Äitienpäivälahjat

Lahja äidille etsinnässä? Meiltä löydät loistavat äitienpäivälahjat, kuten tabletit, älypuhelimet, älykellot ja kanavapaketit täynnä suosikkisarjoja – juuri sille maailman parhaalle äidille. Tutustu äitienpäivän lahjaideoihin ja valitse täydellinen äitienpäivälahja.

Äitienpäivän lahjaideat

Tutustu äitienpäivän lahjaideoihimme! Olemme koonneet tälle sivulle lahjavinkkimme siltä varalta, että lahjan valinta osoittautuu haastavaksi. Nostimme esille lahjaideat niin äidille kuin mummolle sekä koostimme yhteen muutamia ajatuksiamme äitienpäivälahjan valintaan liittyen. Etsitpä sitten edullista, kalliimpaa, ekologista tai aineetonta äitienpäivälahjaa, löydät joukon loistavia äitienpäivälahjaideoita.

Mitä äidille lahjaksi? Katso lahjavinkkimme

Edulliset äitienpäivälahjat

Jos etsinnässä on edullinen äitienpäivälahja, laitetarjouksistamme löydät varmasti sopivan lahjan niin äidille kuin mummolle. Laitteet voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

Kaikki tarjoukset

Usein kysyttyä äitienpäivästä

Milloin vietetään äitienpäivää 2023?

Äitienpäivää juhlitaan Suomessa aina toukokuun toisena sunnuntaina. Vuonna 2023 äitienpäivää vietetään 14.5.2023.

Millainen on hyvä äitienpäivälahja?

Paras äitienpäivälahja on sellainen, mikä on valittu saajaansa ajatellen. Hyvä äitienpäivälahja ilahduttaa niin saajaa kuin lahjan antajaakin. Lähde ideoimaan lahjaa vaikkapa äidin harrastusten, mielenkiinnonkohteiden tai yhteisten muistojen kautta.

Käytännöllinen äitienpäivälahja voisi olla esimerkiksi uusi älypuhelin, älykello tai vastamelukuulokkeet. Jos taas etsit aineetonta lahjaa, voisi yhteinen tekeminen, äitienpäiväbrunssi tai yhteinen urheilukokelu olla mieluisa ja hyvä äitienpäivälahja.

Mitä äidille äitienpäivälahjaksi?

Kurkkaa kattavat äitienpäivälahjaideat ylempää ja löydä äidillesi tai esimerkiksi vaimollesi täydellinen äitienpäivälahja.

Mitä ostaa äidille lahjaksi, jolla on jo kaikkea?

Kukapa ei ilahtuisi ajatuksella kootusta kukkakimpusta? Valitse kimppuun äidin lempikukkia ja yllätä äiti hänen näköisellä kukkatoimituksella. Yhteistä laatuaikaa ei koskaan ole liikaa, joten lähde äidin kanssa vaikka konserttiin, teatteriin tai osallistukaa yhdessä mielenkiintoiselle kurssille. Yhteinen tekeminen tai uuden taidon oppiminen ilahduttaa niin lahjan antajaa kuin saajaa.

Mitä mummolle äitienpäivälahjaksi?

Mummolle äitienpäivälahjaksi sopii monet samat lahjaideat kuin äidillekin. Katso esimerkiksi kattavat laitevinkit mummolle lahjavinkkilistasta tai tutustu valikoimamme helppokäyttöisiin ja edullisiin puhelimiin ja näppäriin tabletteihin. Jos mummon lahjalistalta löytyy älykello, selkeä ja suurella näytöllä varustettu Doro Senior Watch on oiva lahjaidea aktiiviselle mummolle.

Sitten kun sopiva laitevalinta on tehty, voitte viettää yhteistä laatuaikaa ja tutustua yhdessä uuden laitteen ominaisuuksiin. Apua laitteen käyttöönottoon saa myös Telia Helpin asiantuntijoilta, jotka auttavat ja opastavat laitteen käytössä ympäri Suomen. Lue lisää Helpistä.

Jos mummolla on laitteet ajan tasalla, ilahduta mummoa puhelulla, runolla tai piipahda mummon luona kahvipullalla. 

Aineeton lahja äidille tai mummolle?

Aineeton lahja ilahduttaa niin mummoa kuin äitiäkin. Vinkkaa äidille liittymäasiakkaan C More -edusta ja anna äidin nauttia C Moren rajattomasta laatuviihteestä 3 kk 0 €. Voit myös koota listan hyväksi todetuista sarjoista ja leffoista, jotta äidille ei tule valinnan vaikeus.

Hyviä aineettomia lahjaideoita ovat myös yhteinen aika kivan tekemisen parissa, itse tehty runo tai urheilu- tai kulttuurielämys. Jos pidempi välimatka tulee esteeksi, puhelu ilahduttaa niin äitiä kuin mummoa.

Paras äitienpäivälahja on ajatuksella annettu

Mitä ostaa äidille lahjaksi? Äitejä on moneen lähtöön, joten yhtä yleispätevää äitienpäivän lahjaideaa on mahdoton kertoa.  Äitienpäivälahjoja on yhtä paljon kuin niiden saajiakin, mutta yksi asia on kuitenkin varmaa – paras äitienpäivälahja on sellainen, mikä on valittu saajaansa ajatellen.

Jollekin ihana äitienpäivälahja tarkoittaa kukkakimppua ja korttia. Toiselle paras äitienpäivälahja voi olla perheen kanssa vietettyä laatuaikaa tai ihan ikiomaa aikaa itsensä hemmotteluun. Miltä kuulostaisi itsetehty lahja äidille tai mummolle? Kirjoita runo, leivo herkullinen kakku tai kerää kaunis itse valittu kimppu. Jos haasteena on pitkä välimatka, äitiä tai mummoa ilahduttaa varmasti myös äitienpäivänä saatu puhelu. 

Monella äidillä on kaapit täynnä tavaraa joten aineeton lahja, kuten elämys tai palvelu, voisi olla hyvä lahjaidea äidille. Olisiko silloin hyvä lahjaidea antaa äidille vaikkapa turvallisuudentunnetta perheen liikkumisista Telia Smart Family -sovelluksen avulla tai kanavapaketti täynnä sarjoja? Konkreettiset lahjat voivat myös olla mieluisia. Onko äiti esimerkiksi intohimoinen liikkuja ja saisi lisäpuhtia treeneihin älykellosta?

Lahja äidille kuin äidille

Olisiko äidin ollut aika päivittää tabletti jo jonkin aikaa sitten? Montako vuotta sitten äiti hankki viimeksi uuden puhelimen? Äidille tuo taatusti iloa sellainen äitienpäivälahja, jolle on päivittäistä käyttöä. Voisiko mummokin ilahtua uudesta älypuhelimesta? Samalla voitte viettää yhteistä aikaa tutustuessanne uuden älypuhelimen käyttöön. Jos älypuhelin ei ole ajankohtainen, valikoimastamme löytyy myös helppokäyttöiset Doro-puhelimet.

Jos äiti tykkää kuunnella musiikkia tai podcasteja, vastamelukuulokkeet voivat olla nappivalinta. Lenkillä tai kuntosalilla taas motivaatiobiisit on kätevin kuunnella urheilukuulokkeilla.

Hauska äitienpäivälahja tuo viihdettä jokaiseen arkipäivään. Älyvaaka saattaa olla kuitenkin vähän liian uskalias, paitsi jos äiti on nimenomaan sellaista toivonut. Valitse äidille lahjaksi vaikkapa kanavapaketti pullollaan sarjoja tai leffoja.

Tutustu myös ajankohtaisiin tarjouksiin, ja löydä edullinen lahja äidille.

Löydä lisää äitienpäivälahjaideoita

Muut kausikampanjamme

Liittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi uuteen.
 • Tuo vanha laitteesi meille – saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin, tabletti tai älykello verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa, niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Jos hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Telia Kauppa Ministä, saat hyvityksen uuden laitteen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–pe klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 3,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–pe klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 9,90 €

Toimitusaika 1–4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä jopa huomiseksi.

TELIA HELPPI

Haluatko puhelimet, tabletit tai tietokoneet käyttövalmiiksi asennettuna helposti? Helpin asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua puhelimitse tai kotonasi ympäri Suomen.

Lue lisää Helpistä

LAITEHUOLLOT YMPÄRI SUOMEN

 • Yli 70 pistettä ympäri Suomen, joiden kautta korjautat laitteesi helposti, nopeasti ja edullisesti.
 • Huoltomme on valmistajien valtuuttama merkkihuolto ja käytämme aina vain valmistajan alkuperäisosia.
 • Kätevä itsepalveluportaali käytössäsi.

Lue lisää huoltopalveluistamme

Telia Rahoitus -sopimus

 • Korko 0 %, ei kuluja
 • Jopa 3 vuotta korotonta maksuaikaa
 • Ei sitoutumista liittymään
 • Voit maksaa velan kerralla pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän
 • Yksi luottotili eli kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle
 • Valitset luottorajasi itse

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

Etuja liittymäasiakkaille

Kun tilaat laajakaistan meiltä, avaat samalla maailman liittymäasiakkaan etuihin:

 • Viikoittain vaihtuvat laitetarjoukset
 • Pidennetty takuu puhelimille ja tableteille
 • Etuja liittymistä
 • Etuja C More -suoratoistopalvelun tuotteista
 • Henkilökohtaiset juuri sinulle suunnatut edut

Lue lisää asiakaseduistamme