotteista ensimmäisten joukossa.

Oho! Yhtään listattavaa tuotetta ei löytynyt.

Olisikohan tämän hetkisissä tarjouksissamme jotain sinua kiinnostavaa?

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin