Singles' Day

Kiikareissa Singles' Day 2023? Katso odotellessa muut voimassa olevat tarjoukset ja tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietää heti ensimmäisenä milloin Singles' Day -tarjoukset alkavat.

Singles’ Day 2023 – syksyn hemmotteluhetki

Maailman mahtavin ostospäivä ja Singles' Day -tarjoukset valtaavat Telian verkkokaupan marraskuussa 2023. Singles' Dayn juuret versoavat Kiinasta, jossa sinkut juhlivat sinkkuuttaan rinta rottingilla ja nautiskellen. Marraskuun 11. päivästä onkin muodostunut treat yourself -sanoman juhlapäivä, joka on levinnyt ympäri maailman!

Singles' Day

Kuule Singles' Day -tarjouksista ensimmäisenä

Tilaamalla uutiskirjeen varmistat, etteivät parhaat tarjoukset ja edut jää sinulta huomaamatta.

Tilaa uutiskirje
Ikoni Tarjous
Miten hyödyn Singles' Daysta?
Singles' Day

Miten hyödyn Singles' Daysta?

Paitsi että Singles' Day tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tehdä kodin elektroniikkahankinnat alennettuun hintaan, on Singles' Day myös oiva ajankohta muistaa läheisiä. Singles' Day ajoittuu juuri joulusesongin alkuun, mikä tekee tarjouspäivästä erinomaisen tilaisuuden ostaa joululahjat ajoissa ja hyvään hintaan.

Singles' Day Suomessa
Singles' Day

Singles' Day Suomessa

Suomessa Singles' Day, tuttavallisesti suomalaisittain Sinkkujen päivä tai Sinkkupäivä, on vielä huomattavasti pienempi shoppailutapahtuma kuin esimerkiksi Black Friday. Sinkkujen päivä lähti rantautumaan Suomeen vuoden 2016 kieppeillä, ja päivä on kasvattanut suosiotaan Suomessa vuosi vuodelta.

Myös Telia on voimakkaasti mukana Sinkkupäivässä. Pidä siis sivustoamme silmällä, jotta ehdit ensimmäisten joukossa nappaamaan parhaat Singles' Day -tarjoukset!

Mikä ihmeen Singles' Day?

Singles' Day, tuttavallisesti suomalaisittain Sinkkupäivä, on Kiinasta lähtöisin oleva epävirallinen merkkipäivä. Singles' Day, eli Guanggun Jie, starttasi eräänlaisena anti-ystävänpäivänä, joka juhlistaa sinkkuutta sekä parisuhdettomuutta. Singles' Dayn aikana sinkut juhlivat omaa parisuhdetilannettaan rinta rottingilla, ja näyttävät, että ei ole syytä harmitella parisuhteen puuttumista. Myös Singles' Dayn päivämäärä on sidottu juhlan merkitykseen: Singles' Day sijoittuu päivälle 11.11., sillä päivämäärän numerot muistuttavat yksin seisovia yksilöitä, sinkkuja. Singles' Day on tarjouspäivä, jonka aikana lukuisat palvelut ja tuotteet elektroniikasta elämyksiin ovat saatavilla tarjoushinnoin. Nykyään Singles' Day leviää kiihtyvällä tahdilla ympäri maailman, ja päivä on noussut jopa taloudellisesti merkityksellisemmäksi tapahtumaksi kuin Yhdysvalloista lähtöisin oleva Black Friday sekä tämän shoppailumerkkipäivän pikkusisar Cyber Monday.

Parhaat Singles' Day -tarjoukset

Edullisimmat viedään ensin – nappaa itsellesi parhaat Singles' Day tarjoukset! Vuoden 2022 Singles' Day tarjousvalikoimamme kattoi laajan valikoiman tuotteita huippualennuksessa. Vuoden 2022 Singles' Day -valikoimasta löytyi muun muassa viimeisimpiä puhelimia, tabletteja, suosittuja älykelloja, urheilukelloja sekä kannettavia tietokoneita. Usein suursuosioon eri kampanjoidemme aikana nousevat myös kampanjahintaiset liittymät sekä laajakaistaliittymät. Mitä tuotteita sinä haluat nähdä Singles' Day alennuksessa vuonna 2023? Singles' Day on hyvä hetki muistaa itseä, parisuhdetilanteesta riippumatta. Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kartalla ajankohtaisista tarjouksista, ja kuulet myös Singles' Day -tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Oho! Yhtään listattavaa tuotetta ei löytynyt.

Olisikohan tämän hetkisissä tarjouksissamme jotain sinua kiinnostavaa?

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin