JBL-kaiuttimet

JBL-kaiuttimet tarjoilevat napakkaa bassoa ja kirkasta soundia. Langattomat JBL -Bluetooth-kaiuttimet siirtyvät kätevästi paikasta toiseen asunnossa tai kulkevat mukana vaivatta vaikkapa reissuilla tai mökkiviikonloppujen luottokaverina. Luo tunnelmaa, biletä, nauti musiikista – JBL-kaiuttimet tarjoavat tehokasta ja pitkäaikaista äänentoistoa joka tilanteeseen. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta JBL-kaiuttimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  JBL-bluetooth-kaiuttimet

  Yhdysvalloista lähtöisin oleva JBL valmistaa sekä laadukkaita kaiuttimia kuluttajille, että audio-laitteita ammattilaiskäyttöön esimerkiksi äänitysstudioille ja elokuvateattereihin.

  JBL -Bluetooth-kaiuttimet ovat kevyitä ja näppärän kokoisia, minkä vuoksi ne on helppo ottaa mukaan minne tahansa. 

  Enemmän ääntä, enemmän tunnelmaa – liitä JBL-kaiuttimet vaivatta toisiinsa. Langattomat JBL -Bluetooth-kaiuttimet on helppo yhdistää vastaavanlaisiin toisiin JBL-kaiuttimiin, ja näin luot kotiin, bileisiin, rannalle tai minne ikinä haluatkaan, kattavan äänentoistojärjestelmän.

  Bluetooth-kaiuttimien lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi aktiivikaiuttimet sekä soundbar-kaiuttimet.

  Laajenna kotisi viihdetarjontaa ja uppoudu sarjojenelokuvien, formulan tai vaikkapa Champions Leaguen pyörteisiin tilaamalla kanavapaketti. Löydät valikoimastamme kanavapaketit jokaiseen makuun.

  Jotta musiikin tai TV-sisältöjen striimaus ei tylsästi keskeydy, kannattaa varmistaa, että kodin kiinteä laajakaista sekä puhelinliittymäsi ovat tarpeeksi nopeita. Nykyisen nettiyhteytesi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

  JBL-kaiuttimet ja muut suositut tuotteet

  Kompaktien ja tehokkaiden JBL-kaiuttimien lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi Samsung-soundbarit, LG-soundbarit, Jamo-kaiuttimet, Harman Kardon -kaiuttimet sekä Sony-kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon.

  Muita tunnettuja kaiutinmerkkejä valikoimassamme ovat esimerkiksi Urbanista sekä Tivoli Audio.

  JBL-kaiutttimien lisäksi laadukasta äänentoistoa tarjoilevat eri valmistajien kuulokkeet. Löydät meiltä muun muassa JBL-kuulokkeet, Sony-kuulokkeetSudio-kuulokkeetAKG-kuulokkeet sekä monet muut.

  Kun uudet JBL-kaiuttimet on valittu, kannattaa myös tutustua muihin suosittuihin tuotekategorioihimme. Löydät meiltä laajan valikoiman älypuhelimiatabletit eri valmistajilta, tietokoneita sekä älykelloturheilukellot ja aktiivisuusrannekkeet oman aktiivisuuden seurantaan.

  Tutustu myös loppuvuoden kampanjoihimme. Huippusuosittu Black Week tuo tullessaan ostospäivät Singles' DayBlack Friday sekä Cyber Monday, jotka kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivän lahjaideat sekä joululahjaideat.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin