Äitienpäivälahjat

Lahja äidille etsinnässä? Meiltä löydät loistavat äitienpäivälahjat, kuten tabletit, älypuhelimet, älykellot ja kanavapaketit täynnä suosikkisarjoja – juuri sille maailman parhaalle äidille. Tutustu äitienpäivän lahjaideoihin ja tarjoushintaisiin tuotteisiin.

Äitienpäivän lahjaideat

Tutustu äitienpäivän lahjaideoihimme! Olemme koonneet tälle sivulle lahjavinkkimme siltä varalta, että lahjan valinta osoittautuu haastavaksi – tilanne on varmasti monelle tuttu! Nostimme esille myös muutamia tämän hetken kuumimpia tarjoustuotteitamme, sekä koostimme yhteen muutamia ajatuksiamme äitienpäivälahjan valintaan liittyen.

Mitä äidille lahjaksi? Katso lahjavinkkimme

Edulliset äitienpäivälahjat

Laitetarjouksistamme löydät varmasti sopivan tuotteen äitienpäivälahjaksi. Laitteet voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

Paras äitienpäivälahja on ajatuksella annettu

Mitä ostaa äidille lahjaksi? Äitejä on moneen lähtöön, joten yhtä yleispätevää äitienpäivän lahjaideaa on mahdoton kertoa. Yksi asia on kuitenkin varmaa – paras äitienpäivälahja on sellainen, mikä on valittu saajaansa ajatellen.

Jollekin ihana äitienpäivälahja tarkoittaa kukkakimppua ja korttia. Toiselle paras äitienpäivälahja voi olla perheen kanssa vietettyä laatuaikaa tai ihan ikiomaa aikaa itsensä hemmotteluun.

Monella äidillä on kaapit täynnä tavaraa joten aineeton lahja, kuten elämys tai palvelu, voisi olla hyvä lahjaidea äidille. Olisiko silloin hyvä lahjaidea antaa äidille vaikkapa turvallisuudentunnetta perheen liikkumisista Telia Smart Family -sovelluksen avulla tai kanavapaketti täynnä sarjoja? Konkreettiset lahjat voivat myös olla mieluisia. Onko äiti esimerkiksi intohimoinen liikkuja ja saisi lisäpuhtia treeneihin älykellosta?

Lahja äidille kuin äidille

Olisiko äidin ollut aika päivittää tabletti jo jonkin aikaa sitten? Montako vuotta sitten äiti hankki viimeksi uuden puhelimen? Äidille tuo taatusti iloa sellainen äitienpäivälahja, jolle on päivittäistä käyttöä.

Jos äiti tykkää kuunnella musiikkia tai podcasteja, vastamelukuulokkeet voivat olla nappivalinta. Lenkillä tai kuntosalilla taas motivaatiobiisit on kätevin kuunnella urheilukuulokkeilla.

Hauska äitienpäivälahja tuo viihdettä jokaiseen arkipäivään. Älyvaaka saattaa olla kuitenkin vähän liian uskalias, paitsi jos äiti on nimenomaan sellaista toivonut. Valitse äidille lahjaksi vaikkapa kanavapaketti pullollaan sarjoja tai leffoja.

Tutustu myös ajankohtaisiin tarjouksiin, ja löydä edullinen lahja äidille.

Löydä lisää äitienpäivälahjaideoita

Muut kausikampanjamme

Liittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi uuteen.
 • Tuo vanha laitteesi meille – saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin, tabletti tai älykello verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa, niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Jos hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Telia Kauppa Ministä, saat hyvityksen uuden laitteen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Nouto Postin pakettiautomaatista 3,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–pe klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 3,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–pe klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 9,90 €

Toimitusaika 1–4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä jopa huomiseksi.

TELIA HELPPI

Haluatko puhelimet, tabletit tai tietokoneet käyttövalmiiksi asennettuna helposti? Helpin asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua puhelimitse tai kotonasi ympäri Suomen.

Lue lisää Helpistä

LAITEHUOLLOT YMPÄRI SUOMEN

 • Yli 70 pistettä ympäri Suomen, joiden kautta korjautat laitteesi helposti, nopeasti ja edullisesti.
 • Huoltomme on valmistajien valtuuttama merkkihuolto ja käytämme aina vain valmistajan alkuperäisosia.
 • Kätevä itsepalveluportaali käytössäsi.

Lue lisää huoltopalveluistamme

Telia Rahoitus -sopimus

 • Korko 0 %, ei kuluja
 • Jopa 3 vuotta korotonta maksuaikaa
 • Ei sitoutumista liittymään
 • Voit maksaa velan kerralla pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän
 • Yksi luottotili eli kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle
 • Valitset luottorajasi itse

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.