JBL-kuulokkeet

Popita, fiilistele ja nauti laadukkaasta äänentoistosta vaikka aamusta iltaan JBL-kuulokkeilla! Löydät valikoimastamme esimerkiksi energisessäkin treenissä mukana pysyvät nappikuulokkeet, lapsille sopivat kuulokkeet sekä JBL-vastamelukuulokkeet. Tutustu koko valikoimaan ja valitse oma JBL-suosikkisi!

kuvitus kuva aiheesta JBL-kuulokkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  JBL-bluetooth-kuulokkeet

  Treenaa, työskentele, fiilistele, reissaa – JBL-kuulokkeet ovat nappivalinta tilanteeseen kuin tilanteeseen!

  Kuuntele musiikkia, hallitse puheluita tai treenaa suosikkilajiasi vailla huolta sotkeutuvista johdoista. Hyödynnä Bluetooth-kuulokkeiden langattomuuden tuomaa vapautta vaikka matkustaessasi. Pitkällä akunkestolla varustetut Bluetooth-kuulokkeet ovat väsymätön matkakumppani pitkälläkin lennolla.

  Löydät valikoimastamme JBL-nappikuulokkeet sekä -sankakuulokkeet Bluetooth-ominaisuudella. Hikeä sietävät ja tukevasti korvassa pysyvät nappikuulokkeet ovat erinomainen kumppani esimerkiksi hektiseenkin treeniin.

  Mikäli musiikin fiilistely JBL-kuulokkeilla ei riitä, etsi lisää poppitehoja tehokkaista JBL-kaiuttimista ja varmista, että kaikki lempikappaleesi pysyvät tallessa Spotifyssa. Tutustu myös laajaan valikoimaamme muiden valmistajien kaiuttimia.

  JBL-vastamelukuulokket

  Onko erinomainen äänentoisto sinulle tärkeää? Valitse siis langattomat, melunvaimennustoiminnolla varustetut JBL-vastamelukuulokkeet.

  Kun haluat keskittyä musiikkiin tai käymääsi puhelinkeskusteluun, estää vastamelukuulokkeiden aktiivinen melunvaimennus ympäristön äänien aiheuttamat häiriöt. Vastamelukuulokkeet ovat oiva valinta esimeriksi avokonttoriin tai muuhun meluisaan ympäristöön, sekä muuten vain tapahtuvaan musiikin fiilistelyyn. Musiikki kuulostaa paremmalta, kun todella kuulet sen.

  Häiritsevien äänien esto yhdistettynä taattuun JBL-kuulokkeiden äänentoistolaatuun takaavat sinulle huipputason kuuntelukokemuksen.

  Kun kuulokkeet on päivitetty, onko aika päivittää myös vanha älypuhelin uuteen? Tutustu laajaan valikoimaan puhelimia, ja päivitä samalla myös puhelinliittymä rajattomaksi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin