Apple Watch

Jokaiselle on oma Apple Watch. Apple Watch Ultra 2 on kaikkien aikojen järein ja kyvykkäin Apple Watch. Apple Watch Series 9:ssä on tehokkaat tunnistimet ja edistykselliset terveysominaisuudet. Valitse omasi ja tilaa nyt!

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Apple Watch Ultra 2
  Apple Watch Ultra 2

  Apple Watch Ultra 2

  Järein ja kyvykkäin Apple Watch, joka tarjoaa tositoiminnan uuden tason. Apple Watch Ultra 2 on luotu ulkoilmaseikkailuihin ja huipputehokkaisiin treeneihin. Siinä on kevyt titaanikuori, huikea akun kesto ja kaikkien aikojen kirkkain näyttö. Apple Watch Ultra 2 on kestävä, tehokas ja tehty kestävyysurheiluun, vaelluslajeihin ja vesiurheilun tarpeisiin.

  Apple Watch Series 9
  Apple Watch Series 9

  Apple Watch Series 9

  Apple Watch Series 9:n avulla pysyt yhteyksissä, aktiivisena, terveenä ja turvassa. Siinä on entistäkin kirkkaampi näyttö, edistykselliset terveysominaisuudet, innovatiiviset turvaominaisuudet ja aikaisempaa tehokkaampi S9-siru.

  Apple watch -älykellot

  Pysy yhteydessä, pidä huolta terveydestäsi ja nauti viihteestä – tutustu kaikkiin Apple-kelloihin, ja valitse parhaiten tyyliisi sopiva Apple Watch.

  12.9.2023 Apple julkaisi upouudet Apple Watch Series 9 -älykellot, jotka tarjoavat lisää älyä, kykyä ja kirkkautta. Apple Watch Series 9 pitää sinut yhteyksissä ja siinä on entistäkin kirkkaampi näyttö. Uuden Apple Watch Series 9:n lisäksi julkaistiin Apple Watch Ultra 2 -älykellot. Uusi Apple Watch Ultra 2 on järein ja kyvykkäin Apple Watch tähän mennessä. Siinä on kevyt titaanikuori ja huikea akun kesto.

  Jätä puhelin kotiin, striimaa musiikkia kellolla ja pidä ystäviisi yhteyttä, eSIMillä varustetut Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra sekä Apple Watch SE -älykellot tekevät tämän mahdolliseksi.

  Apple Watch -kellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut urheilukellot sekä aktiivisuusrannekkeet.

  Apple-valikoimamme täydentävät iPad-tabletit, Apple-tietokoneetMacBook-kannettavat sekä Apple HomePod -kaiuttimet.

  Apple Watch ja eSIM

  Apple Watchien Cellular-version kellot sisältävät eSIMin, joka mahdollistaa mobiiliyhteyden käytön suoraan kellolla. eSIM on Apple Watch -kellon sisällä oleva sähköinen SIM-kortti. 

  eSIM ominaisuuden ansiosta esimerkiksi puhelut, viestit, musiikin striimaus sekä muu nettiyhteyden vaativan sisällön käyttö onnistuu kellolla. Apple Watch Cellular -kellolla voit käyttää pääliittymäsi puhe-, viesti- ja nettipaketteja. Apple Watchiin sisäänrakennettu eSIM aktivoidaan digitaalisesti.

  Päivitä liittymäsi, ja nauti rajattomasta ja nopeasta nettiyhteydestä puhelimessasi sekä älykellossasi. Nappaa myös uuden Apple-kellon kumppaniksi uusin iPhone sekä vaikkapa langattomat  Apple AirPods -kuulokkeet.

  Mikäli sinua kiinnostaa uusin iPhone, ota kiikareihin uudet iPhone 15 -mallit. iPhone 15 -sarja kattaa neljä uutta iPhone-mallia: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. iPhone 15 -puhelimet loistavat kestävillä materiaaleilla, supertarkoilla kameroilla, Dynamic Islandilla ja monilla muilla uusilla ominaisuuksilla.

  Syksyllä 2022 julkaistut iPhone 14 -mallit hurmaavat ylivertaisilla ominaisuuksillaan. Jos kiikareissasi on iPhone 14, löydät valikoimastamme perusmallin lisäksi iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max -mallit.

  Valikoimastamme löydät myös syksyllä 2021 julkistetut iPhone 13 -sarjan puhelimet, jotka pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. Kaikki iPhone 13 -mallit iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max on varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla.

  Tutustu myös syksyn 2020 uutuuksiin, eli iPhone 12 -malleihin. Valikoimamme kattaa iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max -mallit. Löydät meiltä myös kevään 2020 uutuuden, iPhone SE 2020 -mallin kolmessa eri muistikoossa. Apple iPhone SE 2 on hinnaltaan edullisempi iPhone-malli.

  Löydät meiltä myös edeltävät iPhone-mallit, kuten iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Tutustu lisäksi valikoimamme kierrätyspuhelimiin, joiden joukosta löydät käytetyt iPhonet, esimerkiksi iPhone 8 ja iPhone X -puhelinmallit.

  Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin